STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslednja izmena:
U nedelju drugi turnir fan klubova
3621404114bd71d629fb7e934866176_big.jpg

U nedelju, drugog maja, u Beogradu igraće se drugi turnir navijačkih fan klubova u Srbiji u malom fudbalu.

Organizator cele manifestacije je fan klub Juventus Serbia, a turnir počinje u 11 časova na terenima tri i četiri na Adi Ciganliji. "Fudbal se igra zbog navijača, a njihova ljubav, radost, podrska i vernost su mnogo vredniji od miliona evra. Niko ne moze da voli klub više od njegovih navijača", kaže se u saopštenju fan kluba 'stare dame'.
"Navijači se raduju kada njihovi ljubimci pobede i osvoje trofej, a netrpeljivost između njih i rivala je ponekad neverovatna, ali i potpuno iskrena. Sada oni imaju šansu da predstavljaju svoj klub i donesu mu ono što najvise vole i za šta se u fudbalu živi - trofej i slavu", dodaje se u tom saopštenju.

Na turniru će igrati ekipe Juventus Serbia, Liverpool Serbia, Chelsea Serbia, Barcelona Serbia, Roma Balkan, Ipswich Serbia, Milan Serbia i Inter Serbia.

Timovi (pet igrača + golman) biće podeljeni u dve grupe, a plasman u polufinale izboriće po dve najbolje ekipe iz svake grupe. Mečevi traju po 20 minuta (10 poluvreme), a u nokaut fazi, u slučaju nerešenog rezultata, igraće se i produžeci od po pet minuta. Ukoliko ni tada ne bude bilo pobednika pristupiće se izvođenju penala, koji su uvek lutrija.

Titulu brani ekipa Milana, koja je prošle godine u finalu savladala Liverpul.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2010&mm=04&dd=27&nav_id=427387

AUUUU INTER POPUSHIO CRVENJAK NIZAŠTA!!! OVO JE TOTALNI SKANDAL!!! AKO JE OVO ZA CRVENI, ONDA NIKO NE BI TREBALO DA DOČEKA KRAJ MEČA NA TERENU!!!
UEFA JE OBIČNA QRČINA!!!

Poslednja izmena od moderatora:
Ja mislim da mu je dao prvo zuti a ne direktni crveni a mozda i gresim. Za zuti jeste jer ga je udario u predelu vrata otvorenom sakom ali ovaj se isfolirao kao da ga je pogodio topovskim djuletom, trebali bi u zadnjih 5 minuta da mu polome noge jer je najobicniji folirant, za crveni nije bio faul. Sad jos vise navijam za Inter jer je Barselona pokazala svoje ruzno lice jer su u mat poziciji docekali ovu utakmicu i sluze se svakakvim ruznim sredstvima da bi otisli u finale, inace ih gotivim jer igraju najlepsi fudbal.

Ja mislim da mu je dao prvo zuti a ne direktni crveni a mozda i gresim. Za zuti jeste jer ga je udario u predelu vrata otvorenom sakom ali ovaj se isfolirao kao da ga je pogodio topovskim djuletom, trebali bi u zadnjih 5 minuta da mu polome noge jer je najobicniji folirant, za crveni nije bio faul. Sad jos vise navijam za Inter jer je Barselona pokazala svoje ruzno lice jer su u mat poziciji docekali ovu utakmicu i sluze se svakakvim ruznim sredstvima da bi otisli u finale, inace ih gotivim jer igraju najlepsi fudbal.

Sudija je totalna budaletina!!!

Osim toga, priznao je gol postignut iz čistog ofsajda, a Krkiću poništio regulare pogodak!!!
Kako je samo uspio da usere sve tri ključne situacije u večerašnjem meču???

Lik ima loptu u posjed, gleda u nju i gradi se... podiže malo više ruku u građenju i pri tom zahvata protivnika po vratu, koji mu prilazi s leđa (mimo vidokruga)... protivnik pada kao da ga je Tajson nabo, pri čemu se ne drži za lijevu stranu vrata već prvo za nos, pa za lijevo oko...:hahaha::hahaha::hahaha:

Ako je ovo za crveni karton... onda je onoliko bacanje i simuliranje kojekakvih kvazifaulova u kaznenom Intera trebalo barem dvojicu barseloninih igrača poslati u svlačionu!!!

Sramota je bilo gledati koliko su bjedni igrači ove Barselone kad se onolko štipaju, laktaju i "spotiču" po šesnaestercu Intera!!! Nek su ispali mamu im ***** lopovsku!!!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back