Poslije potpisa....eh....sve se promijeni! Muskarci svoje ljepse polovine pocinju da dozivljavaju kao svoje vlasnistvo! Potpisala si se, sad si moja! Pa potisala si da si moja! I zene isto tako, ali neke zene, muskarci su agresivniji i na ovim prostorima boluju od sindroma "zna se ko je gazda kuce". To se prvo promijeni, a onda to izaziva niz drugih promjena! Pocnu da zanemaruju svoju izabranicu jer vise ne moraju da je osvajaju, pa pobogu oni su je jednom osvojili, sad je njihova i sta tu ima vise! Neki pocnu i da prde, podriguju i tome slicno!
E sad o normalnim ljudima.

Nikada vise nisi isti. Jer brak bez djece nije brak a kad dodju djeca ti vise nisi isti covjek, automatski sebi postajes manje bitan i vazan jer je novi centar kosmosa to maleno bice. Vazduh vise nije isti. Cesto se u tom periodu zivota pojavljuju i neki strahovi kojih se ljudi kasnije u zivotu tesko oslobadjaju. Tako govori moje i licno i iskustvo meni bliskih ljudi. Meni se desilo da sam dobila uzasan strah od duboke vode, potpuno nesvojstven dotadasnjem iskustvu u toj situaciji ili sredinu. Oprhrve te briga, zastitnistvo, neiskusena dimencija Ljubavi...i to tako lako moze da predje u neki strah ili fobiju...u krajnjim slucajevima, kao sto se, rekoh, meni desilo. Poceh pricu "sad o normalnim ljudima".

Covjek ne poznaje sebe dok ne dobije svoje dijete jer nije svjestan toga koliko je sposoban da voli! To je najjaca i najsvetija vrsta Ljubavi!
Sto se izlazaka tice, to se uskladi najlakse samo ako ima postovanja u medjusobnom odnosu, pravilnoj raspodjeli obaveza itd To ti je, vidjeces, jos i najmanja briga!
Ono sto sam ja uskaro nakon tog potpisa dozivjela je ...slika o tome...da je brak vezivanje dva bica, ili dvije polovine u jedno bice. I pazi sad. Nesvjesno se desava mnogim nesamosvjesnim ljudima, (kao mm

) da im je mnogo lakse da za sve svoje neuspjehe okrive to drugo bice ili tu drugu polovinu , kao antitijelo. Mnogo lakse nego posteno priznati da si sam kriv i odgovoran za pojedine postupke, greske, pa onda samim tim mozes i uciniti nesto da se to ne ponovi, mijenjati sebe, nauciti. Neeee, lakse je okriviti antitijelo i zivjeti u zabludi samozadovoljno!
Na ovu temu imam jos mnogo sto-sat da kazem, ali eto za sad toliko...
ko jos cita dugacke postove?!