STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
doh-1.gif

http://www.rtl.hr/nogometni-promasaj-stoljeca-video-6753

Kolarov: Nikada u karijeri nisam ovako nešto doživeo!

00026699.jpg

Poslednja Interova pobeda nad Lacijom ući će u anale italijanskog fudbala, ali ne zbog golova Samjuela i Mote ili bilo čije druge igračke bravure, čak ni zbog povratka milanskog tima na čelo Serije A i možda ključnog koraka branioca titule u pohodu na novi skudeto, već zbog navijača rimske ekipe. Lacijali su sve vreme otvoreno bili na strani gostiju, a protiv svojih (trebalo bi) ljubimaca, samo zato da, omražen im, gradski rival Roma ne bi uzeo trofej u foto - finišu kalča.

- Još sam u čudu, nikada u karijeri nisam ovako nešto doživeo. Umesto da budu na našoj strani i navijaju da im klub ostane u ligi, jer pitanje je u kakvoj poziciji bismo sada bili da nije bilo remija Atalante i Bolonje, ogromna većina od 56.000 gledalaca nam je zviždala od izlaska na teren do kraja meča. Na nož su dočekivali svaku odbranu našeg golmana, šansu ili šut nekog od nas, a aplaudirali dobrim potezima i akcijama protivnika, burno slaveći Interove golove. Ne znam kako bih nazvao toliku mržnju prema Romi. Ono što su (u)radili lacijali nema više veze sa sportskim rivalstvom, takvo ponašanje izlazi iz okvira zdrave logike i pameti. To nije strast nego bolest. Prosto, ne mogu da razumem da neko više želi zlo drugome, nego uspeh svome - počinje priču za Danas levi bek srpske reprezentacije Aleksandar Kolarov, jedna od meta verbalnih napada navijača, inače poznatih kao ratobornih, ne samo u rečima.

Posle takvih prizora, postavlja se pitanje regularnosti meča. Ima li mesta takvim sumnjama?

- Ma, nema govora o tome. Suludo je i besmisleno da se bilo kome „sklanjamo" u situaciji kada još nismo teoretski osigurali opstanak, a pogotovo klubu koji je, uz Milan, Juventus i Romu - da se ne uvrede manji klubovi - uvek specijalan motivator. Ni Interu ne treba takva pobeda. Izem ti, na kraju krajeva, ekipu koja hoće titulu a ne može da dobije Lacio, koji se bori protiv ispadanja u Seriju B. Videli ste, uostalom, da smo dobro odigrali prvo poluvreme. Posle smo pali, a i suluda atmosfera na tribinama učinila je svoje. Zamislite kako je igrati uz pesmu „prebićemo vas ako pobedite", a znate da su oni najzagriženiji zaista na svašta spremni.

Iz Rome najavljuju moguću žalbu FS Italije. Razumete li njihovu ozlojeđenost?

- To je njihova stvar. Ambijent jeste bio neobičan, ali utakmica je, ponavljam, bila čista. Uostalom, neka se pitaju i razmišljaju zašto na početku prvenstva nisu bili dobri kao zadnjih meseci i kako su izgubili od Sampdorije kolo pre ovog.

Laciju fali još malo da obezbedi opstanak. Optimista ste?

- Jesam, u stvari siguran sam da ćemo u poslednja dva kola uzeti taj jedan bod i ostati tamo gde nam je mesto. Naravno, želimo svih šest u preostalim duelima sa Livornom i Udinezeom.

Bliži se kraj sezone i vaš, čini se, sve verovatniji odlazak iz Rima. Vreme je za veću sredinu?

- Poznato je da želim ekipu koja se bori za trofeje, ali ne znam da li ću i kada otići, da li ovog leta, na zimu ili na kraju sledeće sezone. Možda i na kraju ugovora, koji ističe 2012. Sačekaću kraj lige da sednem sa predsednikom kluba i vidim šta ćemo dalje.

Murinjo je nedavno ponovio da vas jako želi u Interu, ali i da ste preskupi za njih. Ima li, ipak, šanse da opet budete u timu sa velikim prijateljem Pandevom?

- Nije mala stvar kada te hvali i traži Murinjo, jer to nije bilo koji trener nego jedan od najvećih na svetu. Videćemo kakvi su planovi Lacija i gde sam ja u njima. Ne bih da ih potežem, ali mogu da se pozovem na propise UEFA, po kojima igrač posle tri godine može napustiti klub, pod uslovom da ode u drugu zemlju, a novi otplati ostatak važećeg ugovora. Obeštećenje bi u tom slučaju bilo mnogo manje od dvadeset i više miliona evra, s kojima mediji spekulišu - objašnjava jedan od najtraženijih defanzivaca Evrope, na koje je „udicu" bacio i veliki Real Madrid.

Kako se bliži Svetsko prvenstvo tako je duži spisak teško povređenih „orlova".

