Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Упс, мало ми се омакло.

Сад је пренос на Еуроспорту ко ће бити изабран за домаћина ЗОИ 2014. Гледао сам говор Путина. Како смешно говори енглески, ала сам се смејао.
585.gif
Горе него Тарзан.

Хе хе, као да сам видовит. Сочи је добио организацију ЗОИ 2014!

Ха ха ха. Рекох ја синоћ, Путин говорио енглески као Тарзан (и француски мало)! Али је све одушевио:
"Putin being here was very important," said French IOC member and former ski champion Jean-Claude Killy. "He worked very hard at it. He was nice. He spoke French -- he never speaks French. He spoke English -- he never speaks English.

http://edition.cnn.com/2007/SPORT/07/04/olympics.2014.ap/index.html?eref=edition_sport

-------------
У осталим вестима

Добили смо новог светског првака у брзом једењу хот догова. Гледао сам синоћ на CNN-у, неки Американац Џош је победио неког Јапанца. Ала су трпали у уста, али су и пили нешто, ваљда да брже једу и варе. Појео човек 66 хот догова, али сам заборавио за које време. :grin:

@fluid
Re: Primedbe i predlozi

--------------------------------------------------------------------------------

Obrisan je jer je Sherlock krenuo da se svađa i tražio da brišem provokativne postove jer mu se smučilo da se raspravlja. I onda dolazi dok! i opet pominje to isto. Sutradan bi verovatno našao Sherlockov post nastrojen svađalački. E pa dosta je bilo svađa na Partizanovoj temi kada ste namerno uništavali teme. Cele dve ste uništili jer ste prvo pisali postove pa potom brisali i na kraju je tema bila neupotrebljiva i nepovezana. Ako hoćete opet to da radite možete, ali na Zvezdinoj temi.
Naravno da si mnogo zbunjen kad ovako kriziraš??? 'Oćeš da opet pišemo po groblju??? 'Oćeš li da konačno saznaš šta uopšte 'oćeš!!! Bože te sačuvaj kakav skup kompleksa ispoljavaš!!! Preventivno brišeš nečiji post samo zato što pretpostavljaš da će neko sutra ostati uvrijeđen na isti, a istovremeno se lično upuštaš u diskusiju postovima koji provociraju barem pola učesnika na Fudbalu!!!!!! Kakav cinizam!!! Svaka ti čast "moderatore"!!! Objektivan si k'o španska inkvizicija!!! Alal ti ćufta na ponašanju!!!

Rainbow Six:
Naravno da si mnogo zbunjen kad ovako kriziraš??? 'Oćeš da opet pišemo po groblju??? 'Oćeš li da konačno saznaš šta uopšte 'oćeš!!! Bože te sačuvaj kakav skup kompleksa ispoljavaš!!! Preventivno brišeš nečiji post samo zato što pretpostavljaš da će neko sutra ostati uvrijeđen na isti, a istovremeno se lično upuštaš u diskusiju postovima koji provociraju barem pola učesnika na Fudbalu!!!!!! Kakav cinizam!!! Svaka ti čast "moderatore"!!! Objektivan si k'o španska inkvizicija!!! Alal ti ćufta na ponašanju!!!
Ti mi govoriš o objektivnosti? Kako te nije sramota? Ti koji svakog Grobara napadaš kad god je neka raspravka i kad je u pravu? Pokri se ušima i ćuti jer sa svakim postom pokazuješ koliko dodira sa realnošću nemaš. Post je obrisan jer se Sherlock bunio što se pišu takvi postovi na Partizanovoj temi. Na Zvezdinoj temi nijedan takav post od strane Grobara ne postoji. Toliko o objektivnosti samo ti nemoj da se javljaš. A provokacije su sastavni deo svake tvoje reči. Često se služiš i slikama, što svako može da vidi. Sram te bilo pravedniče!

dok!:
Ja mogu da kazem da me vredja svaki drugi grobarski post. Od sada cu traziti da se svaki grobarski post obrise jer vredja zvezdu, ili cu da se svadjam.
:lol: :lol: :lol: E, tako brate! Na Stadionu pa udri! A ti nisi primetio da na grobarskoj temi nema nas?:( Ja nisam bio ali i ako se neko pojavio to je iskljucivo novajlija ili neki Delija koji je namerno otisao da ih provocira!:lol: :lol: :lol: Eto i tebi kao novajliji da kazem. Mi ne postujemo na njihovoj temi!

