STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
f631a3f8705c4b54c91f53c4050926f9fa3c4bb6.jpg

``Čudna dešavanja u momentima slavlja``:think:

Pevaljka se gleda a pevač se slusa...
ono moze i pevaljka da se slusa da ne gresim dusu al jedino pod uslov da se ne gleda.. jer prosecan domacin da ne kazem Ilke dok gleda Jelenu Kostov on nista ne cuje :D pogotovo kada mesa i kad se okrece :D
ono ni to ne mora da bude pravilo.. da gledaju pevaljku i da slusaju mogu samo retki..recimo gospodin tab u tom slucaju on ne moze pevaca da gleda i slusa :D
Ma muzika je jedna kompleksna pojava.. ja o tome knjigu mogu da napisem :D

Poslednja izmena od moderatora:
ne treba njoj prc primerak nego prvi primerak :)

tabe znas kolko ja tebe cenim kao jednog divnog coveka..
ja sam lepo otkucao " prvi primerak" ali kao sto vidis Nina je izmenila poruku u "prc primerak"... zeli takav primerak da dobije.. ja sad ne znam nisam cuo za to... kakav je to primerak.. ja ne znam da soprostenje za takav primerak..

tabe znas kolko ja tebe cenim kao jednog divnog coveka..
ja sam lepo otkucao " prvi primerak" ali kao sto vidis Nina je izmenila poruku u "prc primerak"... zeli takav primerak da dobije.. ja sad ne znam nisam cuo za to... kakav je to primerak.. ja ne znam da soprostenje za takav primerak..

znas ti sta sam ja izmenila..a nije prc primerak :rotf:

nego

da li ces Tabu i Ilketu da potpises knjigu ,mislim red bi bio

znas ti sta sam ja izmenila..a nije prc primerak :rotf:

nego

da li ces Tabu i Ilketu da potpises knjigu ,mislim red bi bio

kako samo lazes i izmisljas :D ja sam po zakonu duzan da te upozorim da davanje laznog iskaza podleze krivicnom odgovornoscu :D pazi sta pises sve ostaje zabelezeno.. jos hoces da kazes da ja lazem :D ja be uvek govorim istinu i to ne zbog zakona.. ja sam zapravo takav covek :D tako sam vaspitan :D

Ilketu imam prvi primerak da podarim... i to s moj da me izvines potpis.. tebi sleduje takoreci prc primerak.. a tab nek stane u red pa da kupi knjigu.. sta ga pa jeebeem :D

Knjiga je u pripremi. Štampa čuvena štamparije SJK-Print. Cena u preplati 2000 dinara. Ja sam blagajnik. Primam pare samo u gotovom. Čekove ne primamo. Konačna cena će biti formirana kad se knjiga odštampa. Bolje je da se pretplatite unapred jer je ograničen tiraž. Kad izadje iz štampe čekuje se desetostruka cena. Ovako ste bar na spisku i sigurni da ćete je dobiti. Tab je prvi pretplatnik. Biće registrovan pod brojem 1 od momenta uplate. Nina se još nije izjasnila za kupovinu. Što duže čekate pretlata je skuplja.

Nina bre.. s ove tvoje sto nisu pevaljke nisam zadovoljan... Jelena Kostov je za svaku od njih avion :D dzaba se tu kao vrte i trte.. to kod mene ne prolazi :D

Tabe.. ti izgleda u zivotu nisi otvorio knjigu pa ne znas... ti izgleda ne znas ni sta je knjiga.. pa nije knjiga televizor pa da u nju udje jelena kostov i da mesa..

Ilke..ko je tebe ovlastio da moju knjigu preprodajes :D .. jesi li ti makro pa da zaradjujes na tudj znoj..

u ovaj forum covek da ne udje.. nista pametno ne moze da vidi i procita :D

neka si mu rekao , oce da se obogati na tvoju muku i to preko neku nepoznatu firmu :mrgreen:
ono jeste da je knjiga prc ali jedva cekam taj prvi primerak sto ces gratis da mi das i jos potpisan

Ilke citaj “gratis” a ne da mi pare trazis :lol:

Tabe.. ti izgleda u zivotu nisi otvorio knjigu pa ne znas... ti izgleda ne znas ni sta je knjiga.. pa nije knjiga televizor pa da u nju udje jelena kostov i da mesa..
:D

kako nece..znam ja sta su slikovnice..neces me prevariti..ima tu slika... a sto ne bi bilo i animiranih gifova ?

nemoj meni da nisam citao ako ti ne umes da napravis ... :)

Nina bre.. s ove tvoje sto nisu pevaljke nisam zadovoljan... Jelena Kostov je za svaku od njih avion :D dzaba se tu kao vrte i trte.. to kod mene ne prolazi :D

Ilke..ko je tebe ovlastio da moju knjigu preprodajes :D .. jesi li ti makro pa da zaradjujes na tudj znoj..

u ovaj forum covek da ne udje.. nista pametno ne moze da vidi i procita :D

Aj ćuti tu. Ti si pravnik a ne ekonomista. Nemoj se meš u prodaju. Imaš od svake knjige 2%. Jel ti malo?Meni ostaje nekih 98% a svi troškovi oko izdavanja na moj džep. Ćuti tu i piši da ne zakasni idavanje. Evo Tab se sprema da uplati pare a i Nina je pred odlukom. Vidiš kako me hvali za inicijativu. :hvala:

- - - - - - - - - -

kako nece..znam ja sta su slikovnice..neces me prevariti..ima tu slika... a sto ne bi bilo i animiranih gifova ?

nemoj meni da nisam citao ako ti ne umes da napravis ... :)

Nema Spuki veze sa savremenom tehnologijom štampe koju poseduje SCP-Print. Ima dodatak u 3D gif formatu i svako vrćenje se lepo vidi. Naročito kad pevaljka digne noge. Uplaćuj pare. :hvala:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back