STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To li stvarno nece da pises Nina :D Bog je znaci uslisio moje molitve :D Nije valjda da hvala Bogu napustas da odlazis.. sto ne daj Boze ne ostanes da pises.. Jel.odlazis sa foruma zauvek fala Bogu :D

Ali samo da znas.. ako je to zbog Ilketa on moz da bude i pecinski a i evropski covek :D nije on lud kao sto izgleda :D on ne voli mac pod gusu zenama.. on je veliki borac za ljudska prava.. on sa zenama vodi ljubav a ne rat :D
ali ako si tako resila neka bude.. :D necemo da te sputavamo :D
A da je prekomandujemo u SJK? Taab je vec potpisao pristupnicu. Onda više nece biti krstaričine vojske. Sve ce se pretvoriti u SJK. Tako se ugasi višedecenijski rat na ovim prostorima. Sve gnjide su potamanjene. :rotf:

Ma za taba mi lako.. tab je potkupiv.. taj bi za 20 evrica pristupio i u cetnike... stavio kokardu i pustio bradu :D za njega mi lako..
A Nina fala Bogu odlazi..nema sta da je prekomandujemo :D mada moze da nam se pridruzi ako oce pa da.zivimo zajedno sto bi se reklo u harmonici :D

52014053_2131058120271379_8139063407895642112_o.jpg

Они после сваког дербија причају да су тукли некога, батине никада нису добили и никада им застава није пала, оних неколико стотина све покрадено када нису били ту, ни око верзије не могу да се договоре.Циркус од режимских креатура.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back