- Poruka
- 403.661
Rešenje nisu vunene čarape, već nešto iz vaše kuhinje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Svašta, i baš svašta od vas!čarape u boji
![]()
ma brate kad se isprljaju ili ofucaju i najmanje to bude baš gadnog izgledaSvašta, i baš svašta od vas!
Lajk... Desingerica ModE?ma brate kad se isprljaju ili ofucaju i najmanje to bude baš gadnog izgleda
Ali nikad više neće biti istiLajk... Desingerica ModE?
Hvala, gospodine, na vašem uvaženom mišljenju. Sad možemo nastaviti sa našim životima dalje.

Prežalimo odmah i sad. Nikad više neće biti isti.Ali nikad više neće biti isti![]()
i onda ona legne do mene i automatski nabode svoja ladna stopala na moj stomak.Ako vam je hladno na nogama ovo je narodna terapija
zastao sam tu negde kod cvekle, da to mozda ne izaziva takozvani red foot effect? Efekat crvenih stopala.Lavor sa vrućom vodom, ali ne prevruće da se nebi koža ošurila. Dodati morsku sol. Đumbir i cimet jesu dobri za cirkulaciju ali još bolje je sok od cvekle ili salatu od ili sa narendisanom cveklom koja je bogata azot oksidom što pospešuje cirkulaciju. Kada su noge ili ruke u lavoru, nakon desetak minuta mirovanja nastaviti sa mrdanjem prstiju, istezanjem i masiranjem. Još bolje ako se ovo radi sa dubokim disanjem kroz nos dubok udisaj, zadržiti 4 sekunde i potom izdisaj koji može i na usta.