ИЛКЕ*
Poznat
- Poruka
- 9.700
Има ли шта за старог јарана![]()
Кингууууууу!!!!!!!!!!!!!!

Тражио сам, те неки дан на Тајном каналу али си обрисао налог.

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Има ли шта за старог јарана![]()

Кингууууууу!!!!!!!!!!!!!!
Тражио сам, те неки дан на Тајном каналу али си обрисао налог.![]()

Свратио у кафану након дуго времена кад имам шта и да видим :mrgreen:

Далеко билоМа да видим нема више чоколаде у продаји

Pozdrav za sve.. a pogotovo za v v. Ilica![]()

SQUID ne dolazi ovde više a ugasio se i na našem tajnom kanalu pa nemam pojma gde je sad. Eno te Čobanica traži i oduševila se kad sam joj rekao da si opet tu.Zasto se moje izjave koje sam izneo ne iznose u javnost.. kakva je ovo cenzura?
ako je neka neslana sala od strane ilica porucujem ilicu: ilke znas da ne volim.. ne volim ovakve sale
aaa evo ja se izvinjavam.. dok se snadjem dugo nisam imao cast da pisem na ovaj forum..![]()
dodjo samo da te pozdravim ilke.. jesi bitanga, jesi olos, jesi ljiga, jesi baraba ali imas dobru dusu![]()
gde je Dule.. Squid .. jel jos u popravni dom
pozdravi ga od nasega mene.. mnogo ima da.se poraduje![]()

koja bese ta Cobanica... ne mogu da se dosetim ???
a dule kako izbrisao.. sta mu je bilo..izdao nas kao na Kosovo ilke

dosecam se.. dosecam se..
ona je bila moderator na filozofiju.. prijatna zenica je bila inace veliki borac za ljudska prava.. banovala me svaki put kad sam izneo svoje misljenje.. i sa punim pravom mi ugrozavala slobodu izrazavanja i pravo na.misljenje.. ko se ne slaze sa nju dobije ban.. ali necu da gresim dusu imala.je dobru dusu..

a ilke.. jel to bese ona..prisecam se nje kao kroz maglu? sta su zena prosla kroz moj zivot ne mogu sad svake da se dosetimmozda kad bih je video pa da se prisetim.. ovako ne mogu..

A splat li moderator onaj navijac liverpula.. njega sam uvek cenio i znao sam da ce daleko da dogura..ali za Duleta se nisam nado..