STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a cekaj nije mi jasno, zasto se ti ne zalis tamo gde treba na njegov rad, pa ce oni iznad nas da procene da li ce neko od njih da mu pomogne, da li ce da mu dodaju jos nekog mod-a kao sto su mene jeki ili ce ga smeniti...logicno :rtfm:

Dakle, da se zalim esh-u... koji je tog istog napoleona odmrznuo? :hahaha:
Satro, dobra volja? :mrgreen: Nece vise nikad? :hahaha1:
Neka, hvala, radije cu da se smejem... :rotf:... i da cekam svoju porciju objektivnog moderisanja.

I ti si video kakve je gadosti pisao danas Onaj Koji Se Ne Sme Pominjati.
Rekao si da bi za to banovao dozivotno.
Ostajes pri tome? Onda mu zabrani da nadalje pravi budale i od vas koji biste cestitio radili svoj posao... ili mozda gresim?

S ljubavlju, SJK. :lol:

Dakle, da se zalim esh-u... koji je tog istog napoleona odmrznuo? :hahaha:
Satro, dobra volja? :mrgreen: Nece vise nikad? :hahaha1:
Neka, hvala, radije cu da se smejem... :rotf:... i da cekam svoju porciju objektivnog moderisanja.

I ti si video kakve je gadosti pisao danas Onaj Koji Se Ne Sme Pominjati.
Rekao si da bi za to banovao dozivotno.
Ostajes pri tome? Onda mu zabrani da nadalje pravi budale i od vas koji biste cestitio radili svoj posao... ili mozda gresim?

S ljubavlju, SJK. :lol:

nije pisao na mom pdf-u, da jeste bilo bi tako...zato ne postoji samo jedan supermod ili admin
kapiras?imas tab-a on zna o cemu se radi ovde...

Recimo, par postova pre ovog tvoga sam okarakterisan kao mentol. Ne samo ja, svi anti-SJK.
Obrisana je gomila postova, ja sam dobio C1, a ovo nisi video? :hahaha:
Briljantno... objektivno, nema sta. :mrgreen: Da mi neces reci da je bilo toliko postova da ih nisi stigao ni pregledati? Pune tri strane, sa sve obrisanim?

Zatim, napisao si zasto sam ja dobio C1 na obavestenjima... a nigde ne stoji ko je i na koliko banovao dva klon-naloga, i po kom osnovu? :hahaha1:
Ali, zato je uredno stajalo obavestenje o banovanju i odmrzavanju par dana ranije... :lol:
Objektivno, takodje...

I, da pohvalim esh-a na fantasticnoj proceni situacije, da pokaze dobru volju i odmrzne nikove nakon dva dana... i sta je odmah usledilo? :hahaha:

Bravo! Bravissimo! :klap:

Ma, ne treba vama druga strana... dovoljni ste sami sebi. Odma' turi SJK u potpis, i zalepi mi jos jedan C1 zbog guranja istine pod nos.

Za sve sto sam uradio dao sam objasnjenje, imas supermodove i administratore pa se zali na moj rad ako hoces, to ti niko nece zabraniti.
Dalje, mozes im se zaliti i sto nema nicega u obavestenjima, oni su sve to i ocistili bez mene tako da do juce otprilike nisam imao pojma sta se sve izdesavalo, kako je nastala svadja ("pozeleneo" sam na vrhuncu iste a nisam internet huligan pa da pratim sve svadje i prepirem se preko interneta (da nepitas sto sam mod-hocu da bude malo mirniji pdf, jedini koji redovno posecujem i sa kog prikupljam informacije)) i tako to.
Pa sad, nov sam u ovom poslu, JAKO nov i ulecu ljudi da mi pomognu, verovatno ce drugacije raditi pdf kad se uhodam (ako mi prethodno ne oduzmu moda) a za sad trpite ruku jacih i to je to, ja se jos uvek malo pitam ovde...

Pricam o korisniku, nevezano za to gde pise, i o tome da ce uvek ostati takav. Ne skreci temu na kosarku, jer je tamo moderator bio Grizli, sa potpisom SJK-a... a ti si blizu tog potpisa... svejedno mu je gde se ko nalazi, on ce da ga pljuje. Kocijaski.
Ban ce proci, a on ce uraditi to isto, jer mu takvi kao ti dozvoljavaju. Oni koji salju upozorenja da se beli medved ne dira. Evo, necu vise... Objektivni Moderatore.
Mozes slobodno i C1 da mi zalepis. Pokazi lojalnost, kad vec ishisterises ovako, ne jednom, na moj post... ionako mislis da sam naporan.
I, kao sto vec rekoh, zivi bili pa videli... a ja cu biti tu da podsetim one koji su te tu postavili na to kakvu su gresku napravili u startu, cim ga prvi put istolerises... ugledaj se na konverzaciju koju kimi ima, barem za ovih nekoliko sati ponovnog moderisanja...

:rtfm: ... vidi, od reci do reci bejah u pravu... a pisano prekjuce... :hahaha:

Зашто се банују стари корисници са фудбала а ментоли што долазе са стране и непрекиндо провоцирају и вређају остају поштеђени?

:klap: ... :super: !

