heheheheehehhehhhhhehehehehehehehehh
hehehehehehheheehehheheheheheheheee
i opet
heheheheheheheheheeheheheheheeehhehe
OJ HA, ******!
heheheheheheheheheeheheheeheheheheeh
odgovarate, ******,
heheheheheheheheheeheheheeheheheheeh
hej brvrlac, ili -ca, brvrlica, kao fora, napravili ste razmak između dve poruke, kao fora, ti i milancebgd niste zajedno, a kucate poruke sa iste mašine, heheheh.
enigma mi je kad će da odgovori giska_sa,
verovatno on dovikuje sa kreveta.
Ovde imamo jednu nenaučnu tezu o nekakvoj latenciji ili čemu već, od dva nestručna i nekvalifikovana lica upućenu lično, OD SAD ĆU VAS ZVATI SPECIJALISTI, ili još bolje SPECIJALCI, koji na spomen ''STANJA''
i naglašavam ''STANJA'' AIKIDOA, ponavljaju frazu (kako vam to samo nije dosadno)
kritikujes aikido stanje kod nas, i forum i sve to...A da li stvarno mislis da bi nam sa takvima kao sto si ti bilo mnoogo bolje
kao da su bogom dati da samo oni mogu da komentarišu svojim pederskim glasom stanje i da mu daju koje hoće kvalifikacije i da kao rade sve da se to stanje popravi, bullshit.
NIKAD NEĆU OTIĆI SA FORUMA (a rekao sam da hoću, *nije rešio Bodrum) SAMO ZBOG VAS DVOJCE, TROJCE PEDERA
KOJI OPET POKUŠAVAJU DA ODGOVORE NA MOJE PITANJE UPUĆENO DRUGIMA;
KO JE VAS PROZVAO BRE?
A i odakle vam kompjuter u Pirotu!?
Dajte bre malo smeha, ******, u normalnom svetu ****** se normalno ponašaju i žive, šale, osnivaju porodice itd, a vi? sektašite?
SRPSKI AIKIDO KAO DA JE MAGNET ZA PEDERČINE, ******!
Ma tu se krije nešto drugo, oni hoće da se ŠIRE.
TU IM JE POKVARENA AMBICIJA. NA ŠTETU HETEROSEKSUALACA!
Tu je CATCH!
Palite, mene nećete sjebati! Makar napustio AIKIDO! Imam malo više dostojanstva od vas trojce!
DA POTSETIMO; REČ JE O SAP-UNJANJU!