STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Још је горе кад ви дођете. ;)
Ако нисте примети НИКОМ не недостајете и ником нисте интересантни ;)
Све сте јаднији а то је за жаљење... :confused:
Da ti malo nisi slep kod ociju? Ako nisi primeto niko na ovoj temi ni ne pise dok se mi ne pojavimo. Ono sto ti ponekad kazes ovde nije pisanje nego baleganje! :rtfm:

Inace, da nismo interesantni ne bi se dizala ovolika prasina kad dodjemo. Nekako nam milo sto bas tebi ta prasina padne u oci pa nista ne vidis. :hahaha:

Ви мене нервирате само што спамујете овде....комплекси???
Па с вама се не бих мерио ни у лудилу!!!
Мислим не бих се спуштао на тај ниво!!!
Пуно поздрава...ае здраво...нисте ви читави...

Ви мене нервирате само што спамујете овде....комплекси???
Па с вама се не бих мерио ни у лудилу!!!
Мислим не бих се спуштао на тај ниво!!!
Пуно поздрава...ае здраво...нисте ви читави...

:bye:
ajde cao

:hahaha: Komično...jadno...:hahaha:

Sad jedino očekujemo da ovaj PDF i zvanično propadne...:roll:

Čeka se trenutak raspada...

inace za sve neupucene to je bila lokalna fora nasa...nisam ni mislio da cete vi skapirati nije ni cudo kakva vam je ekipa, mogu da se kladim da napravite vi sjk-ovci ekipu za neku tekmu samo peca, vlada i ja bi vas rasterali
ovako ilic bi pao posle 10 metara, bili bi rekao da je nas i da hoce da se druzi, a vi ostali...pa ne bi vas ni videli od prasine za vama...axaxaxxaxxaxa :hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf:

inace za sve neupucene to je bila lokalna fora nasa...nisam ni mislio da cete vi skapirati nije ni cudo kakva vam je ekipa, mogu da se kladim da napravite vi sjk-ovci ekipu za neku tekmu samo peca, vlada i ja bi vas rasterali
ovako ilic bi pao posle 10 metara, bili bi rekao da je nas i da hoce da se druzi, a vi ostali...pa ne bi vas ni videli od prasine za vama...axaxaxxaxxaxa :hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf:

:dash::dash:
Ja sada očekujem samo zvaničan raspad!!!
Na ivici ste...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back