No Respect
Iskusan
- Poruka
- 5.483
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sportisti potrebna mi je mala pomoc. Imam 22 godine, i zeleo bih da postanem fudbalski trener. Nemam nikakvog igrackog iskustva u fudbalu, ali imam ogromnu zelju, pa bih vas zamolio da mi pomognete, ako ste slucajno upoznati sa temom. Zanimalo bi me odakle poceti, da li se moze bez igrackog iskustva postati trener (npr. murinjo, dobro primer mi je malo ambiciozan, ali...), i sve ostalo sto sam zaboravio, a vazno je. Hvala![]()
Akademik Bećković objašnjava zašto je Zvezda opozicioni klub
Družio sam se sa Šekularcem. A u ono vreme je bio i Bogićević, imao je nadimak Bleki. On se prekrstio na početku meča, a to je u to vreme bila čudna stvar. A Rajko Mitić je imao razdeljak na desnoj strani, koji je imao i Kralj Petar. I cela Srbija je mislila da on nosi taj razdeljak da u tom ropstvu pokaže da nismo zaboravili. Tako da je Zvezda stalno ubrajana u opozicione klubove, a Partizan je bio JNA, vojska i partija
http://www.mozzartsport.com/vesti/a...o-je-zvezda-bila-opozicioni-klub-video/124309
Видим државни пројекат поново победио, а голови смехотрес.![]()
Sa ovim danas smo dali 80 golova. Mora da su nam se protivnički igrači 80 puta sklonili. Ne znam šta je tebi smehotresno.Видим државни пројекат поново победио, а голови смехотрес.![]()

Sta su kompleksi muka i jad, ni Zvezdine pobede "nisu" pobede![]()

U jeku totalne dominacije i obaranja svih mogućih rekorda,nađe se i po neka pošalica
Drž'te gaće,drugi deo:
http://www.mozzartsport.com/vesti/i...pravicemo-tim-kojeg-ce-svi-da-se-plase/130940
Комплекс од државног пројекта свашта, мени је мило када видим да сами ништа не можете да урадите и не брини се ништа отрежњење стиже у августу.Sta su kompleksi muka i jad, ni Zvezdine pobede "nisu" pobede![]()
Комплекс од државног пројекта свашта, мени је мило када видим да сами ништа не можете да урадите и не брини се ништа отрежњење стиже у августу.
A što se tiče avgusta to ćemo tek vidjeti.