Kada hocemo da ih gazimo onda to radimo ovde na Stadionu. Moze sve sem vulgarnih reci koje su propisane pravilima Krstarice. ;)

FLUID:
Ti mi govoriš o objektivnosti? Kako te nije sramota? Ti koji svakog Grobara napadaš kad god je neka raspravka i kad je u pravu? Pokri se ušima i ćuti jer sa svakim postom pokazuješ koliko dodira sa realnošću nemaš. Post je obrisan jer se Sherlock bunio što se pišu takvi postovi na Partizanovoj temi. Na Zvezdinoj temi nijedan takav post od strane Grobara ne postoji. Toliko o objektivnosti samo ti nemoj da se javljaš. A provokacije su sastavni deo svake tvoje reči. Često se služiš i slikama, što svako može da vidi. Sram te bilo pravedniče!
Ne se.i dok voz stoji!!! Ja sam se pobunio zbog TVOJIH postova na Primedbama, a ti si se ladno napravio blesav ili to ustvari možda i jesi pa si samo nastavio da se prepireš sa drugim učesnikom!!! Kao mod ispisao si bruku komentara na temi koja nije predviđena za pljuvanje a sad morališeš i šublaš po Stadionu!!! To što su Primedbe zaključane upravo je tvoja najveća zasluga jer umjesto da na propisan način zaštitiš integritet teme (koji usput bez tvoje mirođije u postovima nije ni bio ugrožen) i da što je moguće objektivnije ureduješ po njoj, ti si se prolitao po istoj i uzduž i poprijeko i zamisli uspio da pokačiš sa svakim ko se tamo večeras pojavio (osim nevidljivog koji je bio pasivan za tok prepirke), a opet "ti si u pravu"!!! Počeo si sa sličicama??? Oćeš li da ja malo nastavim pa da vidiš kako to izgleda??? Prisjelo bi ti moderiranje kada bi svako lupao postove u tvom stilu!!! Pa živ bi ih se nabrisao rođače, a njih bi još za bruku bilo!!! Zato ... 8-)

Ti koji su se pojavili su branili onog koji je vređao i nazivao Grobare, uključujući i mene, ne-Srbima, ustašama, novopečenim Srbima, i ko zna još kako. A vidi čuda svi su Cigani! I šta će Cigani nego grupno, tad su najjači, najhrabriji,... Ma samo napred, ciganiši i dalje. Baš ti lepo stoji.
Nego, ne brini ništa, bićeš ti jednog dana moderator pa ćeš biti idealan kako sebe predstavljaš. A ne vidiš dalje od nosa, kako se ponašaš. Da sam na tvom mestu mene bi bilo sramota da pravim toliku hajku samo zato što ti tako odgovara. Kad bi se pojavio neki Grobar koji bi vas nazivao npr. fašistima ili slično, ja bih reagovao. Ali tebi je obraz kao đon pa ti je sve jedno na čijoj si strani i ko koga vređa.

dok!:
Ja mogu da kazem da me vredja svaki drugi grobarski post. Od sada cu traziti da se svaki grobarski post obrise jer vredja zvezdu, ili cu da se svadjam.
Aman covece! Pa da li treba da ti se nacrta? Ne mozes da provociras na Partizanovoj temi! I ko si bre ti da zahtevas nesto? Juce si se registrovao, i od 20 postova, 19 su upucena protiv Partizana. Nijedan konstruktivan post nisi ostavio. Da imas oci, video bi da Grobari ne idu na cigansku temu. Cigani dolaze i provociraju, ali uglavnom gusteri kao ti. I naravno da svaki post treba da se brise. Mi uredjujemo nasu temu kako mi hocemo, a ti na tvojoj temi palamudi koliko hoces, za to me zabole ****.