- Nadam se da će se loše vesti završiti povredama Jankovića i Dragutinovića, da će se Lazović oporaviti i više niko neće platiti danak velikom broju jakih utakmica tokom klupskih sezona. Umor jeste veliki, ali želja za dokazivanjem na Mundijalu mnogo veća. Jedva čekamo pripreme i put u Južnu Afriku.

Kolarov već sada zna ko će biti pobednik finala ovogodišnje Lige šampiona.

- Još u septembru, na jednom od okupljanja reprezentacije, ubeđivao sam Stankovića da će sa Interom uzeti Ligu šampiona. Posle polufinala sa Barselonom još sam sigurniji da će Deki podići trofej u Madridu. Svaka čast Bajernu, i oni imaju dobru ekipu, trenera, igru i formu, ali verujem da Murinjo i klub kakav je Inter neće propustiti priliku čekanu skoro 40 godina.

Извор

Ови лацијанери нису нормални

Premoocna pesmaaa :worth:

Ajmooooooo!
Zapevajmo zajedno
Stalnooooooo!
Zastave viorimo
Hrabroooooo!
Svoje boje bodrimo
Slozno svi ko jedan
Zauvek SRBIJU volimo!

Hoce da nas zabrane,svi zele da nas nema
Udruzenim snagama smo jaci od sistema.
Hoce da nas zatvore,da lisice nam stave.
Mi smo navijaci,a ne ucenjene glave

Kada pune su tribine,adrenalin je u krvi,
pa za boje kluba gines,odmah zaleces se prvi
bilo 1 na 1 il ekipa na ekipu
dodaj flasu,stanglu,baklju ili ciglu!!

mi smo deca sa kaldrmr,koja ne vole zandare
ni politicke stavove,medjunarodne zabrane
a svi smo deo te armije,koja zajedno je jaca,
BODU SAMO ***** to je kodeks navijaca!

ceo sistem korumpiran,do politickih krugova
10 godina za baklju kaze vrhovni sudija
a zbog lutke na tribini,metar dana cuza
TOL'KO MEDJUSOBNE KRVI A MI ZALIMO FRANCUZA!!??

mi smo deca dizelasa ali nismo kriminalci
braca,Srbi iste vrste ,verni Srbiji k'o majci
otadzbini,krstu i umrecemo casni
KOSOVO JE SRBIJA,DAL DOVOLJNO SMO JASNI!???

Ajmooooooo!
Zapevajmo zajedno
Stalnooooooo!
Zastave viorimo
Hrabroooooo!
Svoje boje bodrimo
Slozno svi ko jedan
Zauvek SRBIJU volimo!

Srpske tribine nisu mesta za pistolje,
vec za grupe navijaca sto svoje klubove bodre
ali ZANDARSKI PISTOLJI cesto napuste fotrole
pa ZAUSTAVIMO REPRESIJU JASNE SU PAROLE!!

a navijacka oruzija su:dlanovi,ne skakavci
zastave i grla,salovi i barjaci
a navijacka kultura:Freed Perry i Burberry
Reebok classic,Lonsdale,lako prepoznatljivi

adrenalin odmah skace,volja odma' jaca
kad u ritmu pesme cujes topot navijaca
kada vide masu strogo odabrane garde
i panduri se razilaze k'o dim posle bakljade!!

ovde Srpski navijaci nisu navikli na strance
srednjoskolci na tribinama otvaraju stomake
dodaj pivo,dodaj stanglu,brate dodaj baklje
CUVAJ MAJKU SRBIJU,OBRAZ I ORTAKE!!!

Ajmooooooo!
Zapevajmo zajedno
Stalnooooooo!
Zastave viorimo
Hrabroooooo!
Svoje boje bodrimo
Slozno svi ko jedan
Zauvek SRBIJU volimo!

Mi smo Srpski navijaci i evropa nas se plasi
pandur ne zna s;kim se kaci jer nas ne vidi od baklji
tako je to brate moj,uvek se zalecemo prvi
ne cutimo dok nas gaze,nismo *****,mi smo SRBI

ajmo dizi ruke,ajmo dizi sada zastave
represija traje al nase grupe ce da nastave
klub sto volim,grb sto bodrim,ne sme uzeti mi niko
ja mogu to da branim ili recima il ciglom

pa ti samo zini kad tribina nam zagrmi
boje kluba nosimo u srcima i krvi
mi smo navijaci vatreni,ti pazi se vatre
ili bolje pali il mi palicemo baklje

i sve to dok traje svako hoce da nas protera
za svoju zemlju Srbiju od nicega ne oklevam
neredi i stadioni,grafiti sto dodju glave
dobrodosao u ludilo-CEKAMO TE S'NASE STRANE!!

Ajmooooooo!
Zapevajmo zajedno
Stalnooooooo!
Zastave viorimo
Hrabroooooo!
Svoje boje bodrimo
Slozno svi ko jedan
Zauvek SRBIJU volimo!

:kpozdrav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back