STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E izedem ti prase. :sad2: Davaj lebac. Al da bude vruc iz pecnice. :evil:

c8a614367475bcf2494a5ba9cf6a9f2c_view_l.jpg

eve ti..samo sto ga izvadi iz pecnicu....prsti sam na njega opeko :D

ahaaaaaaa......ti si sigurno lider od neku stranku, cim za sebe glasas i svoj dzep.....ja sam te odma prepozno...od samog pocetka si ti meni bio sumnjiv...

:lol: пу,пу...далеко било. Био сам у једној странци давно, није то мој фазон. Не можеш да будеш креативан кад си у странци.

Zar nisi skonto da je on Rasim Ljajic? :lol::lol:

pa dabome.....jeste :ok: fala na pomocu :ok: dabome.....ma ja kazem....od samog pocetka mi je on bio sumnjiv.....tek sam ga sada provalio....i ja cu da mu porucim sledece "Rasime Ljajicu za tvoje sedenje na fotelju dani su odbrojani....jos malo pa ce ustanes pa ce radikali da sednu na fotelju Rasime Ljajicu"... tako cu mu kazem :D

Samo se nadam da ga oni zlotvori iz haga ne otruju :( ....
Ponizio ih je do daske!! :D

ne boj se Dusane...nece ga otruju....taj ima zeludac i zileti moze da vari....zeludac mu je otporan na svaku vrstu otrova....doktor se cudio kakav zeludac ima...on je mesec dana bez rane strajkovao...i jos se ugojio 7 kila....on je medicnikski fenomen....i zato ga mrzu....

desi Borise zmaje :D
evo malo...otvorismo temu o politiku....pricamo kako su na ovu vlas dani odbrojani a kako dolaze radikali....i ti Borise zmaje da glasas za radikali jer u suprotno sa ovu nasu napacenu drzavu ima svako patku da silji :D

:cool: ...na nama ostaje da je branimo :ok: ...
...vidim da ste se raspisali...jos cemo stranku da osnujemo (: ...

Dos'o ovde jedan sto bio u politicku stranku pa ga Spuki otkrio. :sad2:
Sad nemo's da dodjes na red sa fudbalom. :lol:

...a o fudbalu necemo mnogo...Petar i General su GROBARI...ali ih volimo kao da su nasi :cool: ...?!

:hahaha: to to :D
ne boj se Dusane...nece ga otruju....taj ima zeludac i zileti moze da vari....zeludac mu je otporan na svaku vrstu otrova....doktor se cudio kakav zeludac ima...on je mesec dana bez rane strajkovao...i jos se ugojio 7 kila....on je medicnikski fenomen....i zato ga mrzu....
:hahaha: ... .jes bre, stvarno je covek fenomen :D ...
....ooooo POLITICARI...de ste :mrgreen: ...
Kamo o fudbalu (: ?

Gde si Boriseee?? :D ... pa sta radis?

Ma evo brate... i ja odmaram ;D
Odlicno sam proso i na jednom i na drugom prijemnom :D ... a odlucio sam se za tehnologiju konzervisanja i vrenja na poljoprivrednom fakultetu u Beogradu...
Kako si ti??? Jel ima sta novo?

SVAKA TI CAST!!!
Samo ne dozvoli da te ZENE uzmu pod svoje (: ...nego PRVO gledaj skolu :ok: ...

Kod mene nista novo, sljaka, teretana i skolica...ganjam neko doskolavanje...zarad boljeg posla (: ...
Klinci...jos nista ali se sprema (: ...

Jel ovo pdf. politika nr.2 ili je "stadion"?
Pre pocetka utakmice u gledalistu moze da se prica o svemu. Zamisli da preleti leteci tanjir preko stadiona i da ne mozemo o njemu da pricamo? Samo jedna druga stvar ne moze da se pravi na tribinama ovog Stadiona. Od njega se ne moze praviti dzubox tema.:rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back