- Poruka
- 23.504
Bez znaka pitanja dobila bi repku!Iskrenost je vrlina?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bez znaka pitanja dobila bi repku!Iskrenost je vrlina?
Daj meni palacinke. Necu da pijem. Ili bolje deset cevapa.![]()
Ako me napijete bicu gora od Spukija, ima sviju da cascavam!
Ne mogu bre. Ce mi skoci secer. Ionako sam u zadnje vreme ufitiljio. Prest'o da drzim dijetu a tucem i po koji kolac!Прво ти зали, па ћеш онда добити да једеш![]()
16? Ja mislio u 69
![]()
Ne mogu bre. Ce mi skoci secer. Ionako sam u zadnje vreme ufitiljio. Prest'o da drzim dijetu a tucem i po koji kolac!![]()
Zapakuj mi za sutra. Sad sam izasao iz frizidera.Ајде онда чек да ти спремим неке ћевапчиће![]()
Zapakuj mi za sutra. Sad sam izasao iz frizidera.![]()
Oni od 69 ne mogu da dube na glavi.Ja sam ti mladica, jos ne stigoh do 69...
Сутра једемо кинеску храну !![]()
![]()
Ako drzi Kinez, pokusaj da vidis kuhinju, garantujem ti da posle toga nikada neces jesti kod Kineza
![]()
Ovde na "glasu" bili Vijetnamci. Da vidis sta su ekipe snimatelja uspele da nam na TV prikazu.Ako drzi Kinez, pokusaj da vidis kuhinju, garantujem ti da posle toga nikada neces jesti kod Kineza
![]()
To je najmani problem.Што, зар кувају псе?![]()
Што, зар кувају псе?![]()
Da vidis kako su prljavi i aljkavi (ja sam video stotine njihovih kuhinja), ako imas iole osetljiv zeludac, on ce ti reci![]()
Bubasvabe i pacove.Јел додају и неке мачје зачине?![]()
Bubasvabe i pacove.![]()
vde je bilo peci jalitet iz ceske.Najbolje su grilovane, to je vise specijalitet iz Laosa
![]()
Joj te kosooke kuhinje... Sve ljepljivo, zohari i razni insekti ko maratonci... Bolje je to ni ne znati. Prokleti dq kanal.
Па добро, није толико страшно![]()
Nije kad ih vidis ispecene. Al kad setaju po mesu bacenom u coskove i prave od njega toeletu onda izgleda malo neprijatno.Па добро, није толико страшно![]()