STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
New Age,pazi, nemoj mnogo da se sekiraš jer će ti par ovih što sad postuju ovde biti jedini koje ćeš nadgledati,vidiš da su fini...verovatno da ti neće mnogo praviti problema kao moderatoru za razliku od mnogih koji su otišli sa Krstarice.
Neću da nikog citiram za ko,šta,zašto i kako jer me to totalno neinteresuje i niko od njih nije vredan tolike pažnje,danas su ovde sutra će opet podviti svoje repove i u medveđu,pardon mišju rupu dok ne ogladne i krenu za svojim smrdljivim tragovima koje su ostavili prilikom povlačenja.
Nove face samo sa drugim nickom (verovatno zbog dobrog vladanja na forumu) praviće vam društvo sa ovakvim filozofskim postovima da te glava zaboli...ko voli tu glupost da čita,nek izvoli,meni ovakvi likovi ovde,kao stručni i do bola zaljubljeni u fudbal ne trebaju.
Dugo sam na Krstarici,stekao sam i dosta prijatelja u stvarnom životu zahvaljujući Krstarici i nikad se ne bih odrekao Krstarice ali ovde trenutno sebe ne vidim sebe kao nekog s kim bih mogao da komuniciram i ozbiljno i u za.ebanciji što je bio i osnov okupljanja većine ljudi ovde.
Ta kombinacija je ljude držala i po celu noć ovde gde smo se svi međusobno zez.li do jutra uz "ajd dosta je bilo,mora i da se malo odspava,pa ćemo sabajle nanovo".
U ime onih koji neće ovde više da postuju neću da ništa da pišem ali se nadam da će se svi oni opet vratiti i da će ovaj pdf.opet biti najposećeniji.
Svako dobro.

Hoces ti da se ja povucem sa mesta moderatora pa da predlozim tebe?

Cemu ovaj komentar? Sta si hteo da kazes? Jesam to negde trazio? Sad je na tebe red da mi to iscitiras, molicu lepo.
Gore trazis neke argumente sto se molbi tice, a sad ti smeta kad iznosim cinjenice o onima koje svakodnevno zoves da se vrate?
Evo, nek' ti se vrati Ilic. I Grizli. I cela ekipa.
Ilketa za moderatora. Moze tako?

Naporan, cim argumentovano prica o bljuvotinama Ilica ti voljenog i njegove vojske?
Ne mislim na tebe, al' ti to smeta? Dakle, njihov si advokat dok ih nema?

Evo, radja se jedan objektivan moderator... odmah turi SJK u potpis.

mislim da nije ni ok da ti pises bilo sta o tim ljudima dok im traje ban i dok ne mogu da ti odgovore...nemoj odma da me svrstas u neki klan, znas da sam ja oduvek bio objektivan :mrgreen:

mislim da nije ni ok da ti pises bilo sta o tim ljudima dok im traje ban i dok ne mogu da ti odgovore...nemoj odma da me svrstas u neki klan, znas da sam ja oduvek bio objektivan :mrgreen:

Mogu oni da odgovore, nego su kobajagi u strajku... ovo isto sam pisao i dok su bili ovde.
Ilic ni sam ne zna broj svojih klonova.

BTW, on mi se zgadio nakon onako gnusnog recnika koji jeste za stadion, ali ne i za virtuelni, s obzirom da neka pravila ovde postoje. Barem kobajagi.
Kakav si ti muskarac ako zensko onako izvredjas, a predstavljas se kao dzentlmen?

I, zna on gde me moze naci. Uvek.

Naporan, cim argumentovano prica o bljuvotinama Ilica ti voljenog i njegove vojske?
Ne mislim na tebe, al' ti to smeta? Dakle, njihov si advokat dok ih nema?

Evo, radja se jedan objektivan moderator... odmah turi SJK u potpis.

:hahaha::hahaha::hahaha:
Necu da se raspravljam sa tobom kad isi u stanju ni da procitas moj post OD RECI DO RECI, sad ti ne mogu citirati jer je tab obrisao, ali ubedjen sam da sam napisao nesto u stilu "nadam se da ce se vratiti na forum i ucestvovati na istom u skladu sa ispisanim pravilnikom"
Sto bi znacilo da zelim da se vrate i normalno pisu, nudim im drugu sansu, ovo su prvi banovi od kad sam ja ovde i zato je ovo od mene druga sansa za njih i zaista- nadam se da ce se vratiti na forum i ucestvovati na istom u skladu sa ispisanim pravilnikom

Mogu oni da odgovore, nego su kobajagi u strajku... ovo isto sam pisao i dok su bili ovde.
Ilic ni sam ne zna broj svojih klonova.

BTW, on mi se zgadio nakon onako gnusnog recnika koji jeste za stadion, ali ne i za virtuelni, s obzirom da neka pravila ovde postoje. Barem kobajagi.
Kakav si ti muskarac ako zensko onako izvredjas, a predstavljas se kao dzentlmen?

I, zna on gde me moze naci. Uvek.

pazi nisam neko vreme bio ovde i ne znam sta se desavalo, ne znam ilica kao takvog zgranut sam...ali svako krsenje pravilnika krste se mora sankcionisati...

