Добро дошли
Buduća legenda
- Poruka
- 27.854
,,....тачно у мозак'' - ти се шалиш!А погодило те тачно у мозак.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
,,....тачно у мозак'' - ти се шалиш!А погодило те тачно у мозак.![]()
Ти си већи фудбалски симпатизер од многих овде извиканих "навијача". На пример Милка РадоДајка.super je filing da se muvkaš tamo oko onih ludaka.
bila sam prošle nedelje kad su igrali derbi sticajem okolnosti,stadion (unutrašnjost) nisam videla ali je bio super osećaj kad su stigli autobusi sa fudbalerima
ja se oduševila ko dete![]()
Мени је далеко до стадиона. Ако мислиш на Маракану. 980 километара. Зато је Сунчица била у посети и поставила слике пре отакмице.Gde ste ljudi
Ilke, sta se desava ? Cudo nisi na stadionu
А неће.ilke,čestitam.
pazi kad se ne čuju ni petarde, ni vatromet, ništa.
ali zato u četvrtak ako bude golova od strane partizana ima da gruva cela kaluđerica.
.штета само што су пичкe.ma neka,nek bude.
naši su.![]()
Mora da je bila neka dobra kapaЂубре једно безобразно. Скинуо ми капу у Лондону на аеродрому и хтео да је присвоји. Миљан му рекао да ми је врати.
И не знам зашто али никад ми није прилегао на срце.
Црвено-бела. Ја на себи имао црвено бело одело, шивено од оног платна са којим се покривају излози, црвено-бели шал. белу кошуљу и црвену кравату. Капу сам купио у Ливерпулу. Остало је српска производња.Mora da je bila neka dobra kapa![]()