Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Necemo tako, ovo sam pisao citavih 20 minutaOzbiljno, nemoj mi reci da je sve ovo slucajnost

Tab mojNe se ljutis, otkljucao sam da spakujem ovog ETO ME ovde, decko poludi kad prodje 3 a nije ni to daleko (u poverenju kontam da mu se Karleusa ne javlja pa zato povileni)![]()
Ja sam veliki fan Stefane Swe Was Mrzim !!!

Šta tražite noću na stadionu, kad su reflektori pogašeni?Šamarate se rečima!
![]()

Hoćeš da kažeš da šalješ dimne signale jer su reči suvišne...@Fluid, nije bitna majica bitan je detalj, kruzi...![]()

Najbolji program na Radio Parizu biće od 7. do 9. maja u dvorani "Bersi" na košarkaškom F4.![]()
Poslao, odneo ih vetar, milinaHoćeš da kažeš da šalješ dimne signale jer su reči suvišne...![]()
А знаш ко ће бити ДИ ЏЕЈ ???

On ima da bude predgrupa.![]()
Dabogda on ovde gasio na finjaka, a Partizan u Parizu da ugasi DJ-a, da mu ogrebu ploču.10 bambija!
Fluid upravo te cigan ugasio na finjaka, mislim da ti se ovo desava prvi put od kad si ovde![]()

Pucam iz grobarske lopate, napunjena je dobro.Ali puca grobar, vadi se na sve nacine xD

Dule je dirigent! Neće Dule da se zamara pevanjem, već ima da mlatara prema sudiji dok ovaj ne prosvira i dodeli mu tehničku grešku.А коме то
Дулету Паваротију?