STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako kad... kisela, pivo, crno vino... viski ne volim... :lol:

Nemoj da mi šapneš, da ne bude posle da nisam htela da ga banujem, ovako ne znam i ne svrbi me prstić na mišu. :lol:
E bre! Pa gde da ti ja sapnem takvu tajnu? Ti imas alate a ja informacije. Aj pronadji ga ako mozes. Ja cu kod Taba da kovertiram odgovor. :hahaha:

endonuclease
Ističe se

endonuclease (avatar)

Učlanjen: 26.11.2005.
Pol: muški
Reputaciona moć: 44
endonuclease je guru II redaendonuclease je guru II redaendonuclease je guru II redaendonuclease je guru II redaendonuclease je guru II redaendonuclease je guru II redaendonuclease je guru II redaendonuclease je guru II redaendonuclease je guru II redaendonuclease je guru II redaendonuclease je guru II reda

Podrazumevano Re: (Medicina, Aktuelno) Vakcinacija protiv svinjskog gripa
Citat:
Original postavio waterpolista Pogledaj poruku
ШТА ЈЕ НАУЧНИЦИ НЕМА ВИШЕ Х1Н1
? Ima ga na sve strane. Kao što smo milion puta rekli, ne radi se o gripu koji je opasniji od standardnog, i zato neće biti nikakvih gorih efekata nego što je bilo prethodnih godina od sezonskog gripa.

O Vodargu smo ti već odgovorili.

Ono što stoji, a što pokušavaš da zataškaš, je da si ti ovde preneo čiste laži o trudnicama koje su umrle od vakcine, o ljudima koji su umrli od vakcine, o trovanju vakcinom, itd. Nijedna od tih stvari nije bila istinita. Misliš da smo to zaboravili?

kako kad... kisela, pivo, crno vino... viski ne volim... :lol:

U BRE AL SI ZAHTEVNA:mrgreen:
knjaz-milos-x.jpg

beer.jpg

180px-Vino.jpg

Не могу увек увлачити вас,нити тражити подршку ви од мене можете али ја не могу од вас,остаћу увек уз вас не напуштам вас него у мени нешто мора да се промени

Не могу увек увлачити вас,нити тражити подршку ви од мене можете али ја не могу од вас,остаћу увек уз вас не напуштам вас него у мени нешто мора да се промени
Nesme nista da se menja. Ko bi za nas onolike zrtve podneo koje si podneo ti kada bi jos sebe promenio?

Да знате ја ћу вас увек бранити и штити,многи ме зезају прете и спрдају се самном не ви,него неки други говоре ми типа-Мајмуне,Дебелу ретардирани,коњу,имбецилу

Mi te postujemo,nemozes biti bolji:ok:
A ako ti milis da je vreme za promene,samo napred,mi smo tu:ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back