gost 216949
Buduća legenda
- Poruka
- 31.866
Te za koje ti mislis da su pogresne ne vole da se prica o gacicama samo na filozofiji. Ovo je Stadion i to jos Severna tribina.![]()
O tome se ne prica, nego...radi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Te za koje ti mislis da su pogresne ne vole da se prica o gacicama samo na filozofiji. Ovo je Stadion i to jos Severna tribina.![]()
Nije. Samo skidamo gace jedno pred drugim. : ( Doktorka i ja kao pacijent)![]()
aaaaaa otvorise STADION....hehe![]()
Не брини, брзо ће да га затворе како је кренуло![]()
Nismo prvi. Ima i onih koji se odavno vec skidaju.Па зар на сред стадиона![]()
Ja se nikad ne salim. Uvek sam ozbiljan.desi Arture zmaje
ma nece.....to vas neko laze....ne slusaj ti Ilketa lazova neopevanog....to se on samo sali...
desi Arture zmaje
ma nece.....to vas neko laze....ne slusaj ti Ilketa lazova neopevanog....to se on samo sali...
Ja se nikad ne salim. Uvek sam ozbiljan.![]()
![]()
Nismo prvi. Ima i onih koji se odavno vec skidaju.![]()
Због њега ће и да затворе, показује гениталије судији..![]()
Stadion su otvorili ali ja cu tebe da zatvorim. Saljem te u penziju. Otsluzio si svoje. Idi kod Nese penzionera u park i igrajte sah.aaaaaa otvorise STADION....hehe![]()
i ako je pokazao...i treba da pokazuje....za sudiju ne zalim....
Stadion su otvorili ali ja cu tebe da zatvorim. Saljem te u penziju. Otsluzio si svoje. Idi kod Nese penzionera u park i igrajte sah.![]()
Нема још само Сквида да дође![]()
Због њега ће и да затворе, показује гениталије судији..![]()
Da napravimo o[prostajno vece? Da pozovem sve tvoje simpatizere ovde i da zaigramo i zapevamo. A?vazi....i red mi je bio....i ovako nisam vise aktivan ovde...a kakav sam bio svojevremeno....kude sam ja prolazio tuj je zemlja pucala....i red mi je vise...
Promenio ime. Sada je GVIDO*Prvi.a dega je to djubre SQUID
Nisam pokazivao linijskom sudiji nego doktorki. Ali ideja ti nije losa.![]()
Da napravimo o[prostajno vece? Da pozovem sve tvoje simpatizere ovde i da zaigramo i zapevamo. A?
То само он зна![]()
Pa ja sam ti rekao da kljuc imam ja. Mogu da ga zatvorim kad god hoces. U momentu.Полако тек што отворише стадион![]()
Полако тек што отворише стадион![]()