- Poruka
- 23.504
Mozes ti da se razmases kolko hoces. Spuki ga nema a SQUID je trenutno na lecenju od opekotina treceg stepena. Dakle masi i navijaj.Samo da mahnem
A da, za dugu buducnost
Vece svim miroljubljivim posetiocima![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozes ti da se razmases kolko hoces. Spuki ga nema a SQUID je trenutno na lecenju od opekotina treceg stepena. Dakle masi i navijaj.Samo da mahnem
A da, za dugu buducnost
Vece svim miroljubljivim posetiocima![]()
Daj nesto o Sarajevu. Kako se osecaju posle dva nokauta od Sparte.![]()
Znam bre. Zato i mislim da mozes nesto o nokautu realno da nam preneses.Nisam navijac FK Sarajeva.![]()
Znam bre. Zato i mislim da mozes nesto o nokautu realno da nam preneses.![]()
Ne mogu, zato sto smo se mi vise osramotili nego oni...![]()
E to je posteno!!!!!!![]()
Pa onda se i niste nesto obrukali. Sreca je sastavni deo prvo zivota pa onda i igre.Mozda jedino cime se mozemo pohvaliti je to da smo u prvoj utakmici, u prvom poluvremenu imali nekoliko 100% prilika, ali nismo iskoristili, i to nam se obilo o glavu. Jos uz to da dodam da smo ona dva gola u Sarajevu primili bezveze, dok su oni u drugoj utakmici, na domacem terenu primili prvi gol sa nekih 25 metara, ako ne i vise, i nisu imali prilika.
Pa onda se i niste nesto obrukali. Sreca je sastavni deo prvo zivota pa onda i igre.![]()
Jeste, ali u drugoj utakmici, u Izraelu primili smo 6 komada, a mogli smo i vise...![]()
Kuda si proso? Postavili smo straze na svim ulazima da te uvate.u mame mu ga jeebem...otvorise stadion![]()
Kuda si proso? Postavili smo straze na svim ulazima da te uvate.![]()
Nisu garant nego mora da si se maskiro u zvezdasa pa te nisu prepoznali.prosao sam kroz ulazna vrata....sjabala te straza...u*****li se kad su me videli...
Nisu garant nego mora da si se maskiro u zvezdasa pa te nisu prepoznali.![]()
Onda te ne bi pustili garant. Priznaj gde si bacio zvezdino odelo?nije tacno....maskiro sam se u taba.....i bombonjeru mi kupili i dupe mi olizali malo pre kad sam uso![]()
Nisu garant nego mora da si se maskiro u zvezdasa pa te nisu prepoznali.![]()
Onda te ne bi pustili garant. Priznaj gde si bacio zvezdino odelo?
Ma podmitio ih cokoladom![]()
Ma podmitio ih cokoladom![]()
Slatkisi ne moraju slatkisima da...provociraju![]()
Vece drugari![]()
Da ti oprostimo sto si zabrljao al necemo to sto si bio pijan.kog sam podmitio.....ceo dan sam radeo...na forum nisam uso...sad sam uso u igraonicu sam sa ortaci dusu da odmorim....sinoc ako sam zabrljao bio sam pijan...to i vrapci znaju...
Da ti oprostimo sto si zabrljao al necemo to sto si bio pijan.![]()
Idi tamo u Skupstinu da ti nesto kazem. :sta oces? sta je problem....kazi ti meni ali bez filozofiju...brzo posto idem za koji minut...nemam vreme, sad ce izlazimo...
Idi tamo u Skupstinu da ti nesto kazem. :![]()
sta oces? sta je problem....kazi ti meni ali bez filozofiju...brzo posto idem za koji minut...nemam vreme, sad ce izlazimo...