STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne se sekiraj bre..

files.php

Sportisti potrebna mi je mala pomoc. Imam 22 godine, i zeleo bih da postanem fudbalski trener. Nemam nikakvog igrackog iskustva u fudbalu, ali imam ogromnu zelju, pa bih vas zamolio da mi pomognete, ako ste slucajno upoznati sa temom. Zanimalo bi me odakle poceti, da li se moze bez igrackog iskustva postati trener (npr. murinjo, dobro primer mi je malo ambiciozan, ali...), i sve ostalo sto sam zaboravio, a vazno je. Hvala :)

Sportisti potrebna mi je mala pomoc. Imam 22 godine, i zeleo bih da postanem fudbalski trener. Nemam nikakvog igrackog iskustva u fudbalu, ali imam ogromnu zelju, pa bih vas zamolio da mi pomognete, ako ste slucajno upoznati sa temom. Zanimalo bi me odakle poceti, da li se moze bez igrackog iskustva postati trener (npr. murinjo, dobro primer mi je malo ambiciozan, ali...), i sve ostalo sto sam zaboravio, a vazno je. Hvala :)

Mozes bez igrackog iskustva biti trener. Ali naravno moras zavrsiti skolu za fudbalske trenere. Imas sajt akademijafudbala pa se informisi tamo.

Akademik Bećković objašnjava zašto je Zvezda opozicioni klub

Družio sam se sa Šekularcem. A u ono vreme je bio i Bogićević, imao je nadimak Bleki. On se prekrstio na početku meča, a to je u to vreme bila čudna stvar. A Rajko Mitić je imao razdeljak na desnoj strani, koji je imao i Kralj Petar. I cela Srbija je mislila da on nosi taj razdeljak da u tom ropstvu pokaže da nismo zaboravili. Tako da je Zvezda stalno ubrajana u opozicione klubove, a Partizan je bio JNA, vojska i partija

http://www.mozzartsport.com/vesti/a...o-je-zvezda-bila-opozicioni-klub-video/124309

To je taj nepobitni dokaz o stubu srBstva.
Samo prava Srbenda nosi razdeljak na desnoj strani..

Grooobariii GROOOOBARIIII jel nas cujete? JEL NAS CU JE TEEEEE ? GROOOOOOOOOBARIIIIII GROOOOOOBARIIIIIII :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Poslednja izmena od moderatora:
U jeku totalne dominacije i obaranja svih mogućih rekorda,nađe se i po neka pošalica :lol:
Drž'te gaće,drugi deo:
http://www.mozzartsport.com/vesti/i...pravicemo-tim-kojeg-ce-svi-da-se-plase/130940

Procitao sam ovo i gledam, jos nije 1. april, ovo nije njuznet ili tarzanija, mislim se da li sam ja lud ili neko drugi. Dve vezane pobede i odma Barselona, dominacija, ludilo. Da Bog da svake godine ovako igrali, kada je sportski direktor vec tako odusevljen.

Sta su kompleksi muka i jad, ni Zvezdine pobede "nisu" pobede :D
Комплекс од државног пројекта свашта, мени је мило када видим да сами ништа не можете да урадите и не брини се ништа отрежњење стиже у августу.

Комплекс од државног пројекта свашта, мени је мило када видим да сами ништа не можете да урадите и не брини се ништа отрежњење стиже у августу.

Dakle da zaključimo Zvezdi su se 80 puta sklonili :mrgreen: A što se tiče avgusta to ćemo tek vidjeti.

Momci, ovde treba prvo sve poruke da šaljete miletu u vidu pp-a... :lol:
Poslednji put ažurirao/la 8-Mile RD : danas u 10:15
Poslednji put ažurirao/la 8-Mile RD : danas u 10:16

stanje