King Arthur
Domaćin
- Poruka
- 3.857
kad god mi ne traba tu je...veliko je djubre od coveka....uvek me je zajebo u zivotu...
Срам да га буде..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad god mi ne traba tu je...veliko je djubre od coveka....uvek me je zajebo u zivotu...
Onda najavi kada da ti napravimo oprostajno. Da budes celu noc ovde i da bude rusvaj na nivou.moze...samo neznam sad kolko jos mogu da budem tu....nemam mnogo vremena.....tako je bolje da drugi put bude....a skidam kapu za ideju![]()
Pa ja sam ti rekao da kljuc imam ja. Mogu da ga zatvorim kad god hoces. U momentu.![]()
![]()
![]()
Срам да га буде..
Qq, oni kao one virtuelne, samounistavajuce slike, programiraju se koliko ce dugo da...ostanu
Spurs, KA![]()
Onda najavi kada da ti napravimo oprostajno. Da budes celu noc ovde i da bude rusvaj na nivou.![]()
A mene nece da popzdravi. Zato sto sam skin'o gace.
desi svabo olose
nisam te video 100 godine pleme ti ebem![]()
Pa dovedi i piicke ovamo. Da se svi veselimo.vazi.....samo neznam dal mogu tolko vreme da odvojim.....ma piicke me traze...ne daju mi oka da otvorim....ne postizam na forum da udjem....samo neki put na momente![]()
A mene nece da popzdravi. Zato sto sam skin'o gace.![]()
Kako nauka? Jesi jos u Leskovcu![]()
Pa dovedi i piicke ovamo. Da se svi veselimo.![]()
Nera se izvalila na krevet i gleda vesti. A mene nesto ceske vesti ne zanimaju. Nista bagra ne govori o Kosovu.Kolko puta treba da te pozdravljam
, ovo zbog...Nere
![]()
On je specijalista za te stvari.jes....pa da ih SQUID najuri i da me obruka....nesmem da se upustam u tu avanturu![]()
On je specijalista za te stvari.![]()
Idem na Tajni kanal da ga nadjem. Ako ga nema znaci da su ga uhapsili.zato nesmem da ih dovodim![]()
daj sprecavaj SQUIDA i cu ih dovedem....da ga vezes za radijator kao na onaj film sa onim svestenikom kad su ga vezali.....ili da mu ugasis monitor da ne gleda sta cu da mu radim![]()
Lakse malo sa recnikom.
Idem na Tajni kanal da ga nadjem. Ako ga nema znaci da su ga uhapsili.![]()
nauka stoji....jos dva ispita mi ostala da ocistim godinu....a knjigu ne pipam.....zene me uzele po svoje, ne postizam....
ma nema gde nisam....cas u Leskovac, cas u Nis, cas kod drugara po selo, cas u Brestovacko jezero....nema gde me nema....prolazio sam u jednu divljinu de kola nemogu da izadju....samo ljudska noga i divokoza mogu tu da prodju, pa tako i ja...
kako je kod tebe?![]()
Nera se izvalila na krevet i gleda vesti. A mene nesto ceske vesti ne zanimaju. Nista bagra ne govori o Kosovu.![]()
Nisam nasao SQVIDA ali uhvatio sam DJOLETA. Djole nam na Stadion salje fudbalski klip.ajde vidi...dovedi mi ga ovamo...samo da mu kazem nesto![]()
Nisam nasao SQVIDA ali uhvatio sam DJOLETA. Djole nam na Stadion salje fudbalski klip.
Ma pogledaj bre da vidis o cemu se radi.e jeebem ga usta....koj ce mi moj fudbalski klip....jeebem ga u klip....necu ni da ga odgledam....umesto da dodje on salje fudbalski klip...tako da mu kazes...
Ma pogledaj bre da vidis o cemu se radi.Ima da mu se klanjas.
![]()