RainbowSix
Veoma poznat
- Poruka
- 10.717
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

![]()
"Ekele kukubavunga jakjalele mutombbu bananele enebamotenga betembo mapetanda ezembu mijavara...!!! ENTER"![]()

Ja ce u potpunosti izbojkotujem temu, kakav streberski naziv![]()
Isto sam i ja to rekao...
реално..
Anketa pa kako kazu korisnici. Ko pobedi.Moram da kazem da mi je samo Alexa poslao poruku. Znaci - ispali ste.
Ostaje ovaj naziv neko vreme, pa cemo ga menjati.![]()
A huligani neka zauzmu lepo separe u ovoj kafani pa neka sa tuku do mile volje kako ce separe da se zove.
Ja sam lepo reko da se zove "KAFANA KOD HULIGANA"
samo me je ALeksa podrzao...
i ja cu da bojkotujem ovu kafanu
E pa ybg sve vam smeta...![]()
"Stadion" bre i rešena stvar!
P.S.
Shvatite ovaj moj predlog kao zeyebanciju da ne budem optužen za sve i svašta.![]()
Moram da kazem da mi je samo Alexa poslao poruku. Znaci - ispali ste.
Ostaje ovaj naziv neko vreme, pa cemo ga menjati.![]()

A ja kao nisam !?
Tribina ...
Kakav si ti mod kad ne citas sve postove![]()
@Ilic
Gdje si Ilicu...kuco stara
Drago mi je da si tu...
Dok sam ja bio malo odsutan...mnogo se toga izdesavalo...Najbitnije je da si se vratio!
![]()
![]()

Ne smeju vise da pisnu na tenisu. Video sam kako se zale na drugim temama!

"Jedan Pirke je morao biti ubiven, a da se pritom još 10 ljudi rani. Koliko ja znam, sudija Falkone je ubiven sa tonu dinamita. Stradao je čovek koji ga je čuvao, i on."
IZVORArsenal želi da u London dovede 15-godišnjeg srpskog fudbalera, Veljka Batrovića, koga su mediji prozvali "novi Mesi". Britanski mediji pišu da je talentovani tinejdžer tokom probe u Londonu oduševio čelnike "tobdžija" koji će uskoro započeti pregovore sa predstavnicima mladog fudbalera.
Naterala me anketa da se vratim u javnost. Inace, bio sam prisutan i u kontaktu sa SJK preko emaila i PP.
Kakvo je stanje na tenisu? Jel ima onih pametnih?Ne smeju vise da pisnu na tenisu. Video sam kako se zale na drugim temama!
![]()
![]()
![]()