STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Овде ко да се говори о животу и смрти :hahaha:
:hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf:

Ljudi bez ljutnje, al malo sam pratio vaša dešavanja STADION-Срећан рођендан Ђенерале, i ako su vam svake akcije ovakve, onda:dash:, mislim da ste onima na Politici smešni....
*** pred kraj smo morali popustiti zbog supermoderatora (bar ja) sad ce poceti da djele opomene :cool:

Молио бих неког да ми објасни каква је овде ситуација.Преко пп.
Мислим кланови ово,оно :dontunderstand:
У почетку сам мислио да се зајебавате али сада... :dontunderstand:

Ljudi bez ljutnje, al malo sam pratio vaša dešavanja STADION-Срећан рођендан Ђенерале, i ako su vam svake akcije ovakve, onda:dash:, mislim da ste onima na Politici smešni....

Сине ти да си мало више нас пратио знао би да нама није било пола екипе..тако да..веруј ми гасимо их..матер им вашљиву..

Сине ти да си мало више нас пратио знао би да нама није било пола екипе..тако да..веруј ми гасимо их..матер им вашљиву..

Ne, razumem da vam fale članovi (Đole, Ilke, Džekil....), ali opet onakav pristup i onakvi ispadi....

Ја се смирио они настављају даље да провоцирају

Znam, teško je sa njima izaći na kraj, samo sam mislio da kada već započinjete ili se branite treba da imate čvršći, ozbiljniji, solidarniji stav....
Tebe su više tamo tvoji napadali, nego što ste se vi napadali njih, garda vam je kao od Draže, a ne od Arkana.

Znam, teško je sa njima izaći na kraj, samo sam mislio da kada već započinjete ili se branite treba da imate čvršći, ozbiljniji, solidarniji stav....
Tebe su više tamo tvoji napadali, nego što ste se vi napadali njih, garda vam je kao od Draže, a ne od Arkana.

Гах друже мој они све закувају из Ђенерала

nisi ti pratio nase akcije...
pokopali smo toliko modova...
zakljucali toliko tema....;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back