STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Tako mi je bilo drago da su zenstvene Japanke uspele da pobede u polufinaly fudbalskog svetskog prvenstva tostesteronom napunpane muskobanjaste Nemice u samoj Nemackoj.

Po meni to je bio dokaz da prave zene jos uvek postoje u sportu i da mogu da pobede.

283242_227839070582505_100000692419993_732589_6386126_n.jpg

Vala malo ste im dali koliko sam ja navijao. :ok:

Кад сам видео пенал за њих сетио сам се Фљамуртарија. :sad2: Мада, више бих волео да играмо лигу уефа. Лепо је играти лш, узму се паре, дође неко од добрих екипа али реално немамо ми тим који може на пример буде трећи у групи или чак други.

Кад сам видео пенал за њих сетио сам се Фљамуртарија. :sad2: Мада, више бих волео да играмо лигу уефа. Лепо је играти лш, узму се паре, дође неко од добрих екипа али реално немамо ми тим који може на пример буде трећи у групи или чак други.
I da imate bolji tim ako nemate pare nema prolaska. Odavno se sve kupuje pa i prolazak iz grupe. 'ebes taj fudbal. :evil:

Desi Pero zmaje :D
Ma znam da caskate, proverio sam ja to....nego sto se meni obrisa nas precednik Boris Tadic....kad se od vazdan zna da sam ja uvek bio uz radikalnu stranku i Voju Seselja, najveceg Srbina koga je majka ikada rodila...

Ту сам братић.
Па види, правилник каже да не може да се вређају ни садашњи прецедник а ни Воја Шешељ.

Ту сам братић.
Па види, правилник каже да не може да се вређају ни садашњи прецедник а ни Воја Шешељ.

pa nisam ga ja vredjao....ono je za njega bio kompliment...
i nemoj niko da vredja Seselja.....siju cu da mu uvrnem....samo ako vidis da je neko Seselja vredjao mene prvog da obavestis....ja cu da mu presudim...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back