STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrlo interesanan nacin vodjenja foruma. Brisu se poruke koje se ne svidjaju moderatorima, banuju se korisnici ako im odgovore na pitanje a niti jednog obavestenja na temi na kojoj su obavezni da daju razloge takvog njihovog ponasanja. :rtfm:

Ko onda ovde krsi Pravila?

Brisem poruke koje nisu u skladu sa pravilnikom foruma i koje ometaju isti, znaci nema vredjanja drugih korisnika i .
Nisam ni jedan poen ni opomenu dao nikome osim ultimumu i to bedni zuti karton, ubih se ovde pokusavajuci lepo da se dogovorim sa ljudima ali ne vredi.
Ima ko ce ih banovati, ja cu jos par puta probati lepo posle cu i sam poceti da delim kazne.

Brisem poruke koje nisu u skladu sa pravilnikom foruma i koje ometaju isti, znaci nema vredjanja drugih korisnika i .
Nisam ni jedan poen ni opomenu dao nikome osim ultimumu i to bedni zuti karton, ubih se ovde pokusavajuci lepo da se dogovorim sa ljudima ali ne vredi.
Ima ko ce ih banovati, ja cu jos par puta probati lepo posle cu i sam poceti da delim kazne.

Nisi odgovorio zasto ne dajete obavestenja na temi o tome ko je banovan i zbog cega. Dajes nam polovicna neka objasnjenja.
Ja nisam clan te skupine ali imaju od mene sve simpatije.

MIKI NEMOJ DA SE KUROBECATE KO JE BIO, POSTO VIDIM 100 NEKIH LIKOVA KOJE NISAM U ZIVOTU ZA 4 GODINE, SECA SE DA JE PRE GODINU DANA DOSAO SUPERMOD KOJI NEMA VEZE SA FUDBALOM I POBANOVAO SVE, ALI BUKVALNO SVE...NIJE NIKOG BILO 10 DANA, ZNACI JEDAN JEDINI POST, SVI SU SE BORILI ZA NEKU NEBULOZU PROTIV MODOVA I ADMINA, STO JE NAJGORE OD SVEGA BORILI STE SE PROTIV NAS (MENE I JEKE) KOJI SMO VAS BANOVALI RETKO I SAMO AKO PRE TOGA IMATE ZUTI...ISTO TAKO SE SADA BORITE PROTIV VLADE U VASIM ISTRIPOVANIM GLAVAMA, A USTVARI NEMATE POJMA KAKO JE NJEMU JER ZNA DA MISLI VECIM DELOM GLAVE KAO I VI, ALI NE SME TAKO DA JAVNO PISE I ODABERE STRANU JER ZNA DA CE GA TAMO SMARATI POSLE...TEK JE USAO U PRICU AE IZGULIRAJTE GA BAR 2-3 DANA...
PS. TADA U TOJ BORBI PRE GODINU DANA VAM JE I NASTAO TAJ VAS SJK... :rtfm::rtfm::mrgreen::mrgreen:

eh, dragi prijatelji, posto ste me mnogo prozivali ovih dana ;) pokazacu vam da ja nemam nista licno protiv vas i da moji potezi nisu u smislu vaseg udaljavanja sa krste, nego jednostavno laganog dovodjenja u red ovog pdf, djelom pretvorenog u organizovano sikaniranje i bojkot korisnika koji se ne dopadnu korisniku @v.v.ilic.
pravila su jednaka za sve i svako ko u skladu sa njima iznosi misljenje na fudbalu je dobrodosao. vrijedjanje i psovanje, organizovano provociranje predstavlja krsenje pravilnika i u tom smislu je i obrisana grupa sjk- udruzivanje u grupu radi ometanja rada foruma je najstroze zabranjeno.
vi ste svi sposobni da mislite svojom glavom i da razlozno razmislite o cemu pisem : znate sta ste radili i po cijem nalogu-dakle, klasicno ste izmanipulisani.
posto sam na pocetku rekao da zelim normalnu atmosferu, ja cu skinuti ban korisnicima koje sam kaznio i pruziti ruku pomirenja. nemojte zuriti sa ocjenama mog poteza vec razmislite trezveno i polako: pravilnik foruma krstarica vazi na svakom pdf jednako i nikakva "nasa" ili "iliceva" pravila ovde nece vaziti.
najljepsi pozdrav

Poslednja izmena:
Zbogom Krstarico :bye:

zbogom krstarico

ZBOGOM KRSTARICO!!!

Zbogom Krstarico :bye:

људи палим.....видмо се једног лепог дана....:bye:;)

Zbogom Krstarico....
Bilo je lepo druziti se s tobom...

