Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa to sam i rekao. Imas i sliku kako izgleda!68Mustang428CJ:Nevidljivi ima pravu klimu u svojim autima.

v.v.ilic:diaz vbmenu_register("postmenu_37726", true);
Registrovan korisnik
Učlanjen:: 18.08.2003.
Pocelo je pocelo![]()
Evo, prvog kola, evo prvog gola, evo prve radosti!
Cekamo grobare 20.09. da vidimo ko ce ove godine da jurisa na titulu!
Bogomi cemo ih tvrdo docekati i uplakane kuci vratiti.Da znaju dje je Bistrica i Nisic grad.
Samo da padne kisa i dune vjetar sa Vojnika, nece moci da potrce a oko terena cemo ih vec muski docekati.
I nema namjestanja i pustanja ka prosle godine, pa da ga dadnu toboz u 89 minutu!
Da vidimo oce li Taribo znati da izadje sa stadiona.Jes izlaz mali i samo jedan, ali sto da se cini.Tako smo ga napravili da izlaza ima ali nije lako kroz njega proc.
v.v.ilic:diaz vbmenu_register("postmenu_37726", true);
Registrovan korisnik
Učlanjen:: 18.08.2003.
Pocelo je pocelo![]()
Evo, prvog kola, evo prvog gola, evo prve radosti!
Cekamo grobare 20.09. da vidimo ko ce ove godine da jurisa na titulu!
Bogomi cemo ih tvrdo docekati i uplakane kuci vratiti.Da znaju dje je Bistrica i Nisic grad.
Samo da padne kisa i dune vjetar sa Vojnika, nece moci da potrce a oko terena cemo ih vec muski docekati.
I nema namjestanja i pustanja ka prosle godine, pa da ga dadnu toboz u 89 minutu!
Da vidimo oce li Taribo znati da izadje sa stadiona.Jes izlaz mali i samo jedan, ali sto da se cini.Tako smo ga napravili da izlaza ima ali nije lako kroz njega proc.

I ja bih se na Koševu pobio do krvi "za Partizan"!!!Bullitt13:Брате у сваком таквом случају би навијао за Партизан!
?!?!?!?!Bullitt13:Брате у сваком таквом случају би навијао за Партизан!
Na Kosevu da! Oni su Muslimani. A Zeljo je i onda bio srpski. Isto kao i Mlada Bosna u kosarci.Rainbow Six:I ja bih se na Koševu pobio do krvi "za Partizan"!!!![]()
![]()
![]()
![]()
v.v.ilic:?!?!?!?!
Niksic je srpski!!! Nema tamo Mila! Izgubio je, kao Franjo Tudjman u Istri!!!

Ja imam drugu informaciju. Milo nije uspeo u Niksicu i izgubio je gradsku vlast. Posle je dosao u Niksic da "kuka" a mozda i da placa a od tada ne znam sta se desava. Inace, ne veruj u informacije koje ti zvanicna Crna Gora podmece. Niksic je uvek bio i ostace srpski!!!!Bullitt13:Одакле ти та информација да је Никшић српски кад се тамо само 25% ст изјашњава као Срби!
А и већина је гласала за независност!
Evo ti onda nesto za veselje. Mozes naruciti ovde kod mene.Rainbow Six:Ogadiste mi Stadion!!!
tacnije 40%!!!!!!!!!!!1Bullitt13:Одакле ти та информација да је Никшић српски кад се тамо само 25% ст изјашњава као Срби!
А и већина је гласала за независност!

Da, da, daaa! Naročito mi smeta prevelik broj ovih trećih i šestih!!! Valja to malo izredukovati!!! :-?v.v.ilic:
Pa to sam i ja tebi rekao. Ono na Wikipediji je nenaucna anketa.Bullitt13:Бураз анкета је једно, а попис друго, то двоје не могу да се пореде!
Ја би волео да је таква ситуација у Никшићу као што говориш, али то је ипак по мени мало вероватно!