Stanje Demokratije u SNSovskoj Srbiji

Kakvo je stanje srpske demokratije?

• Nikad bolje

• Moze bolje

• Nit smrdi, nit' mirise

• Lose je, na nivou Miloseviceve SPS Srbije 90ih

• Katastrofalno je, menjaj sto pre

• U Srbiji demokratija nikada zazivela nije

• Demokratija, a sta je to?

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Tyson Fury

Domaćin
Banovan
Poruka
4.348
Evo jos jedne autorske teme iz mog pera: starca Foce od 100nu ljeta, starca _nobody_-a. :deda:

Dakle, citam ja sve i svasta na netu, na ovom forumu. Neki se deru, ova drzava je dostigla neverovatne razmere PRAVE IZISTINSKE demokratije. Nikada toliko demokratije u Srbiji bilo nije!

Neki kazu: Nit' riba, nit' meso. Nit' smrd, nit' mirise.

Neki kazu: Lose je. Gore nego za vreme SMrada. Treba krpariti, popravljati, pokusati uvesti vise demokratije.

Neki kazu: Diktatura SNSa. Ocajno je. Menjaj izborima, legalnim/dozvoljenim alatima!

Neki (moja malenkost _nobody_ medju njima) kazu: ovo je gore nego diktatura. Ovo lici na plisani f@sizam. Menjaj bilo kako (i ulicnim protestima, demonstracijama, ako je potrebno)!

Pa. posto ja, u sustini, jesam PRAVi demokrata, pa da vas, ucesnici u ovim politickim diskusijama, pitam: Sta je ISTINA, po vama (vi, pametniji, znate: ISTINA je jako relativan pojam).

Kakvo je stanje srpske demokratije?

I tetka anketka. A must JAVNA! Uocite to.

Samo iskreno, molim! :zelenko2:

_nobody_

Upravo tako..nikad je nije bilo,a plašim se neće je ni biti..Nismo mi za demokratiju..

Sta bi mi s njom radili?To bi bilo kao kad daš detetu suviše komplikovanu igračku

za njegov uzrast,i pustiš da dete samo upravlja igračkom koju ne razume..Dete

onda počne na silu da pokreće igračku i da vadi delove sve dok je ne onesposobi

do te mere da igračka više ne liči na sebe i ne funkcioniše...i ne možeš je više popraviti..

Mi smo večita deca,nikad nismo porasli..

Kod mene vijali nekog matorca kad je rekao na pijaci ovima sto dele letke da mu ne treba taj zvalavi....

Ja sam, kada sam izbacio iz moje vikendice u Grockoj Vladu Majmuna, koji je SNS lokalna samouprava, na krovu pronasao 50kg letaka za izbore 2016. 50kg. One ogromne plakate za zvalavim sam spalio, a stamparijski pakovane brosure sam u 3 navrata ostavljao kod kontejnera, da ih ziftani uzmu i odnesu u papir servis. :zelenko2:

_nobody_

Ako se stanje demokratije pogoršava to je onda veoma dobra stvar. To onda znači da SNS čini civilizaciji i naciji uslugu. Narodna stoka nazad u lance i da ćuti. Zastava i država ne mogu da postoje ako je narodna stoka slobodna. Živela diktatura, živela nacija, živela aristokratija na čelu sa doživotnim predsednikom Aleksandrom Vučićem. Nastaće društveni i civilizacijski progres kada se takvima kao što si ti oduzme pravo na reč !

Ako se stanje demokratije pogoršava to je onda veoma dobra stvar. To onda znači da SNS čini civilizaciji i naciji uslugu. Narodna stoka nazad u lance i da ćuti. Zastava i država ne mogu da postoje ako je narodna stoka slobodna. Živela diktatura, živela nacija, živela aristokratija na čelu sa doživotnim predsednikom Aleksandrom Vučićem. Nastaće društveni i civilizacijski progres kada se takvima kao što si ti oduzme pravo na reč !

OK, tek sad kapiram da se zabušavaš. :lol:

Hajde da ti ne oponiram. Rekoh, demokrata sam, i uvazavam tvoje misljenje. Ako tako stvarno mislis, neka ti bude. ALi ja licno NE mislim tako. Mislim upravo dijametralno suprotno.

A ostali... Citaju te, pa kako se kome svidi. Ili zbog emocija/intuicije, ili zbog logike, ili kombinovano. Mnogi i zbog interesa (sendvic i 1000 RSD).

Osim ovoga boldovanog cervenim. Ja cu javno da blebecem i pricam ono sto ja mislim, a vi, SNS, mozete komotno da me povucete za moj oveci tuki. :lol:

_nobody_

Hajde da ti ne oponiram. Rekoh, demokrata sam, i uvazavam tvoje misljenje. Ako tako stvarno mislis, neka ti bude. ALi ja licno NE mislim tako. Mislim upravo dijametralno suprotno.

A ostali... Citaju te, pa kako se kome svidi. Ili zbog emocija/intuicije, ili zbog logike, ili kombinovano. Mnogi i zbog interesa (sendvic i 1000 RSD).

Osim ovoga boldovanog cervenim. Ja cu javno da blebecem i pricam ono sto ja mislim, a vi, SNS, mozete komotno da me povucete za moj oveci tuki. :lol:

_nobody_

Znam ja dobro i ko si ti, i šta si i kakvo ti je političko opredeljenje. Ja te bolje poznajem nego što su te i majka i otac poznavali. Bolje te poznajem od supruge s kojom ležiš u krevetu. Ti si tipičan, svakidašnji ENFP tip ličnosti i zato i kažem da dokle god je demokratije i takvih kao što si ti da laju i biće nam još gore nego što nam jeste. Nadam se zatvorima, radnim logorima i Vučićevoj diktaturi. Ne zanima tebe i takve kao što si ti ništa do sopsrvenih strasti, osećaja i lagodnosti. Ne interesuje vas ni nacija ni kolektiv.

images

- - - - - - - - - -

sns%20urusavanje%20svom%20snagom.jpg

- - - - - - - - - -

27705_kaver-muzicari_ff.jpg

- - - - - - - - - -

40578406_2172630419727933_4968398929509318554_n.jpg

- - - - - - - - - -

sns-5-godina-bg-arena-2013-foto-fonet-790x476.png

8b4366e99873cc85e6a5665a1dcf9ca2.png

Sieg Heil! :mrgreen:

Interesantno je da nijedan krstin SNSovski bot (trol), osim ovog Evropende Blente se nije ukljucio u ovu diskusiju, i glasao. Racunam, dosta smo ih izgazili, popljuvali, njihova misija je svedena na crtani film. :lol:

Gaziti ta SNS (Shutz Neonazi Staffel) goMna. Da shvate da su se bagatelno prodali: prodali cast i obraz za saku krvavih RSD. :whistling:

_nobody_

Да ли је демократско уређење једино које постоји?

Једина права демократија у Србији је била за време првог коштуничиног мандата.

ОНДА када је Тројански КОЊ од Коштунића амнестирао преко 1000 ПРАВОСНАЖНО осуђених шиптарских терориста, убица, кољача и силоватеља??? :think:

Back