Mislim u svetu postoji citav jedan pokret ljudi koji misli da je SAMO MRTAV NACISTA,DOBAR NACISTA.On se meri milionima prstalica,poput clanova partija : Kine,S.Koreje,Grcke,Italije,Turske,Francuske,Amerike(severne i juzne)...Prevedeno u brojkama to je odprilike oko milijardu i nesto vise miliona.
Optuziti milijardu ljudi da je bolesno,a podrzavati nacisticki sljam koji ubija zbog druge boje koze...

hm...Uopste se ne zabrinem kada mi TI tako nesto kazes.Da nisi pomislio nekada, da ta tvoja tiha podrska sovinizmu,rasizmu i rasnom nemesanju vuce korene od neke tvoje mentalne bolesti koju ti ne primecujes.

Takvi su najopasniji,prave se mirni ko bubice,a onda iz dzepa vade kuhinjski noz.
Podseticu te na omiljeno oruzje mirnih cetnika -CUVENA CETNICKA KAMA ZA KLANJE LJUDI - i oruzje bolesnih komunista koji su ubijali iskljucibo vatrenim oruzjem.Toliko o bolesti...
Prvo Komunisticka Partija je sirila svoj uticaj i uspela da zabelezi znacajan rezultat u Rusiji.Tada krece anti-komunisticka histerija medju desnicarima,koji se nisu libili da ubijaju radnike prilikom strajkova.Poznat scenarijo zar ne?!Setimo se samo zrtava u Kraljevini Jugoslaviji : prve su pale u Zagrebu i Aleksincu.
Zatim dolaz revolucija i nasilje protiv onih koji mi ovde trucaju o nekom miru,a zna se kakve su metode koristili njihovi lideri.Staljin pobedjuje na izborima unutar partije i dolazi ne celu KPSS-a.
To je cela istina,a i falsifikujte posle koliko hocete.Istina ne moze da se izbrise.
DVOSTRUKI ARSINI SU NEIZLECIVA BOLEST,A NE KOMUNIZAM!