waterpolista
Iskusan
- Poruka
- 5.669
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Овде ко да се говори о животу и смрти![]()

*** pred kraj smo morali popustiti zbog supermoderatora (bar ja) sad ce poceti da djele opomeneLjudi bez ljutnje, al malo sam pratio vaša dešavanja STADION-Срећан рођендан Ђенерале, i ako su vam svake akcije ovakve, onda, mislim da ste onima na Politici smešni....

Ljudi bez ljutnje, al malo sam pratio vaša dešavanja STADION-Срећан рођендан Ђенерале, i ako su vam svake akcije ovakve, onda, mislim da ste onima na Politici smešni....
Сине ти да си мало више нас пратио знао би да нама није било пола екипе..тако да..веруј ми гасимо их..матер им вашљиву..
Ne, razumem da vam fale članovi (Đole, Ilke, Džekil....), ali opet onakav pristup i onakvi ispadi....
*** pred kraj smo morali popustiti zbog supermoderatora (bar ja) sad ce poceti da djele opomene![]()
Ne, razumem da vam fale članovi (Đole, Ilke, Džekil....), ali opet onakav pristup i onakvi ispadi....
Razumem, samo mislim, da ako već tako nešto radite, trebali bi da imate ozbiljniji pristup....
Ја се смирио они настављају даље да провоцирају
Веруј ми на реч...гасимо их..Ђоле,Хул,Илке,Јекул..кад бис е цео СЈК скупио убили би их...
ГАСИМО ИХ ! ! ! !
СЈК
Znam, teško je sa njima izaći na kraj, samo sam mislio da kada već započinjete ili se branite treba da imate čvršći, ozbiljniji, solidarniji stav....
Tebe su više tamo tvoji napadali, nego što ste se vi napadali njih, garda vam je kao od Draže, a ne od Arkana.
ово је излетело одједном је неша пустио буву..
Uvek taj Neša, Nešo, Nešo....![]()
Гах друже мој они све закувају из Ђенерала
Шта Нешо Нешо,па ти ниси ни био у акцији не знаш о чему се ради
Znam, teško je sa njima izaći na kraj, samo sam mislio da kada već započinjete ili se branite treba da imate čvršći, ozbiljniji, solidarniji stav....
Tebe su više tamo tvoji napadali, nego što ste se vi napadali njih, garda vam je kao od Draže, a ne od Arkana.
АКО ће вам бити лакше да ја одем из СЈК и да се повучем заувек ОК
Nemoj Nešo uvek tako burno da reaguješ, potreban si im verovatno, vidiš da te uglavno uvažavaju....