FLUID:
Ti koji su se pojavili su branili onog koji je vređao i nazivao Grobare, uključujući i mene, ne-Srbima, ustašama, novopečenim Srbima, i ko zna još kako. A vidi čuda svi su Cigani! I šta će Cigani nego grupno, tad su najjači, najhrabriji,... Ma samo napred, ciganiši i dalje. Baš ti lepo stoji.
Nego, ne brini ništa, bićeš ti jednog dana moderator pa ćeš biti idealan kako sebe predstavljaš. A ne vidiš dalje od nosa, kako se ponašaš. Da sam na tvom mestu mene bi bilo sramota da pravim toliku hajku samo zato što ti tako odgovara. Kad bi se pojavio neki Grobar koji bi vas nazivao npr. fašistima ili slično, ja bih reagovao. Ali tebi je obraz kao đon pa ti je sve jedno na čijoj si strani i ko koga vređa.
Kako bi to tek bilo dobro da se ti malo batališ ćoravog posla i prestaneš da javno forsiraš svoju podvojenu ličnost??? Koliko god kratko da vidim, dovoljno je da bih jasno uočio kako te razapinje svako ko se makar u prolazu pojavi na Fudbalu i to nije bez razloga!!! Potreban je obraz debljine đona cipela da bi čovjek to sebi mogao da dozvoli, a da pri tom niti u jednom, ama barem u jednom jedinom momentu ne pokuša da se lično preispita u vezi sa stavom koji većina prisutnih ima prema njemu!!! :roll:
Tvoji asocijalno nerealni i isklučivi stavovi odaju ti karakter i društveni autoritet koji se množi sa nulom (0)!!! :evil: :evil: :evil:
"Odsustvo argumenata zamijenio je prisustvom hipoteza!!!" :lol: :lol: :lol:

Rainbow Six:
Kako bi to tek bilo dobro da se ti malo batališ ćoravog posla i prestaneš da javno forsiraš svoju podvojenu ličnost??? Koliko god kratko da vidim, dovoljno je da bih jasno uočio kako te razapinje svako ko se makar u prolazu pojavi na Fudbalu i to nije bez razloga!!! Potreban je obraz debljine đona cipela da bi čovjek to sebi mogao da dozvoli, a da pri tom niti u jednom, ama barem u jednom jedinom momentu ne pokuša da se lično preispita u vezi sa stavom koji većina prisutnih ima prema njemu!!! :roll:
Tvoji asocijalno nerealni i isklučivi stavovi odaju ti karakter i društveni autoritet koji se množi sa nulom (0)!!! :evil: :evil: :evil:

Апсолутно се слажем!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Rainbow Six:
Ako preispitamo sve uvrede jasno je kao dan. To što si ti zadojen kao i ovaj koga zastupaš ti ne daje alibi da sudiš nekom kakav je i ko je. Otkad si se ti pojavio na fudbalu ovde su stalne svađe!!! Danas sam čitao neke komentare i otkad si se ti pojavio krenuo je haos i bezumlje. Jer tvoj nivo nekulture koji potvrđuješ iz posta u postaje zapanjujući. Pre nego što si se ti pojavio na Fudbalu je bilo mnogo, mnogo mirnije i drugačije.
Čak i kada je bila ona svađa pre ove, lik koji upućuje za banovanje videvši sve ono me je pitao ko treba da se banuje. Rekao sam NE TREBA NIKO.
Zato lepo ti sa svojim jednoumljem i karakterom možeš da se slikaš. Ako ti nekom daješ ocene, naravno da to ne treba uzeti za ozbiljno, jer tvoje kabadahijsko ponašanje ti to ne daje za pravo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back