Štaka i magarac u Skupštini

alergicna;8835718]Ova raspala sekta zajedno radi na istoj stvari
isti im je cilj, iste metode, verovatno po direktivi onog gmaza iz Sheveningena, jer ochigledno da se u jednom slazu a to je, opstrukcija rada skupshtine a sve u cilju udaljavanja Srbije od Evrope
ps.Pitanje je dana kada ce se ponovo udruziti :evil:

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
interesantan tekst

podseca me na nesto!? cek, cek! a, pa da. na recepte.

stavis malo ovoga , malo onoga.

ali kakav je ovo recept. pa za politicki paprikas. ostalo ti parce ovoga, ostalo ti parce onoga, i uz dosta luka moze da prodje.

ipak, paprikas i nije neko jelo premium kvaliteta, to je za prost narod, od proste kuvarice.
tako i ovde sa dosta politickog luk da se progura neki politicki ldp restlovi.

al dobro. ako autorka voli, neka kusa. ako vas ponudi slobodno se zahvalite `neka, fala, sit sam svega`

* - boldovano - elementi skupljeni iz politickog frizidera, da se ne baci

Svako bi se osećao nelagodno nakon dešavanja u SRS.
Ja tu vidim isfrustriranost i nervozu sadašnjih radikala,jer im je Nikolić odveo finansijere,funkcionere i birače,a i sada je podoban za raznorazne dogovore i koalicije,fura i neku priču o saradnji sa EU i čak je bio na prijemu kod Oli Rena.

Stvarno malopre sam ovo pogledao:)
Majku im nenormalnu ***** dokle bre viseeeeeee:udriglavu:
Treba ih sve buzdovanom tuci do bezdana....ko bude glasao na sledecim izborima(ako se dotle bota ne proglasi supreme rulerom Srbije:think:)
stvarno cu se zapitati da li ima mozga u toj lobanji........
Treba dovesti kralja(zna dovoljno srpskog da bi vladao narodom) i raspustiti skupstinu i hladovina:cool:

Zaboravio si na vojnu huntu ona ide uz kralja u našim uslovima.:manikir:

U popodnevnoj raspravi, tokom obraćanja šefa poslanicke grupe Napred Srbijo Tomislava Nikolića, radikali su ponovo lupali o klupe i navodili da narod nema šta da jede, a da Nikolić nosi cipele koje koštaju 700 evra. Nikolić je da bi opovrgao navode radikala, za govornicom izuo cipelu da bi pokazao da ne nosi skupu obuću.

http://www.mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=124284

Jos malo pa ce da pocnu da se skidaju : )))

Дечко, постоји тема "Почиње стриптиз Томислава Николића" ...

И као што су сви видели,
тему је Тома актуелизовао,
почео је ...

Ova raspala sekta zajedno radi na istoj stvari
isti im je cilj, iste metode, verovatno po direktivi onog gmaza iz Sheveningena, jer ochigledno da se u jednom slazu a to je, opstrukcija rada skupshtine a sve u cilju udaljavanja Srbije od Evrope
ps.Pitanje je dana kada ce se ponovo udruziti :evil:

А шта ли ради твоја распала секта, и она прима директиве са запада, само из Брисела. :mrgreen:

Back