Stanje Demokratije u SNSovskoj Srbiji

Kakvo je stanje srpske demokratije?

• Nikad bolje

• Moze bolje

• Nit smrdi, nit' mirise

• Lose je, na nivou Miloseviceve SPS Srbije 90ih

• Katastrofalno je, menjaj sto pre

• U Srbiji demokratija nikada zazivela nije

• Demokratija, a sta je to?

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Tyson Fury

Domaćin
Banovan
Poruka
4.347
Evo jos jedne autorske teme iz mog pera: starca Foce od 100nu ljeta, starca _nobody_-a. :deda:

Dakle, citam ja sve i svasta na netu, na ovom forumu. Neki se deru, ova drzava je dostigla neverovatne razmere PRAVE IZISTINSKE demokratije. Nikada toliko demokratije u Srbiji bilo nije!

Neki kazu: Nit' riba, nit' meso. Nit' smrd, nit' mirise.

Neki kazu: Lose je. Gore nego za vreme SMrada. Treba krpariti, popravljati, pokusati uvesti vise demokratije.

Neki kazu: Diktatura SNSa. Ocajno je. Menjaj izborima, legalnim/dozvoljenim alatima!

Neki (moja malenkost _nobody_ medju njima) kazu: ovo je gore nego diktatura. Ovo lici na plisani f@sizam. Menjaj bilo kako (i ulicnim protestima, demonstracijama, ako je potrebno)!

Pa. posto ja, u sustini, jesam PRAVi demokrata, pa da vas, ucesnici u ovim politickim diskusijama, pitam: Sta je ISTINA, po vama (vi, pametniji, znate: ISTINA je jako relativan pojam).

Kakvo je stanje srpske demokratije?

I tetka anketka. A must JAVNA! Uocite to.

Samo iskreno, molim! :zelenko2:

_nobody_

Upravo tako..nikad je nije bilo,a plašim se neće je ni biti..Nismo mi za demokratiju..

Sta bi mi s njom radili?To bi bilo kao kad daš detetu suviše komplikovanu igračku

za njegov uzrast,i pustiš da dete samo upravlja igračkom koju ne razume..Dete

onda počne na silu da pokreće igračku i da vadi delove sve dok je ne onesposobi

do te mere da igračka više ne liči na sebe i ne funkcioniše...i ne možeš je više popraviti..

Mi smo večita deca,nikad nismo porasli..

Kod mene vijali nekog matorca kad je rekao na pijaci ovima sto dele letke da mu ne treba taj ******i....

Ja sam, kada sam izbacio iz moje vikendice u Grockoj Vladu Majmuna, koji je SNS lokalna samouprava, na krovu pronasao 50kg letaka za izbore 2016. 50kg. One ogromne plakate za ******im sam spalio, a stamparijski pakovane brosure sam u 3 navrata ostavljao kod kontejnera, da ih ziftani uzmu i odnesu u papir servis. :zelenko2:

_nobody_

Ako se stanje demokratije pogoršava to je onda veoma dobra stvar. To onda znači da SNS čini civilizaciji i naciji uslugu. Narodna stoka nazad u lance i da ćuti. Zastava i država ne mogu da postoje ako je narodna stoka slobodna. Živela diktatura, živela nacija, živela aristokratija na čelu sa doživotnim predsednikom Aleksandrom Vučićem. Nastaće društveni i civilizacijski progres kada se takvima kao što si ti oduzme pravo na reč !

Ako se stanje demokratije pogoršava to je onda veoma dobra stvar. To onda znači da SNS čini civilizaciji i naciji uslugu. Narodna stoka nazad u lance i da ćuti. Zastava i država ne mogu da postoje ako je narodna stoka slobodna. Živela diktatura, živela nacija, živela aristokratija na čelu sa doživotnim predsednikom Aleksandrom Vučićem. Nastaće društveni i civilizacijski progres kada se takvima kao što si ti oduzme pravo na reč !

OK, tek sad kapiram da se zabušavaš. :lol:

Hajde da ti ne oponiram. Rekoh, demokrata sam, i uvazavam tvoje misljenje. Ako tako stvarno mislis, neka ti bude. ALi ja licno NE mislim tako. Mislim upravo dijametralno suprotno.

A ostali... Citaju te, pa kako se kome svidi. Ili zbog emocija/intuicije, ili zbog logike, ili kombinovano. Mnogi i zbog interesa (sendvic i 1000 RSD).

Osim ovoga boldovanog cervenim. Ja cu javno da blebecem i pricam ono sto ja mislim, a vi, SNS, mozete komotno da me povucete za moj oveci tuki. :lol:

_nobody_

Hajde da ti ne oponiram. Rekoh, demokrata sam, i uvazavam tvoje misljenje. Ako tako stvarno mislis, neka ti bude. ALi ja licno NE mislim tako. Mislim upravo dijametralno suprotno.

A ostali... Citaju te, pa kako se kome svidi. Ili zbog emocija/intuicije, ili zbog logike, ili kombinovano. Mnogi i zbog interesa (sendvic i 1000 RSD).

Osim ovoga boldovanog cervenim. Ja cu javno da blebecem i pricam ono sto ja mislim, a vi, SNS, mozete komotno da me povucete za moj oveci tuki. :lol:

_nobody_

Znam ja dobro i ko si ti, i šta si i kakvo ti je političko opredeljenje. Ja te bolje poznajem nego što su te i majka i otac poznavali. Bolje te poznajem od supruge s kojom ležiš u krevetu. Ti si tipičan, svakidašnji ENFP tip ličnosti i zato i kažem da dokle god je demokratije i takvih kao što si ti da laju i biće nam još gore nego što nam jeste. Nadam se zatvorima, radnim logorima i Vučićevoj diktaturi. Ne zanima tebe i takve kao što si ti ništa do sopsrvenih strasti, osećaja i lagodnosti. Ne interesuje vas ni nacija ni kolektiv.

images

- - - - - - - - - -

sns%20urusavanje%20svom%20snagom.jpg

- - - - - - - - - -

27705_kaver-muzicari_ff.jpg

- - - - - - - - - -

40578406_2172630419727933_4968398929509318554_n.jpg

- - - - - - - - - -

sns-5-godina-bg-arena-2013-foto-fonet-790x476.png

8b4366e99873cc85e6a5665a1dcf9ca2.png

Sieg Heil! :mrgreen:

Interesantno je da nijedan krstin SNSovski bot (trol), osim ovog Evropende Blente se nije ukljucio u ovu diskusiju, i glasao. Racunam, dosta smo ih izgazili, popljuvali, njihova misija je svedena na crtani film. :lol:

Gaziti ta SNS (Shutz Neonazi Staffel) goMna. Da shvate da su se bagatelno prodali: prodali cast i obraz za saku krvavih RSD. :whistling:

_nobody_

Да ли је демократско уређење једино које постоји?

Једина права демократија у Србији је била за време првог коштуничиног мандата.

ОНДА када је Тројански КОЊ од Коштунића амнестирао преко 1000 ПРАВОСНАЖНО осуђених шиптарских терориста, убица, кољача и силоватеља??? :think:

Back