Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A palacinke sa cokoladom nema.![]()
Na kom forumu je vidjen? On ih menja dva u minuti.![]()
Neka pitaju Radio Milevu. Ta sve zna.Nisu se reporteri jos usaglasili, tesko mu dousnici ulaze u trag, mijenja imena pa...![]()
Neka pitaju Radio Milevu. Ta sve zna.![]()
E tako brate. Vidi se da si bio vredan i istopio cokoladu i prelio palacinke.А ево и палачинака
![]()
To su palacinke sa konkurentske tribineTe nemaju pivo gratis.
Nisu sa konkurentske bre. Ovde su sve tribine nase. Te palacinke su sa Istocne trbine. Vodja navijaca tamo je bas King Arthur. Ti si samnom ovde na Severu.To su palacinke sa konkurentske tribineTe nemaju pivo gratis.
Nije. Normalna cokolada istopljena na suncu na Istocnoj tribini.El to cokolada za kuvanje?![]()
Nije. Normalna cokolada istopljena na suncu na Istocnoj tribini.![]()
Nisu sa konkurentske bre. Ovde su sve tribine nase. Te palacinke su sa Istocne trbine. Vodja navijaca tamo je bas King Arthur. Ti si samnom ovde na Severu.![]()
Cestitam sto si uspeo da prosvercujes cokoladu na Stadion.
I nek neko kaze da ne pazite na mene gosp. Ilicu.
![]()
Samo se ti mene drzi. Nema ni dlaka sa glave da ti fali. Vidis ovaj Stadion? Vidis! E svi domaci su ovde ista ekipa. Nema niko da te dira. (Izuzev sudija al i za njih imamo leka)
![]()
Cestitam sto si uspeo da prosvercujes cokoladu na Stadion.![]()
Nije moje delo. To je poster kod fotografa (Komsja 7 metara daleko od nase radnje.Nego g. Ilicu, jel ono Vasih ruku djelo, ono plavetnilo na podu iza bijelog psa? P.S. onaj MLADIC na slici ima dobre cipele![]()
Nije. Normalna cokolada istopljena na suncu na Istocnoj tribini.![]()