Stanje u Srpskom Aikidou

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Bice verovatno svega u januaru. Kagamibiraki je 10.januara. Posle toga ce verovatno biti novosti."Milancebgd

Eto , svi smo u toku ... samo se neki prave naivni . :roll: :wink: :wink:

"Sta, Stameni jos uvek 3. dan?! Pa on je poceo pre Malog Radeta da vedzba...kod Lele... "

Zar nije Dado tada drzao treninge i njoj i njemu . :idea:

“Jelena je držala treninge Dadi nekoliko godina, pa je posle toga držala i Dejanu, to bar svi pamte .Deki je bio sladak klinac u to vreme,to mu Dado nikad nije oprostio…”

"Ma ne pričamo o trećem danu,nego ko je koga trenirao." nislija

Pa ti to ozbiljno , a ja mislio da aludiras na ono .
Demencija ???:lol: :lol: :lol:

Ne smnjam!

Za nekog je srec ono sto je za vas smesmo i vi to zovetre malda sargarepaa niste probali i nemate poj,a sta toznaci...

Ko nije probao i nije osetiopravu ljubav .....nema prava da kritikuje!!!!!!

"Ja ne mogu da biram, nisam vise u snazi. Odavno je moja jedina deviza "Tko ga digne, njegov je." Dakle deco draga, ja sam uvek za , samo da li cu moci ne garantujem... " Nole 1

Ovo je pozajmljeno sa jedne druge teme , ali otprilike tako stoje stvari .Sve su dobre , al' ...:lol: :lol: :lol: :cry: :evil:

"A za privatne stvari , pa njih treba spominjati samo ako su vezani za aikido , sve van sale bi trebalo izbegavati. Jer to ko je celav, ko je debeo , a ko gej , nije tema ." Profesor Brvle

Nije , sve je to sastavni deo aikidoa , kao i zajednicko vezbanje , druzenje... pa ko velim da kazem rec dve i o sebi , a ne kao neki , samo o drugima .

Dj Ura:
"A za privatne stvari , pa njih treba spominjati samo ako su vezani za aikido , sve van sale bi trebalo izbegavati. Jer to ko je celav, ko je debeo , a ko gej , nije tema ."

Nije , sve je to sastavni deo aikidoa , kao i zajednicko vezbanje , druzenje... pa ko velim da kazem rec dve i o sebi , a ne kao neki , samo o drugima .

Pa reci rec dve , ja te nista nerazumem , a kao trebao bih, kao nisam glup . ali izgleda jesam... :)

"Pa reci rec dve , ja te nista nerazumem , a kao trebao bih, kao nisam glup . ali izgleda jesam... :) " profesor B. ( Divedere et impera):wink: :wink: :wink:

Сви мисле да згодни и успешни Dj Ura има све што се може пожелети. Одличан klub, прелепу жену и добро дете. Међутим,Dj Ura не мисли тако, нешто му недостаје. Жељан авантуре, он креће на пут у потрази за страшћу и љубављу. Cве док не сретне страсну црвенокосу која је више него спремна да му врати мило за драго...
toliko o meni (mada sam vec pisao na tu temu )

PS. :idea: Nisu tu ni Vesa,Mirko ,Mikele ,Rade, Zoki ,Saska ... pa se niko nije libio da prica o njima .

PS .PS.:idea: Aleksej :roll: sumljiv si ! :lol: :lol: :lol:

Pa , dobro, evo evo.. :)

6. ZIMSKA AIKIDO ŠKOLA

Aikido federacije Srbije-Aikikai Srbije

23-24. decembar 2006.
Ševina (Marka Oreškovića) br. 16, Zemun

Vode: Saša obradović 4.dan aikido
Novak Jerkov 4.dan aikido
Radoš Vuković 2. dan iaido

23.dec.
iaido 09:00-10:0
aikido 10:00-12:00
aikido 17:00-19:00

24.dec.
iaido 09:00-10:00
aikido 10:00-12:00
polaganje 12:00-13:30
aikido 17:00-19:00

Napomena: trening iaidoa je za ucenike od 4. kyua pa na više.
poneti na seminar štap, mač, tanto.

Taxa iznosi 1200 din. za ceo seminar, ili 400 din. za pojedinačni pre, tj. poslepodnevni blok trening.

Svi su dobrodošli bez obzira na organizaciju ili stil kome pripadaju ! 8)
Pozdrav!

Info 064/1825829
064/1251071

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back