Otiso sam i ja zbogom.

najbitinije je u prvoj socijalizaciji nakon primarne/porodicne primiti pravilne agense i izgraditi karakter. kasnije , u adolescentnom dobu, taj sustinski osjecaj za okolinu vise ne mozemo promjeniti, vec samo dodatno oblikovati kako bi lakse funkcionisali u drustvenoj zajednici. otprilike oko 18-te a najkasnije do 20-21 odrastao covjek je zauvjek formiran nevezano za zrelost spram zivotnih stavova i izazova pred kojima stoji. njegov karakter u kriticnim situacijama cjeli zivot ostaje isti.
dakle, neke odluke u zivotu mogu biti naizgled vazne, pa kad ih i promjenimo- shvatimo da su nevazne. dok neke nebi smjeli nikako mjenjati. zasto?
u sustini, sto ranije pocnemo misliti svojom glavom, ranije i shvatimo da licna percepcija vaznosti nekog dogadjaja u zivotu ne mjenja nas karakter i da postoji subjektivnost o kriticnosti date situacije/ dogadjaja. samo objektivna stvarna situacija moze da odredi i stvarnu reakciju, a ne nase misljenje da smo iste situacije rjesavali na razlicite nacine kroz zivot. naprotiv, razlicite situacije smo rjesili na iste nacine.
grupa je vec nesto drugo i konformizam u njoj mozemo pripisati osnovnim karakternim crtama koje se ne mogu mnogo promjeniti (ali djelimicno i mogu) . ako je vasa odluka cvrsta i vas virtuelni karakter je cvrst ali u sluzbi kolektivnog/ grupnog ponasanja vodje te grupe. za par godina vam ovo moze biti smijesno ali ostavimo to po strani. drzite se cvrsto odluka i stavova autoriteta kojima ste sad podredjeni zato sto virtuelna iskljcivost u stvarnom zivotu moze biti kontraefekt i pozitivan podstrekac. a i to ne mora.
sve smo se razumjeli- zelim vam sve najbolje a ovde ste uvjek dobrodosli (po pravilniku, naravno):)

A ja ti mogu potvrditi da su izmanipulisani, jer su to isto pokusali juce i na drugom mestu i dobili preko labrnje... kolektivno izbaceni sa foruma. Osvesti se, Ilicu. Pravio covek grupe, zvao ih, pa krenuo na gazdu. I po kratkom postupku. Umislio, sta ces.

A tek ova esh-ova psihoanaliza... :hahaha:... bra'o, tako treba sa korisnicima, sve je to za F odeljenje... :lol:... 'bes mi Hanku Paldum ako ovo nije bolje od one nepostojece utakmice pre neko vece... :hahaha1:

A ja ti mogu potvrditi da su izmanipulisani, jer su to isto pokusali juce i na drugom mestu i dobili preko labrnje... kolektivno izbaceni sa foruma. Osvesti se, Ilicu. Pravio covek grupe, zvao ih, pa krenuo na gazdu. I po kratkom postupku. Umislio, sta ces.

A tek ova esh-ova psihoanaliza... :hahaha:... bra'o, tako treba sa korisnicima, sve je to za F odeljenje... :lol:... 'bes mi Hanku Paldum ako ovo nije bolje od one nepostojece utakmice pre neko vece... :hahaha1:

:eek: ilic, siguran si?

ma ne, nego ne shvatam taj vid organizovanja, nista drugo

Shvatices, vremenom... bitno je da smo mi maltene stalker-i... :hahaha:
Ali, kad im kazes da njima neko manipulise, uvrede se... jer bi taj isti Ilic da drma iz senke, a da se nikad ne uhvati zelene kabanice, jer bi time srusio imidz kojekakvog buntovnika koji ima pred ovom decom...
Ja ti lepo rekoh da mi je moderator zalepio ban za isto sto je Ilic uradio... uz obrazlozenje da njega ne dira jer je legenda foruma... za aplauz, nije li? Ti se smejao, preterujemo...
Polako, uvideces u kakvo si se vrzino kolo uhvatio... i ko su tu patoloske licnosti...
Vazno je, kako rekoh, da smo mi etiketirani... samo polako, shvatices...

Shvatices, vremenom... bitno je da smo mi maltene stalker-i... :hahaha:
Ali, kad im kazes da njima neko manipulise, uvrede se... jer bi taj isti Ilic da drma iz senke, a da se nikad ne uhvati zelene kabanice, jer bi time srusio imidz kojekakvog buntovnika koji ima pred ovom decom...
Ja ti lepo rekoh da mi je moderator zalepio ban za isto sto je Ilic uradio... uz obrazlozenje da njega ne dira jer je legenda foruma... za aplauz, nije li? Ti se smejao, preterujemo...
Polako, uvideces u kakvo si se vrzino kolo uhvatio... i ko su tu patoloske licnosti...
Vazno je, kako rekoh, da smo mi etiketirani... samo polako, shvatices...

vec sam ti rekao na toj temi na psihologiji da to nije tacno i da te nisam etiketirao, zasto insistiras na tome? mislim, nemoj pretjerivati- post je javni, nismo se dopisivali sa pp:roll:

takvi banovi i obrazlozenja su, nadam se, proslost. ne iskljucujem greske apriori, ali da neko dobije ban za isto za sto drugi korisnik nije kaznjen a uz takva obrazlozenja :confused: to se nebi smjelo desavati

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back