STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Види звезданаестерчићи нашли да се буне због једног јединог медија који иоле коректно извештава о спорту у целој звезданаестерској и удбашкој држави.

Још смета и спот, вероватно јер не приказује бандеру српства као светионик свесрбске и православне васељене па се не рачуна.

Живот црно белих је увек лак, јер имају лицемера и гуланфере за вечите ривале.
grobari-rajko-mitic-nebojsa-covic-foto-sasa-pavlic-1442086581-739281.jpg

Живео Партизан доле влада.

У оваквој земљи каква је нормално је да се занимамо са неким политичким клубом из предграђа!

Одустао је од ЕК али постоји за разлику од неких.

Vi pukli 30 razlike od nekog Asvela, mi u egal završnici od jakog evroligaša. Šta je trebalo da piše?

SOS najobjektivniji. Šta čovek na ovo da kaže? Televizija koja ima dva voditelja koji javno pljuju po Zvezdi, deklarišu se kao partizanovci, posećuju utakmice, jedan čak izvodio i striptiz. I to neko da nazove objektivnim.

Ne smeta nam spot, nego je smešan iz očiglednih razloga. Nastavite da ih pravite.

A ovaj transparent savršeno opisuje koliko se družina sa juga ukenjala od Čovića :lol:

Bolje bi bilo da malo posećujete sopstveni stadion, a ne da vas ima 200 sa sve igračima i službenim osobljem.

А обе утакмице пријатељске, још Дарушафака јаки евролигаш а Асвел није.:hahaha:

Није кошарка спорт за вас зато сте се и угасили.

Ти онда немој да гледаш СОС, пређи на Коперникус код Анђуса или читај оне глупости по Ружналу и другој дневној жутој штампи.

Мени је драго што подржавате ту белосветску лопурду Човића, нико не може неког да унакази као што тај неко може сам себе, зато и јесте безкичмењаци и полтрони, продане душе, због пар победа над институцијом и нешто титула подржавате човека који вам је угасио клуб, то нигде нема.

То да ли ћемо ми да долазимо на стадион или не није ваша брига и нема везе са овим о чему причамо, опет скрећеш тему.

Због чега је спот смешан?

Ти онда немој да гледаш СОС, пређи на Коперникус код Анђуса или читај оне глупости по Ружналу и другој дневној жутој штампи.

Мени је драго што подржавате ту белосветску лопурду Човића, нико не може неког да унакази као што тај неко може сам себе, зато и јесте безкичмењаци и полтрони, продане душе, због пар победа над институцијом и нешто титула подржавате човека који вам је угасио клуб, то нигде нема.

То да ли ћемо ми да долазимо на стадион или не није ваша брига и нема везе са овим о чему причамо, опет скрећеш тему.

Mene je iskreno sramota tvoje gluposti. Ne pada mi na pamet da u budućnosti diskutujem s tobom. Svako dobro.

Тако ће бити најбоље, прати елиту европске кошарке Фмп и Дарушафаку и пусти институцију да се сналази како зна.

Izvini,nisam znao da će te iz ležišta pomeriti ono moje prozivanje :sad2:
Sad mi je još i žao,nisam znao da će takve posledice ostaviti na tebe!

i meni je pun k. tih tri prsta... sta to uopste i znaci? otkad je to srpski pozdrav i koga je izmislio?

da se sad pojavi neki Srbin iz 19. ili prve polovine 20. veka verovatno bi se pitao 'sta ovi pajaci glume? sta im to znaci?'

i meni je pun k. tih tri prsta... sta to uopste i znaci? otkad je to srpski pozdrav i koga je izmislio?

da se sad pojavi neki Srbin iz 19. ili prve polovine 20. veka verovatno bi se pitao 'sta ovi pajaci glume? sta im to znaci?'

To je stari hrišćanski pozdrav i predstavlja sveto trojstvo... ima slika kako demonstranti u Bg 27.03.1941. dižu 3 prsta i to raširena...

Spojena tri prsta jer se Srbi tako krste a odvojeno je barem od kada ja znam od kada je SPO sa Draskovicem na onim demonstracijama pozdravljao narod pa su mnogi prihvatili. Inace tako su se i Ustase pozdravljale u vojsci.

Poslednja izmena:
Spojena tri prsta jer se Srbi tako krste a odvojeno je barem od kada ja znam od kada je SPO sa Draskovicem na onim demonstracijama pozdravljao narod pa su mnogi prihvatili. Inace tako su se i Ustase pozdravljale u vojsci.

Nisu se ustaše tako pozdravljale, tako se davala zakletva... na sveto trojstvo... masa vojski, monaških redova, tajnih organizacija, kružoka isl. su polagali zakletvu podižući 3 prsta spojena ili sastavljena (nebitno)... Tankosićevi i Babunskog četnici, Mlada Bosna, članovi Apisove organizacije Ujedinjenje ili smrti (tzv. Crna ruka) su takođe polagali zakletvu dižući 3 prsta (to je bilo prije ustaša i nacista)...

Kao što sam rekao, to je hrišćanski pozdrav... pa imaš na ikonama svece kako drže 3 prsta blago rastavljena...

- - - - - - - - - -

Imaš vala i nacističke volontere s tri prsta kada su polagali zakletvu Hići.

A onaj hipički krst je zapravo krst nerona kada je proganj'o hrišćane...

Krst nije originalno hrišćanski simbol i prvi hrišćani ga nisu kosristili... njihov znak je bila riba...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back