STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Лични подаци

Омиљена музика:
Zabavna, Pop
Омиљене ТВ емисије:
Ples do Snova i Magazin In, Veliki Brat
Омиљени филмови:
Lepa Sela Lepo Gore
Омиљене књиге:
nemam
Омиљени цитати:
nemam
О мени:
e to necete videti
Контакт подаци

Е-адреса:
nesakid@nadlanu.com
grujicnenad21@gmail.com
Број мобилног:
e to nećete videti
Тренутна адреса:
nije bitna
МСН:
Šone Zemunac
Сајт:
http://nemam

Лични подаци

Омиљена музика:
Zabavna, Pop
Омиљене ТВ емисије:
Ples do Snova i Magazin In, Veliki Brat
Омиљени филмови:
Lepa Sela Lepo Gore
Омиљене књиге:
nemam
Омиљени цитати:
nemam
О мени:
e to necete videti
Контакт подаци

Е-адреса:
nesakid@nadlanu.com
grujicnenad21@gmail.com
Број мобилног:
e to nećete videti
Тренутна адреса:
nije bitna
МСН:
Šone Zemunac
Сајт:
http://nemam

И шта стим сада

Za onaj sinocni nepromisljeni i neorganizovani napad dobicete packe. Ako smo rekli da je dosta i povucemo se sa neke teme jer nas zaista nisu dirali onda nema vise pojedinacnog vracanja!
:rtfm:
Ostanu samo dva, tri vojnika i skinu ih ko zeceve!!!:rtfm: I jos se medjusobno tamo izvredjate.

Neso, imas Ukor. Bili smo se povukli. Zasto si se vracao? :evil:

Veceras idem ja sam i niko da nije dosao dok vas ne pozovem! :rtfm:

Повукли смо се,али је неша поново тамо отишао и ови га подјебавали а и нас су нешто,и када смо видели то нисмо могли да га оставимо тамо са њима,па је он одвалио онај пост и све у ***** онда...

СВИ ЗА ЈЕДНОГ ЈЕДАН ЗА СВЕ

Повукли смо се,али је неша поново тамо отишао и ови га подјебавали а и нас су нешто,и када смо видели то нисмо могли да га оставимо тамо са њима,па је он одвалио онај пост и све у ***** онда...

СВИ ЗА ЈЕДНОГ ЈЕДАН ЗА СВЕ

Јел сам се извинио вама и њима шта сада хоћете од мене

Ако смо рекли да се повучмо онда се повлачимо..а не да ти сам одеш тамо и да прдиш нешто..довољно је било што су ти слали пп..

Ја их нисам без разлога напао,и нисам знао да СЈК ме више не брани

Ја их нисам без разлога напао,и нисам знао да СЈК ме више не брани

Нешо не сери јел смо те бранили..само си требао да ћутиш и могли смо пп да искористимо ******,зар не схваташ више?????него си ти отишао тамо и писао...

Нешо не сери јел смо те бранили..само си требао да ћутиш и могли смо пп да искористимо ******,зар не схваташ више?????него си ти отишао тамо и писао...

Знате шта,ако сам вас довео у лошу ситуацију извините сви,али ја СЈК браним бранили сте ме и ви а после сте ме пљували,и не љутим се на вас

Знате шта,ако сам вас довео у лошу ситуацију извините сви,али ја СЈК браним бранили сте ме и ви а после сте ме пљували,и не љутим се на вас

ко те бре пљлувао??мало генерал због оног поста,и требао је..смири се мало..

ко те бре пљлувао??мало генерал због оног поста,и требао је..смири се мало..

Јел сам се после смирио,и када сам се смирио опа шта се десили наставњају да провоцирају и опет сам мало реаговао,ако се брините збиг ваше репутације рекао сам да ћу се лично побринути за сваког од нас да репутација остане не испрљана,ајде за мене ме боли она ствар.

Dobro jutro svima :kpozdrav: ima li neko raspolozen za kaficu :roll: :mrgreen:

15906-235501.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back