Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
subscribed.gif
Groblje (
multipage.gif
1 2 3 4 5 )
v.v.ilic
08.12.2006. 18:05
od 68Mustang428CJ
1081.070Fudbal

diaz vbmenu_register("postmenu_37726", true);
Registrovan korisnik

Učlanjen:: 18.08.2003.

icon1.gif
Pocelo je pocelo
Evo, prvog kola, evo prvog gola, evo prve radosti!
Cekamo grobare 20.09. da vidimo ko ce ove godine da jurisa na titulu!
Bogomi cemo ih tvrdo docekati i uplakane kuci vratiti.Da znaju dje je Bistrica i Nisic grad.
Samo da padne kisa i dune vjetar sa Vojnika, nece moci da potrce a oko terena cemo ih vec muski docekati.
I nema namjestanja i pustanja ka prosle godine, pa da ga dadnu toboz u 89 minutu!
Da vidimo oce li Taribo znati da izadje sa stadiona.Jes izlaz mali i samo jedan, ali sto da se cini.Tako smo ga napravili da izlaza ima ali nije lako kroz njega proc.

v.v.ilic:
Registrovan korisnik

icon1.gif
Pocelo je pocelo
Bogomi cemo ih tvrdo docekati i uplakane kuci vratiti.Da znaju dje je Bistrica i Nisic grad.
Samo da padne kisa i dune vjetar sa Vojnika, nece moci da potrce a oko terena cemo ih vec muski docekati.
I nema namjestanja i pustanja ka prosle godine, pa da ga dadnu toboz u 89 minutu!
Da vidimo oce li Taribo znati da izadje sa stadiona.Jes izlaz mali i samo jedan, ali sto da se cini.Tako smo ga napravili da izlaza ima ali nije lako kroz njega proc.

Брате у сваком таквом случају би навијао за Партизан!

v.v.ilic:
Registrovan korisnik

icon1.gif
Pocelo je pocelo

Eh sad kada su "svoji na svome" nemaju više koga sa strane za "muški dočekat" pa nek se slatko do Mile volje međusobno "muški dočekavaju"!!!
Daleko im lijepa kuća (liga)!!! Samo jeoš da se škartiramo ovih njihovih fudbalskih nusprodukata koji se vuku po našim klubovima... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

v.v.ilic:
?!?!?!?!

Niksic je srpski!!! Nema tamo Mila! Izgubio je, kao Franjo Tudjman u Istri!!!

Одакле ти та информација да је Никшић српски кад се тамо само 25% ст изјашњава као Срби!
А и већина је гласала за независност!

f31c7592ae88c77be84c465672198546_full.jpg

Nemojte bar ovde na stadionu o rasizmu jer i ja sam Englez. :| Je l' da, da sam sladak? :D :D :D 8-)

429b0023cdd3a6fc15364b20e3fb14b9_full.jpg

U potpunosti se slažem sa mojim sunarodnikom iznad! Stop RASIZMU!!! To su mi UREZALI u svest! :lol: :lol: :lol:

Bullitt13:
Одакле ти та информација да је Никшић српски кад се тамо само 25% ст изјашњава као Срби!
А и већина је гласала за независност!
Ja imam drugu informaciju. Milo nije uspeo u Niksicu i izgubio je gradsku vlast. Posle je dosao u Niksic da "kuka" a mozda i da placa a od tada ne znam sta se desava. Inace, ne veruj u informacije koje ti zvanicna Crna Gora podmece. Niksic je uvek bio i ostace srpski!!!!

Cekaj dok im ja ponovo dodjem!:evil: :evil: :evil:

EthnicityNumberPercentageMontenegrins47,15462.64%Serbs20,12926.74%Muslims6950.92%Roma3350.44%Yugoslavs2670.35%Bosniaks1480.20%Croats1320.18%Other4360.58%not declared5,2146.93%no data7721.03%Total75,282100%

Ovo gore je falsifikat. Proizvod nenaucne ankete i pogresnih definicija upitnika. Te stvari se koriste kada se zeli postici unapred odredjen rezultat. Nista cudno za vreme u koje je anketa pravljena. Cudno je samo gde su otisli onih 70% Srba kojih je bilo u neutralnim anketama pa cak i popisima iz vremena komunista. Nestalo je i 25% "Jugoslovena" iz popisa 1971 god. :lol: :lol: :lol:

Бураз анкета је једно, а попис друго, то двоје не могу да се пореде!
Ја би волео да је таква ситуација у Никшићу као што говориш, али то је ипак по мени мало вероватно!

Bullitt13:
Бураз анкета је једно, а попис друго, то двоје не могу да се пореде!
Ја би волео да је таква ситуација у Никшићу као што говориш, али то је ипак по мени мало вероватно!
Pa to sam i ja tebi rekao. Ono na Wikipediji je nenaucna anketa.
Imam knjigu Istorija Crne Gore od ceskog istoricara i putopisca Jiriceka. A licno znam poreklo gotovo svih porodica starosedeoca u Niksicu i okolini. Ona doseljenicka g.ovna i novopecene Crnogorce nataknem na ..... a ne moze ih biti vise no sto se na jedan **** mogu nataci. Sve ostalo je propaganda. A pratio sam i polemiku koju su zapoceli profesori u niksickoj gimnaziji oko naziva jezika kojim se govori. Kada pogledas prezimena koja su za srpski jezik i ona druga koja su za maternji jezik ili crnogorski jezik vidis o cemu se radi.:twisted: :evil: :twisted: :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back