Uysal
Elita
- Poruka
- 16.872
ahaaaaaaa......ti si sigurno lider od neku stranku, cim za sebe glasas i svoj dzep.....ja sam te odma prepozno...od samog pocetka si ti meni bio sumnjiv...
Zar nisi skonto da je on Rasim Ljajic?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ahaaaaaaa......ti si sigurno lider od neku stranku, cim za sebe glasas i svoj dzep.....ja sam te odma prepozno...od samog pocetka si ti meni bio sumnjiv...
E izedem ti prase.Davaj lebac. Al da bude vruc iz pecnice.
![]()
Zar nisi skonto da je on Rasim Ljajic?![]()
пу,пу...далеко било. Био сам у једној странци давно, није то мој фазон. Не можеш да будеш креативан кад си у странци.
kad se Seselj vrati iz Hag, ima da ispalim zolju da cuju komsije siptari....da se tresev zemlja....
ce se vrati...ce vidis....on je najjaci....i ima da se vrati...ce da vidis...
I ispod daske.Samo se nadam da ga oni zlotvori iz haga ne otruju....
Ponizio ih je do daske!!![]()
Samo se nadam da ga oni zlotvori iz haga ne otruju....
Ponizio ih je do daske!!![]()
....ooooo POLITICARI...de ste...
Kamo o fudbalu (: ?
Dos'o ovde jedan sto bio u politicku stranku pa ga Spuki otkrio.....ooooo POLITICARI...de ste...
desi Borise zmaje
evo malo...otvorismo temu o politiku....pricamo kako su na ovu vlas dani odbrojani a kako dolaze radikali....i ti Borise zmaje da glasas za radikali jer u suprotno sa ovu nasu napacenu drzavu ima svako patku da silji![]()
Dos'o ovde jedan sto bio u politicku stranku pa ga Spuki otkrio.
Sad nemo's da dodjes na red sa fudbalom.![]()
I ispod daske.![]()
ne boj se Dusane...nece ga otruju....taj ima zeludac i zileti moze da vari....zeludac mu je otporan na svaku vrstu otrova....doktor se cudio kakav zeludac ima...on je mesec dana bez rane strajkovao...i jos se ugojio 7 kila....on je medicnikski fenomen....i zato ga mrzu....
....ooooo POLITICARI...de ste...
Petar je tvoj a moj je General. Kad dam znak kreni sa kamom....na nama ostaje da je branimo
...
...vidim da ste se raspisali...jos cemo stranku da osnujemo (: ...
...a o fudbalu necemo mnogo...Petar i General su GROBARI...ali ih volimo kao da su nasi...?!
izlazim ja sad.....aj vidimo se ajduci....zelim vam prijatno caooo![]()
to to
... .jes bre, stvarno je covek fenomen
...
Gde si Boriseee??... pa sta radis?
Petar je tvoj a moj je General. Kad dam znak kreni sa kamom.![]()
Cuvaj se brate...pisemo se (: ...
Evo me, brate (: ...malo odmaram (: ...kod tebe?
Sta si uradio sa faksom???
Ma evo brate... i ja odmaram ;D
Odlicno sam proso i na jednom i na drugom prijemnom... a odlucio sam se za tehnologiju konzervisanja i vrenja na poljoprivrednom fakultetu u Beogradu...
Kako si ti??? Jel ima sta novo?
Pre pocetka utakmice u gledalistu moze da se prica o svemu. Zamisli da preleti leteci tanjir preko stadiona i da ne mozemo o njemu da pricamo? Samo jedna druga stvar ne moze da se pravi na tribinama ovog Stadiona. Od njega se ne moze praviti dzubox tema.Jel ovo pdf. politika nr.2 ili je "stadion"?
Jel ovo pdf. politika nr.2 ili je "stadion"?