Za sve sto sam uradio dao sam objasnjenje, imas supermodove i administratore pa se zali na moj rad ako hoces, to ti niko nece zabraniti.
Dalje, mozes im se zaliti i sto nema nicega u obavestenjima, oni su sve to i ocistili bez mene tako da do juce otprilike nisam imao pojma sta se sve izdesavalo, kako je nastala svadja ("pozeleneo" sam na vrhuncu iste a nisam internet huligan pa da pratim sve svadje i prepirem se preko interneta (da nepitas sto sam mod-hocu da bude malo mirniji pdf, jedini koji redovno posecujem i sa kog prikupljam informacije)) i tako to.
Pa sad, nov sam u ovom poslu, JAKO nov i ulecu ljudi da mi pomognu, verovatno ce drugacije raditi pdf kad se uhodam (ako mi prethodno ne oduzmu moda) a za sad trpite ruku jacih i to je to, ja se jos uvek malo pitam ovde...

Ali ipak dovoljno da se napravis pametan i da nakon sto su jaci obrisali ono sto je za brisanje ti dodjes i meni zalepis C1, a? :rtfm: Onda si jaci od njih, je li? I upucen u ono sto se radi, a?

Vidi bre sta ti jos stoji:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=13336932&postcount=3007

Bruka.

Hvala sto si citirao post, inace imas dole desno pored vagice za reputaciju trougao na koji mozes da prijavis post koji ti se ne svidja a ja cu ga kazniti ukoliko je potrebno.
Hvala sto si mi citirao post ovaj mi je zaista promakao, evo odmah brisem i saljem upozorenje korisniku...
P.S. ko je Vlada?

Hvala sto si citirao post, inace imas dole desno pored vagice za reputaciju trougao na koji mozes da prijavis post koji ti se ne svidja a ja cu ga kazniti ukoliko je potrebno.
Hvala sto si mi citirao post ovaj mi je zaista promakao, evo odmah brisem i saljem upozorenje korisniku...
P.S. ko je Vlada?

Znam, hoce to tako, da promakne...
Posebno kad su drugari u pitanju... :mrgreen:

Tebe tako kimi nazva... "pomozite Vladi"... Bah, nebitno. Mozda pogresno razumeh.
Ispade da vama moderatorima najvise ja pomazem da radite ovuda svoj posao.
Juce esh, danas ti... ne znam samo kako vam toliki postovi "promicu"... :lol:

Bitno je da ti moj nije promakao... :rtfm:... iako ga niko nije "trouglisao".
Dakle, znam ja gde je trougao. Al' od njega nema vajde.

Tebe tako kimi nazva... "pomozite Vladi"... Bah, nebitno. Mozda pogresno razumeh.

samo polako videces vremenom da je vlada ok i da ce dobro obavljati funkciju...
kapiram ja tebe da si ti sad video priliku da ih na sve strane napadas da bi skroz zatro bilo kakvo ilicevo hushkanje...ali iskuliraj se malo, veruj mi da ce od sada svi biti pod lupom... :eek:

Ja sam Vlada, tripujem te :D
Ti ne znas kada je neko trouglisao post, a da se razumemo vise puta si javno prozvao banovane korisnike.
Ne da mi se da se raspravljam odoh spavati, rekao sam ti, imas supermodove i admine, zali se na moj rad/nerad. :cmok:

Ja sam Vlada, tripujem te :D
Ti ne znas kada je neko trouglisao post, a da se razumemo vise puta si javno prozvao banovane korisnike.
Ne da mi se da se raspravljam odoh spavati, rekao sam ti, imas supermodove i admine, zali se na moj rad/nerad. :cmok:

I, gle cuda, banovani mi odgovorio... :hahaha:

O tvom (ne)radu ce najbolje govoriti tvoja dela. Evo, kaze kimi da ce se to brzo videti.
Zivi bili.

Mi smo i biti cemo fini...:mrgreen:
Inace, bices ti odlican mod. I ovako si uvek bio objektivan i krajnje korektan. Ja se ne secam kada smo imali neku situaciju, a da si ti bio umesan...
Nisu mogli bolje da izaberu.

Ako ti tako kazes onda je to za mene AMEN...
Ima ovde jos ljudi koji tako misle...inace nebi bio tu gdje jeste.
Samo opusteno...

Mi smo i biti cemo fini...:mrgreen:
Inace, bices ti odlican mod. I ovako si uvek bio objektivan i krajnje korektan. Ja se ne secam kada smo imali neku situaciju, a da si ti bio umesan...
Nisu mogli bolje da izaberu.

:cmok:
To sve dok ne pocnem opet da pijem rum i guaranu xD
Jedno vreme je stvarno bila dobra sega i zayebancija na forumu, prepricavali smo dozivljaje iz izlazaka, sve je bilo 5 do pojave net huligana i slicnih :(

nike_football3.jpg

:cmok:
To sve dok ne pocnem opet da pijem rum i guaranu xD
Jedno vreme je stvarno bila dobra sega i zayebancija na forumu, prepricavali smo dozivljaje iz izlazaka, sve je bilo 5 do pojave net huligana i slicnih :(
Ne znam za rum i guaranu, ali itekako znam za tekilu i guaranu...:rumenko::rumenko::rumenko:
Slazem se. Jedno vreme je stvarno bilo super. Onda su poceli obracuni, dosli ljudi sa drugih pdf-a, nasi se razisli... :( Zato sam i ja otisla...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back