Necu da se raspravljam sa tobom kad isi u stanju ni da procitas moj post OD RECI DO RECI, sad ti ne mogu citirati jer je tab obrisao, ali ubedjen sam da sam napisao nesto u stilu "nadam se da ce se vratiti na forum i ucestvovati na istom u skladu sa ispisanim pravilnikom"
Sto bi znacilo da zelim da se vrate i normalno pisu, nudim im drugu sansu, ovo su prvi banovi od kad sam ja ovde i zato je ovo od mene druga sansa za njih i zaista- nadam se da ce se vratiti na forum i ucestvovati na istom u skladu sa ispisanim pravilnikom

smorio sam se...ne mogu da ti dam reputaciju... :roll:

Dakle, svaki novi moderator je nova sansa? Puj pike ne vazi?
Kad odes ti, doci ce primera radi ponovo kimi, i imati puno pravo da to isto kaze?

Nije mu prvi put, niti da organizuje kojekakve paravojne formacije niti da jurisa na moderatore i supermoderatore. To mi ne smeta, verovatno ima razloge.
Al' mi smeta onaj kocijaski recnik koji ti nijednom recju nisi osudio.
Da mu se ne zameris, kad se vrati?

Bitno je da sam ja naporan i smesan... izvolite, uzivajte.
Maske su odavno spale...

Dakle, svaki novi moderator je nova sansa? Puj pike ne vazi?
Kad odes ti, doci ce primera radi ponovo kimi, i imati puno pravo da to isto kaze?

Nije mu prvi put, niti da organizuje kojekakve paravojne formacije niti da jurisa na moderatore i supermoderatore. To mi ne smeta, verovatno ima razloge.
Al' mi smeta onaj kocijaski recnik koji ti nijednom recju nisi osudio.
Da mu se ne zameris, kad se vrati?

Bitno je da sam ja naporan i smesan... izvolite, uzivajte.
Maske su odavno spale...

miki nemoj da se znojis za dzabe, svako moze da bude ovde i da izrazi svoje misljenje ako je ono u skladu sa pravilnikom...svaki novi mod bez obzira bio to ja, vlada ili neko treci je duzan da bude objektivan i da sve pozove da se vrate ovde ili da dodju ovde...ali bez tih kochijashkih nebuloza... :mrgreen:

miki nemoj da se znojis za dzabe, svako moze da bude ovde i da izrazi svoje misljenje ako je ono u skladu sa pravilnikom...svaki novi mod bez obzira bio to ja, vlada ili neko treci je duzan da bude objektivan i da sve pozove da se vrate ovde ili da dodju ovde...ali bez tih kochijashkih nebuloza... :mrgreen:

:rtfm: ...

Ali ja ne idem da spamujem i pravim nekome sa kime sam bio dobar problem.
Daleko od toga da cu se okrenuti protiv vas, drzacu se sredine kao i do sad (znas da sam u vecini stvari bio objektivan).
Ako ja sa vama treba da ostanem ok onda ostanite i vi sa mnom i nemojte ponoviti ono od juce/prekjuce. Pravite meni direktno problem umesto da mi lepo kazete sta vam smeta, znate da nisam jedan od dupelizaca i da se ne bojim nikoga.
Pobogu ja sam working class
Ako ja treba da se drzim mojih drugara neka se i oni drze mene, necu da pravimo probleme jedni drugima, imate pp saopstite sta tacno ne valja pa cemo videti jel' postoji neko drugo resenje...

Covek je selektivno objektivan, valjda vidis... i daleko bilo da ce se okrenuti protiv njih, vec ce ici sredinom...

Brisem poruke koje nisu u skladu sa pravilnikom foruma i koje ometaju isti, znaci nema vredjanja drugih korisnika
i .
Nisam ni jedan poen ni opomenu dao nikome osim ultimumu i to bedni zuti karton, ubih se ovde pokusavajuci lepo da se dogovorim sa ljudima ali ne vredi.
Ima ko ce ih banovati, ja cu jos par puta probati lepo posle cu i sam poceti da delim kazne.

A ja navedoh tacno gde je krvnicki uvredio Ilic. A Vlada ostao slep.
Cak se i esh posle izvinjavao jer je to prevideo.
Dva moderatora to prevideli? Pre bih rekao da drugog to nije ni interesovalo, jer... videti podvuceno u prvom citatu.

Dva moderatora to prevideli? Pre bih rekao da drugog to nije ni interesovalo, jer... videti podvuceno u prvom citatu.

A evo na cemu su prethodni moderatori ostali "slepi":

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=12273707&postcount=1668

To ti je razlog zasto njemu nijedan moderator nije valjao osim ovo dvoje sto su bili ovde, i zasto je stalno dizao "vojsku".

:rtfm: ...

Covek je selektivno objektivan, valjda vidis... i daleko bilo da ce se okrenuti protiv njih, vec ce ici sredinom...

to sto si citirao i podvukao vlada je napisao misleci na period kada nije bio mod...

to sto si citirao i podvukao vlada je napisao misleci na period kada nije bio mod...

Ajd ostav, pa ponovo, kimi... ne brani stvari napamet:

Daleko od toga da cu se okrenuti protiv vas...
Ako ja treba da se drzim mojih drugara neka se i oni drze mene...

To podvukoh, jer ce biti srz njegovog moderisanja ubuduce. Potpisujem. Zivi bili, pa videli.
Ili ti i dalje deluje kao nesto sto je bilo, a ubuduce ce biti druga pesma? :confused:

pazi nisam neko vreme bio ovde i ne znam sta se desavalo, ne znam ilica kao takvog zgranut sam...ali svako krsenje pravilnika krste se mora sankcionisati...

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=13106218&postcount=4029
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=13109325&postcount=4041

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=12273707&postcount=1668

Beli medved, bre... ove poruke i dalje stoje na forumu... jad i cemer...

Jel ga sad znas kao takvog? I dalje si zgranut?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back