Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
shurik'n:
Апсолутно се слажем!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Ti dupleuvlakaču se još uvlačiš. Samo nožice vire.
Sa čime ti da se složiš, jado. Ti koji primitivnim uvredama čašćavaš po forumu meni ćeš nešto da govoriš? Srbenda koji ne zna ni kakva je crvena boja na srpskoj zastavi mene i sve Grobare naziva "novopečenim Srbima". Treba da te je sramota zbog toga, a ne da iz dana u dan izbacuješ bisere svoje nemudrosti.

FLUID:
Sa čime ti da se složiš, jado. Ti koji primitivnim uvredama čašćavaš po forumu meni ćeš nešto da govoriš? Srbenda koji ne zna ni kakva je crvena boja na srpskoj zastavi mene i sve Grobare naziva "novopečenim Srbima". Treba da te je sramota zbog toga, a ne da iz dana u dan izbacuješ bisere svoje nemudrosti.
Ovo nije uvreda. Ne znam sta znaci dupleuvlakac.:lol: :lol: :lol:
Kako bi to tek bilo dobro da se ti malo batališ ćoravog posla i prestaneš da javno forsiraš svoju podvojenu ličnost??? Koliko god kratko da vidim, dovoljno je da bih jasno uočio kako te razapinje svako ko se makar u prolazu pojavi na Fudbalu i to nije bez razloga!!! Potreban je obraz debljine đona cipela da bi čovjek to sebi mogao da dozvoli, a da pri tom niti u jednom, ama barem u jednom jedinom momentu ne pokuša da se lično preispita u vezi sa stavom koji većina prisutnih ima prema njemu!!! :roll:
Tvoji asocijalno nerealni i isklučivi stavovi odaju ti karakter i društveni autoritet koji se množi sa nulom (0)!!! :evil: :evil: :evil:
"Odsustvo argumenata zamijenio je prisustvom hipoteza!!!" :lol: :lol: :lol:

v.v.ilic:
Ovo nije uvreda. Ne znam sta znaci dupleuvlakac.:lol: :lol: :lol:
Kako bi to tek bilo dobro da se ti malo batališ ćoravog posla i prestaneš da javno forsiraš svoju podvojenu ličnost??? Koliko god kratko da vidim, dovoljno je da bih jasno uočio kako te razapinje svako ko se makar u prolazu pojavi na Fudbalu i to nije bez razloga!!! Potreban je obraz debljine đona cipela da bi čovjek to sebi mogao da dozvoli, a da pri tom niti u jednom, ama barem u jednom jedinom momentu ne pokuša da se lično preispita u vezi sa stavom koji većina prisutnih ima prema njemu!!! :roll:
Tvoji asocijalno nerealni i isklučivi stavovi odaju ti karakter i društveni autoritet koji se množi sa nulom (0)!!! :evil: :evil: :evil:
"Odsustvo argumenata zamijenio je prisustvom hipoteza!!!" :lol: :lol: :lol:
I da je uvreda samo govorim ono što se dešava u ovoj svađi. Jedoumlje vlada u vidu Rainbow Sixa. Kada sam ja bio vređan niko nije citirao reči, boldovao ih i bojio u crveno. Nego, sam morao da citiram jedno 10-ak puta te iste uvrede i opet sam bivao optuživan da sam ja nešto kriv. Toliko o objektivnosti. Gade mi se ljudi koji se skrivaju iza tuđih reči, a svoje gluposti pokušavaju da preobrate u bar malo smislene, što im teško polazi za rukom.

Nema šta tu da se preispita. Bilo je jasno da sam mu ja ko moderator ukazao na to da svako neka piše pismom koje mu odgovara, a on je mene optužio i nazivao svakojako, sve pogrdnije i pogrdnije. Ovi koji znaju da sam u pravu ćute jer vide da imaju posla sa nedokazanim ljudima. Nemaju živaca da se raspravljaju. Dok ih ja imam i znam da sam potpuno ispavan u ovome što govorim.

Ilicu, kako drugacije da nazovem dvojicu smaraca koji na forumu lece komplekse i frustracije? Jedan ubi u pojam sa cirilicom i srpstvom nekim glupim dokazivanjem, samo ne znam kome i sta dokazuje. A Rainbow Six nastavlja da se bori protiv zdravog razuma i logike. Teska borba, ali izgleda da Rainbow pobedjuje.

