staford na poklon

mina21bg

Aktivan član
Poruka
1.778
treci pas sa onog placa je staford ili pit bul.
dobar je ko dusa.
kaze zena da ga je gazda ostaviokod nje samo da ga pricuva i nikad se vise nije pojavio.cula je da je zavrsio u bonici.
uglavnom pomagajte sirite ovo dalje da se pas poklanja.umiljat je i dobar

--------------------

Naprotiv, mislim da ce ici prilicno lako. Samo da obrate strogu paznju kome odluce da ga poklone, nadam se da ce to biti prioritet pri udomljavanju. Drzim fige za malisu.

potpuno si u pravu

međutim ljudi su skloni predrasudama, eto ja sam baš pričala među kolegama o tom slučaju i svi do jednogz:((z:((su mudro izjavili ko zna kakav je to opak pas, da je valjao ne bi ga ostavili, a sa njima nema zezanja

ne covek je zavrsio u bolnici..
nema ko da mu cuva psa i valjda mu je to bio jedini izlaz da ga uvali..nije ga imao gde a zna da ova zen avoli kucice mnogo.
pas je kaze dobar,mazi se.slusao je sve
uostalom nasla sam mudom
javila se jedna devojka zivi ovde u bg
imam je u frendovima na fejsu
super je devojka!!!

ne covek je zavrsio u bolnici..
nema ko da mu cuva psa i valjda mu je to bio jedini izlaz da ga uvali..nije ga imao gde a zna da ova zen avoli kucice mnogo.
pas je kaze dobar,mazi se.slusao je sve
uostalom nasla sam mudom
javila se jedna devojka zivi ovde u bg
imam je u frendovima na fejsu
super je devojka!!!

Cestitam Mina. z:lol: Drago mi je da je devojka u pitanju, nekako cini mi se da su ti psi 'sigurniji' u njihovim rukama. E ovo nije predrasuda Dona z:D vec stvarno, nisam cula ikada da je zanska osoba bila umesana u borbe pasa i slicno.

Cestitam Mina. z:lol: Drago mi je da je devojka u pitanju, nekako cini mi se da su ti psi 'sigurniji' u njihovim rukama. E ovo nije predrasuda Dona z:D vec stvarno, nisam cula ikada da je zanska osoba bila umesana u borbe pasa i slicno.

Veruj mi ima ih....to sto je neko zenskog pola nikako ne znaci da ne moze biti surova i bezosecajna, cak naprotiv, umeju da budu i gore...sorry za offtopic.

Veruj mi ima ih....to sto je neko zenskog pola nikako ne znaci da ne moze biti surova i bezosecajna, cak naprotiv, umeju da budu i gore...sorry za offtopic.

To je bas razocaravajuce, i opravdava jos jednom da ne treba deliti ljude ni po kojim drugim kategorijama osim dobre i.. manje dobre. Pol nema puno veze s time u pravvu si ali nikada nisam videla u clanku ili snimku o borbama pasa zensku osobu pa podjoh od toga. Ali ovo je off kao sto kazes, najvaznije je da je malisa srecno udomljen. :) :)

E,ovako...Staforda trazim za decka,ne za sebe,vec duze vreme...Iz Obrenovca sam...Zaista bi ga to obradovalo,a i Vama olaksalo....Pa,mislim da bi kuca otisla u prave ruke,mazio bi je i pazio kao i mene:)...Glupo je da pitam,ali....Da li bi ga nama poklonili???Ne znam sta jos,hocete moj mail,pa da mi pustite broj da Vas nazovem.... Hvala Vam u svakom slucaju,bar sto ste procitali moj moju poruku....Sleeping_beauty11o2@yahoo.com

Back