waterpolista
Iskusan
- Poruka
- 5.669
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je Neso? Sta se desilo? Jel treba da ratujemo?OTIŠAO SAM U qurac
GOTOVO JE U QURAC
OTIŠAO SAM U qurac

Sta je Neso? Sta se desilo? Jel treba da ratujemo?
A sto bre da se odjavis? Jel te neko uvredio? Vidis da te i supermoderatorka voli bre! Svi te ovde vole.Ne,nego ja trebam da se odjavim zauvek od ovog foruma ili da se povučem 2 meseca
Za mene je gotovo

kako kad... kisela, pivo, crno vino... viski ne volim...sta pijes![]()

Ja sam bre supermen*prvi i sve znam!
Pitaj Taba!
Umem i teme da zatvaram i da banujem.
Os da ti sapnem ko je Napoleon?
Ti ne znas a ja znam!![]()

Da,ja sam ovde izgleda LAŽOV svi me prozivaju da sam LAŽOV

Daj jedno ime samo da ga ja prozovem!Da,ja sam ovde izgleda LAŽOV svi me prozivaju da sam LAŽOV

E bre! Pa gde da ti ja sapnem takvu tajnu? Ti imas alate a ja informacije. Aj pronadji ga ako mozes. Ja cu kod Taba da kovertiram odgovor.kako kad... kisela, pivo, crno vino... viski ne volim...
Nemoj da mi šapneš, da ne bude posle da nisam htela da ga banujem, ovako ne znam i ne svrbi me prstić na mišu.![]()

kako kad... kisela, pivo, crno vino... viski ne volim...![]()

Neso pa ja sam ti rekao da je endonuclease sasvim ok momak. Jedino je problem sto on tebe ne poznaje pa je pogresio u proceni. Da si mi se javio ranije on bi ti se izvinio sigurno. Nije mislio nista lose 100%NEĆU RAT NEĆU NIŠTA

ma sta on zna.Neso bre moras da budes stabilan.Nesmo svako da te s*****...neka prica sta hoce.Ako pretera mi smo tu.
Hvala Đole,ali mnoge sam uvredio mnoge sa provocirao mnogi su me psovali da ne kažem šta .
Nesme nista da se menja. Ko bi za nas onolike zrtve podneo koje si podneo ti kada bi jos sebe promenio?Не могу увек увлачити вас,нити тражити подршку ви од мене можете али ја не могу од вас,остаћу увек уз вас не напуштам вас него у мени нешто мора да се промени
Не могу увек увлачити вас,нити тражити подршку ви од мене можете али ја не могу од вас,остаћу увек уз вас не напуштам вас него у мени нешто мора да се промени