Sreca pa postoji ignore...

FLUID:
I da je uvreda samo govorim ono što se dešava u ovoj svađi. Jedoumlje vlada u vidu Rainbow Sixa. Kada sam ja bio vređan niko nije citirao reči, boldovao ih i bojio u crveno. Nego, sam morao da citiram jedno 10-ak puta te iste uvrede i opet sam bivao optuživan da sam ja nešto kriv. Toliko o objektivnosti. Gade mi se ljudi koji se skrivaju iza tuđih reči, a svoje gluposti pokušavaju da preobrate u bar malo smislene, što im teško polazi za rukom.

Nema šta tu da se preispita. Bilo je jasno da sam mu ja ko moderator ukazao na to da svako neka piše pismom koje mu odgovara, a on je mene optužio i nazivao svakojako, sve pogrdnije i pogrdnije. Ovi koji znaju da sam u pravu ćute jer vide da imaju posla sa nedokazanim ljudima. Nemaju živaca da se raspravljaju. Dok ih ja imam i znam da sam potpuno ispavan u ovome što govorim.
Jesi li siguran da su to zivci? ;)

Sherlock:
Ilicu, kako drugacije da nazovem dvojicu smaraca koji na forumu lece komplekse i frustracije? Jedan ubi u pojam sa cirilicom i srpstvom nekim glupim dokazivanjem, samo ne znam kome i sta dokazuje. A Rainbow Six nastavlja da se bori protiv zdravog razuma i logike. Teska borba, ali izgleda da Rainbow pobedjuje.

Mozes kako hoces. Ti si na Stadionu. Ali i tu se otkriva stepen nervoze i samokontrole. Ponekad i kolicina ili manjak argumenata.

Ma ja nisam ni ucestvovao u ovoj diskusiji, a i nemam nameru da se uvlacim u nju. Samo sam zapazio sta se dogadja, i zamolio fluida da ih ne citira. Ja volim , uz kaficu, da prelistam ovaj forum, prodiskutujem o aktuelnim stvarima, stvarno nemam volje a ni zivaca i vremena da se raspravljam sa doticnim likovima. Uostalom, trebalo bi da se zapitaju zasto uopste i dolaze na forum.
Toliko od mene.

v.v.ilic:
Jesi li siguran da su to zivci? ;)
Siguran!
I siguran sam još i da znaš šta govorim i zbog čega je moja reakcija ovakva jer da nije tako tvoja reakcija bi bila mnogo oštrija kao što je bila u par navrata, kada smo međusobno razmenjivali i malo teže reči. To što držiš neutralnu stranu je tvoj izbor i ne očekujem ničiju podršku jer se ne treba zamerati sa ljudima koji su neuračunljivi. A posebno ne očekujem podršku nekog ko je Zvezdaš, Ciganin, Delija,..
Dakle,.. (bolje je ovde da stanem).

FLUID:
Siguran!
I siguran sam još i da znaš šta govorim i zbog čega je moja reakcija ovakva jer da nije tako tvoja reakcija bi bila mnogo oštrija kao što je bila u par navrata, kada smo međusobno razmenjivali i malo teže reči. To što držiš neutralnu stranu je tvoj izbor i ne očekujem ničiju podršku jer se ne treba zamerati sa ljudima koji su neuračunljivi. A posebno ne očekujem podršku nekog ko je Zvezdaš, Ciganin, Delija,..
Dakle,.. (bolje je ovde da stanem).
Ja uopste nisam neutralan. Ja jedino posmatram kako ulazis u konflikt sa svakim Delijom, ili kako ti kazes ciganinom, koji nagazi Partizana i odmah shvati da se ti upecas, pa podjebava. :lol: :lol: :lol: Naravno da bi moja reakcija bila ostrija da sam direktni ucesnik ovog rata. Ali imam i pravo da na stadionu samo posmatram utakmicu.:lol:

Sherlock:
Ma ja nisam ni ucestvovao u ovoj diskusiji, a i nemam nameru da se uvlacim u nju. Samo sam zapazio sta se dogadja, i zamolio fluida da ih ne citira. Ja volim , uz kaficu, da prelistam ovaj forum, prodiskutujem o aktuelnim stvarima, stvarno nemam volje a ni zivaca i vremena da se raspravljam sa doticnim likovima. Uostalom, trebalo bi da se zapitaju zasto uopste i dolaze na forum.
Toliko od mene.
Oni to znaju, ali neko drugi ne zna.;) A vidim, ni ti ne znas. A drugo, zasto bre pijes kafu? Caj smiruje a kafa dize pritisak.:lol: :lol: :lol:

