STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
srecna-nova-godina.jpg

Zasto se moje izjave koje sam izneo ne iznose u javnost.. kakva je ovo cenzura? :D
ako je neka neslana sala od strane ilica porucujem ilicu: ilke znas da ne volim.. ne volim ovakve sale :D

aaa evo ja se izvinjavam.. dok se snadjem dugo nisam imao cast da pisem na ovaj forum.. :D
dodjo samo da te pozdravim ilke.. jesi bitanga, jesi olos, jesi ljiga, jesi baraba ali imas dobru dusu :D
gde je Dule.. Squid .. jel jos u popravni dom :D
pozdravi ga od nasega mene.. mnogo ima da.se poraduje :D

Poslednja izmena:
Zasto se moje izjave koje sam izneo ne iznose u javnost.. kakva je ovo cenzura? :D
ako je neka neslana sala od strane ilica porucujem ilicu: ilke znas da ne volim.. ne volim ovakve sale :D

aaa evo ja se izvinjavam.. dok se snadjem dugo nisam imao cast da pisem na ovaj forum.. :D
dodjo samo da te pozdravim ilke.. jesi bitanga, jesi olos, jesi ljiga, jesi baraba ali imas dobru dusu :D
gde je Dule.. Squid .. jel jos u popravni dom :D
pozdravi ga od nasega mene.. mnogo ima da.se poraduje :D
SQUID ne dolazi ovde više a ugasio se i na našem tajnom kanalu pa nemam pojma gde je sad. Eno te Čobanica traži i oduševila se kad sam joj rekao da si opet tu. :lol:

dosecam se.. dosecam se..
ona je bila moderator na filozofiju.. prijatna zenica je bila inace veliki borac za ljudska prava.. banovala me svaki put kad sam izneo svoje misljenje.. i sa punim pravom mi ugrozavala slobodu izrazavanja i pravo na.misljenje.. ko se ne slaze sa nju dobije ban.. ali necu da gresim dusu imala.je dobru dusu..

dosecam se.. dosecam se..
ona je bila moderator na filozofiju.. prijatna zenica je bila inace veliki borac za ljudska prava.. banovala me svaki put kad sam izneo svoje misljenje.. i sa punim pravom mi ugrozavala slobodu izrazavanja i pravo na.misljenje.. ko se ne slaze sa nju dobije ban.. ali necu da gresim dusu imala.je dobru dusu..
:rotf: :rotf: :rotf:

a ilke.. jel to bese ona..prisecam se nje kao kroz maglu? sta su zena prosla kroz moj zivot ne mogu sad svake da se dosetim :D mozda kad bih je video pa da se prisetim.. ovako ne mogu..

E ta, ta što smo te za nju ženili, odnosno koju si ti jurio da oženiš. Nisi dao da je gazimo jer ti bila ljubav. :lol:

- - - - - - - - - -

A splat li moderator onaj navijac liverpula.. njega sam uvek cenio i znao sam da ce daleko da dogura..ali za Duleta se nisam nado..

Dule pao na robiju. Oženio se sa jednu namćor babu, neda mu ni da mrdne. :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back