Charlie Harper
Ističe se
- Poruka
- 2.333
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

А обе утакмице пријатељске, још Дарушафака јаки евролигаш а Асвел није.
Није кошарка спорт за вас зато сте се и угасили.
Ти онда немој да гледаш СОС, пређи на Коперникус код Анђуса или читај оне глупости по Ружналу и другој дневној жутој штампи.
Мени је драго што подржавате ту белосветску лопурду Човића, нико не може неког да унакази као што тај неко може сам себе, зато и јесте безкичмењаци и полтрони, продане душе, због пар победа над институцијом и нешто титула подржавате човека који вам је угасио клуб, то нигде нема.
То да ли ћемо ми да долазимо на стадион или не није ваша брига и нема везе са овим о чему причамо, опет скрећеш тему.
Због чега је спот смешан?
А обе утакмице пријатељске, још Дарушафака јаки евролигаш а Асвел није.
Није кошарка спорт за вас зато сте се и угасили.
Ти онда немој да гледаш СОС, пређи на Коперникус код Анђуса или читај оне глупости по Ружналу и другој дневној жутој штампи.
Мени је драго што подржавате ту белосветску лопурду Човића, нико не може неког да унакази као што тај неко може сам себе, зато и јесте безкичмењаци и полтрони, продане душе, због пар победа над институцијом и нешто титула подржавате човека који вам је угасио клуб, то нигде нема.
То да ли ћемо ми да долазимо на стадион или не није ваша брига и нема везе са овим о чему причамо, опет скрећеш тему.
Због чега је спот смешан?

i meni je pun k. tih tri prsta... sta to uopste i znaci? otkad je to srpski pozdrav i koga je izmislio?
da se sad pojavi neki Srbin iz 19. ili prve polovine 20. veka verovatno bi se pitao 'sta ovi pajaci glume? sta im to znaci?'
To je stari hrišćanski pozdrav i predstavlja sveto trojstvo... ima slika kako demonstranti u Bg 27.03.1941. dižu 3 prsta i to raširena...
Spojena tri prsta jer se Srbi tako krste a odvojeno je barem od kada ja znam od kada je SPO sa Draskovicem na onim demonstracijama pozdravljao narod pa su mnogi prihvatili. Inace tako su se i Ustase pozdravljale u vojsci.
Imaš vala i nacističke volontere s tri prsta kada su polagali zakletvu Hići.
A onaj hipički krst je zapravo krst nerona kada je proganj'o hrišćane...
cak ni tri spojena prsta nisu biblijska ali to je druga tema