Pa ja ti rekoh zasto dolazim. Ma kakav bre caj?? Kafa zakon. Ja sam se na kafu navukao na faksu opasno, evo sada ne mogu da funkcionisem ako ne popijem odmah cim ustanem jednu duplu, naravno uz pljugu. Pa ima li nesto lepse od toga? ( ima pivo, ali sada to nije tem) :lol:

v.v.ilic:
Ja uopste nisam neutralan. Ja jedino posmatram kako ulazis u konflikt sa svakim Delijom, ili kako ti kazes ciganinom, koji nagazi Partizana i odmah shvati da se ti upecas, pa podjebava. :lol: :lol: :lol: Naravno da bi moja reakcija bila ostrija da sam direktni ucesnik ovog rata. Ali imam i pravo da na stadionu samo posmatram utakmicu.:lol:
Tebi je lično nazivanje svakojakim imenima i poistovećivanje sa mnogim negativnostima napad na Partizan? Meni nije! Ovde se radilo o meni, što može da se pročita u tim postovima. To što se prenelo na prepucavanje Partizan-Zvezda je bila samo poslednica.
Imamo pravo da se branim od uvreda i to mi ne može niko zabraniti. I nije važno što sam ja moderator. To u raspravci nisam koristio. Samo nisam siguran da se pojavi na nekom drugom forumu da li bi sastavio 2 dana članstva. Eventualno 3. Posle toga ga ne bi bilo.

FLUID:
Tebi je lično nazivanje svakojakim imenima i poistovećivanje sa mnogim negativnostima napad na Partizan? Meni nije! Ovde se radilo o meni, što može da se pročita u tim postovima. To što se prenelo na prepucavanje Partizan-Zvezda je bila samo poslednica.
Imamo pravo da se branim od uvreda i to mi ne može niko zabraniti. I nije važno što sam ja moderator. To u raspravci nisam koristio. Samo nisam siguran da se pojavi na nekom drugom forumu da li bi sastavio 2 dana članstva. Eventualno 3. Posle toga ga ne bi bilo.
Ni jedan od njih dvojice nije upotrebio protiv tebe reci tipa: idiot, dupelizac (dupleuvlakac) i slicno!:roll:

Sherlock:
Pa ja ti rekoh zasto dolazim. Ma kakav bre caj?? Kafa zakon. Ja sam se na kafu navukao na faksu opasno, evo sada ne mogu da funkcionisem ako ne popijem odmah cim ustanem jednu duplu, naravno uz pljugu. Pa ima li nesto lepse od toga? ( ima pivo, ali sada to nije tem) :lol:
Ti si covek pun poroka! Pravi Grobar. Pazi da ne odes na groblje a ne na Groblje pre vremena! Da si samo u cirkanju piva ito plzenjskog, koje leci bubrege, mogao bi jos i da se spases, naravno zbog zivaca i da promenis klubske boje.:lol: :lol: :lol:

FLUID:
Ako preispitamo sve uvrede jasno je kao dan. To što si ti zadojen kao i ovaj koga zastupaš ti ne daje alibi da sudiš nekom kakav je i ko je. Otkad si se ti pojavio na fudbalu ovde su stalne svađe!!! Danas sam čitao neke komentare i otkad si se ti pojavio krenuo je haos i bezumlje. Jer tvoj nivo nekulture koji potvrđuješ iz posta u postaje zapanjujući. Pre nego što si se ti pojavio na Fudbalu je bilo mnogo, mnogo mirnije i drugačije.
Otkako se dešavaju te stalne svađe, ti nisi ni jednu, AMA NI JEDNU JEDINU, propustio!!! Redovno si u konfliktu sa skoro kompletnom navijačkom grupom koja se ne slaže sa tvojim sportskim opredjeljenjima i koja ne dijeli tvoje stavove i gledIšta! Koliko su u stanju da budeš bezobrazan, najbolje pokazuje i činjenica da si u svemu tome potpuno zloupotrebio autoritet moderatora!!! Čas reaguješ kao strana u konfliktu, a čas brišeš postove koji ti se ne sviđaju!!! Tresu te emocije il' šta drugo je u pitanju ha??? :lol: :lol: :lol: Ono, ja za takvo ponašanje opravdanje vidim samo u tvojoj intelektualnoj jalovosti, tj. nesposobnosti čak ni da se čojstveno posvađaš, a kamoli da civilizovano moderiraš po Fudbalu!!!

