Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
King svercovao. Ja ne znam.Koji je proizvođač?
Neka ti je sa srecom uvek.Није први пут![]()
Vid stvarno. Imam cipele. I to one radne da ti nesto ne padne na prste.![]()
Kad si primetila da se radi o MLADICU onda mozes i u cipele da cirnes. Na srecu nisam dotrcao u carapama.Aj aj sad, htio bi da se bas zagledam![]()
Kad si primetila da se radi o MLADICU onda mozes i u cipele da cirnes. Na srecu nisam dotrcao u carapama.![]()
Moje carape nemaju rupe. Takve odmag bacamMozda su imale rupu pa si htio sakriti![]()
Moje carape nemaju rupe. Takve odmag bacam![]()
Bogami ja moju postujem. Eno je mrtva umorna spava a ja se ovuda zevzecim. Veceru joj nosim u krevet. Tek toliko da se zna.Vidi se ko postiva zenu, a ne da krpi pa da obnevidi jadna![]()
Bogami ja moju postujem. Eno je mrtva umorna spava a ja se ovuda zevzecim. Veceru joj nosim u krevet. Tek toliko da se zna.![]()
Zandarmerija obicno upada kada vec nikoga nema na tribinama. Dolaze sa metlom a iz elikoptera gadjaju navijace. Ne smeju licem u lice.Jos malo pa ce na stadionu ostati samo carape, kad zandarmerija upadne pa se svi razbjeze![]()
Danas dobila pola kelerabe i, i......... i nista vise.Veceru u krevet? Onda mogu misliti sta ima za veceru![]()
Skoro svi na broju. Jedan samo skita a drugi je u bolnici na oporavku. OndaK dolazimo na odlucujuci Derbi.Хулигани јесте ли живи?![]()
Ja navracam redovno. Otkako imamo novi znak.Бандо, има ли ко присутан![]()
Dobro jutro! Već počinje čišćenje
? Aj manite se metle i ajmo na kavu!