STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobra taktika.
Postavi 20 smajlija pa ce mozda i da bude smesno.
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Ti nemoj da ovde gubis vreme. Idi tamo i uloguj se. Imas originalan nik i originalan avatar. Sve smo ti sredili. I pisi slobodno. Mozes tamo i da nas vredjas. Nema banovanja zbog toga. Banuju se samo korisnici koji dodju ne najavljeni. (I koji ne poloze ona 3 testa) Tebi smo progledali kroz prste. Sta bismo mi bez takvog uma? :rotf:

Ја сам вама већ остављао линк....ал ево поново ;)
:arrow: http://www.lazalazarevic.rs/pages/o_bolnici.html

Ја сам одбио да уђем у ту вашу групу п*едера,зар не?
И беше ми тада тешко да вас одбијем на фињака....мислим...шта за вас рећи :confused:

Gde ti da uđeš???:hahaha:
Ti???:rotf: Takva pojava???:rotf:
Ti si jedino za grupu Laza Lazarević, al' ne znam dal' ima...:think:

cinovi.jpg

ВОЈНИЦИ МИРРРНООООООООО :hahaha::hahaha:

Gde ti da uđeš???:hahaha:
Ti???:rotf: Takva pojava???:rotf:
Ti si jedino za grupu Laza Lazarević, al' ne znam dal' ima...:think:

ко је појава?

Poslednja izmena od moderatora:
Sami sebe ponizavate, tako da nema potrebe da to iko drugi radi. Niko vas vise i ne shvata ozbiljno posle svih onih screenshotova.

Kad smo vec kod toga, ne znam kako je NCF-u moglo ovo da promakne. :hahaha:

cinovi.jpg

Ko kaze da mi je promaklo? Samo je noc bila kratka da se sve postavi... :mrgreen:... vidi kakav je cin dobio ex-firer... :hahaha1: ...
Al' sto su slatki kad se igraju u peeesku... :mrgreen:

Nego, ima li iko ovde razumno objasnjenje zasto bi neko dolazio sa Najforuma Mlecnog Puta u ovu usahlu kafanu? :think:
Bice da tamo i nije tolika zayebancija?... :hahaha:

Ko kaze da mi je promaklo? Samo je noc bila kratka da se sve postavi... :mrgreen:... vidi kakav je cin dobio ex-firer... :hahaha1: ...
Al' sto su slatki kad se igraju u peeesku... :mrgreen:

Nego, ima li iko ovde razumno objasnjenje zasto bi neko dolazio sa Najforuma Mlecnog Puta u ovu usahlu kafanu? :think:
Bice da tamo i nije tolika zayebancija?... :hahaha:

Ovakva nekakva hijerarhija je bila i u "Sindikatu" aka preteci "SJK-a".
Na vrhu firer i rajhsmarsal. :mrgreen:

Nego, pazi sta pricas o naj-forumu, mnogo su osetljivi :rtfm: :hahaha:

74751752.jpg

Ovakva nekakva hijerarhija je bila i u "Sindikatu" aka preteci "SJK-a".
Na vrhu firer i rajhsmarsal. :mrgreen:

Nego, pazi sta pricas o naj-forumu, mnogo su osetljivi :rtfm: :hahaha:

74751752.jpg

Lepo deci... :mrgreen:... a drugima recept kako ostati vecno mlad... :lol:

Daleko bilo, mene samo interesuje posto je kavurma... :mrgreen:

Te priupitah sasvim logicno: ako je tamo toliko lepo, a ovde toliko lose... a pritom covek lepo kaze da nit' ih ko zove niti takvi nedostaju... onda ce biti da je tamo smaracina? :lol:

Lepo deci... :mrgreen:... a drugima recept kako ostati vecno mlad... :lol:

Daleko bilo, mene samo interesuje posto je kavurma... :mrgreen:

Te priupitah sasvim logicno: ako je tamo toliko lepo, a ovde toliko lose... a pritom covek lepo kaze da nit' ih ko zove niti takvi nedostaju... onda ce biti da je tamo smaracina? :lol:
Samo nisi objasnio sta ti ovde trazis i ko je tebe ovde zvao kad nista interesantnog nema? Ili si mozda znatizeljan zasto tebe nema u nekoj ulozi serije koju pravimo? Scenario je vec napisan. Nema se brines nista. A sad aj tamo odakle su te isterali pa razbijaj brigu! :rtfm:

Ako hoces kod nas da snimas samo kazi. Registrovacemo te sami pa salji reportaze! Ionako nam treba spoljni saradnik koga nece banovati zbog nepristojnih klipova. :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back