FLUID:
Čak i kada je bila ona svađa pre ove, lik koji upućuje za banovanje videvši sve ono me je pitao ko treba da se banuje. Rekao sam NE TREBA NIKO.
I šta sad što si mu rekao??? Trebaju svi koji se s tobom glože u dupe da te ljube??? Čime se ti sad dičiš??? :confused:
Naravno da te čovjek pita šta se dešava kada si ga i sam zbunio svojim stavovima po Fudbalu!!! Kad god izbije gužva, ti si obavezno učesnik!!! Sa starim ili sa novim diskutantima... Nije bitno ko s kim al ti si vazda tu da držiš slovo i da briskaš ako TVOJE neprolazi!!! Ko je sad tu kriv kad i sam moderator trči po postovima i komentarima udara po ušima??? :confused: :shock: Došo čova i ima šta da vidi: Moderator lično ušao u kolektivno pljuvanje pa se još povremeno i pripomaže autoritetom funkcije koja mu je povjerena!!! Bujrum!!! Svaka čast moderatore!!! :oops: :oops: :oops: 8-)
Prije nekoliko dana nešto si odsustvovao i gle slučaja, pisalo se o transferima fudbalu i sl.!!! Dođe ti, kad ono zbog ličnog stava novajlije o pismu na Krsti svi se umalo pobismo!!! :evil: A "mirođije"??? Naravno tvoje!!!
Ma banuj nas sve redom i, a preostalima pošalji svoje želje u vezi stavova koje trabaju da afirmišu svi učesnici diskusije kako bi se ti emocionalno mogao da "ugasiš"!!! :lol: :lol: :evil:
Kava bi to krepalina od diskusije vladala da se aranžira po tvom diktatu!!!

Zato lepo ti sa svojim jednoumljem i karakterom možeš da se slikaš. Ako ti nekom daješ ocene, naravno da to ne treba uzeti za ozbiljno, jer tvoje kabadahijsko ponašanje ti to ne daje za pravo.
Bolje biti ovako "jednouman" nego malouman!!! :roll:
Mada jedno pošteno moram da priznam: Svojom pojavom i nastupom prilično uveseljavaš prisutne na Fudbalu!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pazi sad šta rade kompleksi:
Marauder juče u 02:30 fino zatvori temu Primedbe i predlozi i sve nas učesnike preusmjeri na stadion!!! Mi naravno odosmo, a onda se u 02:32 (dakle nakon zaključavanja diskusije) javlja sujetni pacijent i "učtivo" se obraća valjda sam sebi:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4582978&postcount=593
A sve apoteke zatvorene!
FLUID:
- bile su to riječi su jednog "moderatora"!!! :cry: :cry: :cry:

Sherlock:

Brda i livade???

@Rainbow Six
Dobro si pročitao i ne pravi se naivan! Otkad si se ti pojavio nastale su stalne svađe na Fudbalu! Pratio sam hronologiju događaja i to je jasno, a sve je kulminiralo nekoliko dana pre nego što sam postao moderator kada je Nevidljivi rekao da će mene predložiti. I onda posebno ti stupaš na scenu glumeći nuračunljivu osobu. Uostalom u tvom profilu gde piše "Verbalno neneadjebiv" jasno je zbog čega dolaziš. Pokušavaš da opravdaš etiketu koju si sam sebi zalepio. Jadno, najjadnije...
A ovih dana vidim pretiš nekom pobunom jer se branim od uvreda! Time si pokazao da nemaš ni trunke moralnih vrednosti. Ej bre, pa svako normalan ko je pročitao ove pretnje pobunom iskidao se od smeha. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: "Bunim se što se brani od uvreda! To se ne sme... Cigani u napad!" :lol: :lol: :lol:
Ni u jednom trenutku u svađi nisam koristio to što sam moderator. Paranoja te trese kao groznica. Tvoj cilj dolaska na Fudbal je očigledno samo svađa i ništa drugo. Vidim prosipaš pamet i tamo na Zvezdinoj temi soleći svima pamet o tome koliko je ko dobar od igrača i koliko je dobar Piksi, ne uvažavajući nijednu suprotno mišljenje! Svako to može da primeti ako hoće. Nego, ako si njima dobar mene je briga što je tako. Samo mnogo je trulo to tvoje ponašanje.
Opet izvrćeš činjenice. Čovek je video šta se dešava i videvši koliko ste vas par bili bezobrazni pitao da rešimo situaciju tako što će neko biti banovan jer drugačije ne može. A to što ti misliš da si u pravu i da nije bilo tako, smatraj i dalje. Ne zanima me i nema ništa od toga. Meni je savest čista.

