Neistrazena
Elita
- Poruka
- 17.359
U Evropi je to sve prilagodjeno nasem ukusu, obidji malo te zemlje, ako zelis da smrsas, nema bolje metode![]()
Kako znas da nisam mrsavica

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Evropi je to sve prilagodjeno nasem ukusu, obidji malo te zemlje, ako zelis da smrsas, nema bolje metode![]()
Aha, bas bude divno hrskav misji rep i nogice od skakavca. Bljak.
Nije kad ih vidis ispecene. Al kad setaju po mesu bacenom u coskove i prave od njega toeletu onda izgleda malo neprijatno.![]()
Па то је специјалитет дана![]()
Nece okusiti ni jedno jelo.U Evropi je to sve prilagodjeno nasem ukusu, obidji malo te zemlje, ako zelis da smrsas, nema bolje metode![]()
Na stapicu i jos ne oljusteni.Најбољи су испечени![]()
![]()
Na stapicu i jos ne oljusteni.![]()
Ћути бре, кренула ми вода на уста![]()
Kako znas da nisam mrsavica![]()
Nece okusiti ni jedno jelo.
Secam se svog prvog ulaska u kineski restoran u Parizu. Francuski ne znam, kineski jos manje. Ni hijeroglif da izgovorim a kamoli da procitam. Ponudili mi jelovnik a ja ubo prstom neko jelo cenom u sredini. Ni najskuoplje ni najjevtinije.
Imao sam srece. Doneli mi kuvane bademe u nekom sosu i dva grisinija umesto hleba.Nikad u zivotu skuplje a manje nisam pojeo.
![]()
Pa da. On stapic pojede a sa pacovom cacka zube.Od stapica?
Ja volim onaj flambirani sladoled u lisnatom tijestu. I piletinu onako socnu i meku sve sa onim travama...
Ja znam da sam tada platio "rucak"kada prevedem sa franka, 150 maraka u ono vreme. U koji sam restoran upao blage veze nemam. Tek sam sa Orlija stigao u Pariz i bio gladan a u okolini ni jednog jedinog restorana normalnog. Znam da je restoran bio negde u aveniji Fos. Pojma nisam imao o Parizu pa sam gadjao po planu grada.To je bila preporuka kako mozes biznis da napravis, u modi su...dijete
Nisu Kinezi skupi ali su zato...specificni. Ja sam deceniju ipo trenirao jedan od njihovih (skoro njihovih, Koreanski) borbenih sportova. Najeo sam se (naravno, stapicima, tu sam bolji od njih) njihove hrane, ali samo kod prijatelja koji su izuzetno uredni![]()
Nije. Hoce da se sakrije iza drveta i da ljusti stapice.El to najava fajronta![]()
Ja znam da sam tada platio "rucak"kada prevedem sa franka, 150 maraka u ono vreme. U koji sam restoran upao blage veze nemam. Tek sam sa Orlija stigao u Pariz i bio gladan a u okolini ni jednog jedinog restorana normalnog. Znam da je restoran bio negde u aveniji Fos. Pojma nisam imao o Parizu pa sam gadjao po planu grada.Posle sam bio naucio svihy 888 merto stanica napamet. Zmureci sam isao od kuce na fax i svuda.
![]()
Odkad sam iz njega izasao nikad vise se nisam vratio. Ni u posetu.Neznam jesi li skoro bio u Parizu, nista vise nema od onoga sto je nekad bilo (mislim na sarm i populaciju)![]()
A mi koji nismo bili u Parizu da idemo u kineske restorane?Jesi ti Arture bio u Parizu?
Odkad sam iz njega izasao nikad vise se nisam vratio. Ni u posetu.
Verujem da nema nista od onoga sto je bilo sedamdesetih godina ( a ja bio mlad )![]()
Da li je to nas manir ili mentalitet u pitanju? I a svakome stanem.Tih godina sam ja celu Evropu obilazio duz i popreko....stopom, danas kada pricam mladima, niko mi ne veruje. Niko ne stopira a i ne staju da ih povezu, ja i danas povezem svaku...stoperku
![]()
Da li je to nas manir ili mentalitet u pitanju? I a svakome stanem.![]()