FLUID:

Где се ти гасиш!!!!!!! :confused: :confused: Наравно да се слажем са ставовима Rainbow-а.Као прво,никада нисам у својим постовима користио увреде,којима се ти користиш.Једноставно нећу да се спуштам на ваш гробарски ниво.На чињенице одговори чињеницама.По чему те вређају ставови Севера које сам ти изнео,у мом одговору на твој пост у вези ћирилице.Прво,тај пост је био предлог за ДЕЛИЈЕ,и не схватам твоју реакцију на тај пост.Демократски је прихватити туђе мишљење или га одбацити :!: :!: :!: То је воља сваког форумаша.Ниси ми одговорио на то како сте почели да нас називате цигани,пошто је опште познато да је наша слава ЂУРЂЕВДАН,хтео си да кажеш да је клуб имао за своју славу,Ђурђевдан и у време ТИТА,смешно :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Објасни разлику између наше црвене боје-циганске,и црвене боје на застави СРБИЈЕ,када ми одговориш како је настала српска застава,и шта боје на њој значе,мислим на хералдику,онда ћу о томе причати
с тобом,овако ниси довољно компетентан да причаш о темама из историје са мном.
Можеш да се упињеш, да ми овјасниш како смо ми били исто толико комунистички тим,као ви.Ваш клуб је основала ЈНА-а,добили сте тако свој стадион.Та твоја ЈНА је у Србији одвела много људи у смрт,послала је омладину Србије да гине беспотребно на Сремском фронту,убила Ђенерала Дражу на зверски начин,и многе друге који се нису слагали са насилном променом државног уречења у Србији.Да ствар буде гора
окупили сте у свом клубу бивше усташе,свеже крвавих руку.Стејпан Бобек је био припадник те злочиначке усташке творевине.Немој мисамо рећи да је морао да иде у
ту злочиначку војску ,могао је то да одбије,и да оде у логор,ако је био против тих усташких вредности.Исто важи и за Фрања Туђмана,породиву Ивана Ћурковића)што су твоји гробари потврдили на једном од својих квази-протеста).Наведи ми бар једног усташу који је играо у нашим редовима или био у руководству.Пљујеш по нашим акцијама помоћи за Косово и Метохију,кажеш да је то маркетинг.Да ли цркава која је била покровитељ концерта има потребу да се рекламира.Да ли је на телевизији или било ком другом медију била реклама за тај концерт?Напоменучу ти да се свакодневно скупља помоћ за унесречене Србе на Космету.Волео бих да је много више оваквих маркетиншких акција.
За време ваше доминације у нашем фудбалу везује се најмарчније време у новијој српској историји.Народ грца у беди ви градите Телеоптик-Земунело.Од чијих Тада вам није сметао Мирко Маријановић на челу Партизана,Ивица Дачић,Ратомир Раша Бабић....и небројанао многох оваквих ликова.Наведи ми и једног политичара који је био на руководечим местима у Звезди икада.Сада вам је Андрија Младеновић у управном одбору,Ивица се поново вратио на место успеха.Сада када су ствари дошле на своје место одједном вам не ваља Зека,Бјека.Ваљали су вам 90-их,тада нису постојале малверзације?

И за крај погледај клип са вашим прекаљеним навијачима,најјачим на Балкану :-D :-D :-D ,па онда нешто причај.

Хоћете ли обновити старо пријатљство у Мостару,хоћете опет јести сендвиче и ћаскати? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Партизан је брука Србије :!: :!: :!: :!: :!:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back