Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
68Mustang428CJ:
Ne treba previse kriviti Bajevica. Ipak je on napravio +14.

Jeste i sprcao ih za 3 kola. I plus sto su nam Grobari ubacili 4 komada i to na Marakani.
A sto je najgore postavka igre mu je bila tragikomicna. Jedva smo bre izbacili Sevojno i one treceligase sa Kosova. Nek ide u Grcku i nek se ne vraca vise!

Sta ste navalili na Bajevica? Pogledajte samo kako se Odita izgubio na Groblju pa Grobari nista ne kazu!:p

54-bordel.jpg

Rainbow Six:
Nisam ga krivio previše, ali jesam dovoljno da ga naše očo više ne gladaju!!!
Sam način njegovog oproštaja od Zvezde sam po sebi govori o tom čovjeku!!! :oops: :evil:

А не постављате питање како је свуда успевао нешто да направи само са нашим јајарама није могао да се договори! Па зашто и један стручњак као што је Антић не жели да се лати посла у Партизану!?!?!?!?!

tommy gun:
ajmo udrimo zandare!ALEALAELALE

Ni je ne volim zandare. Ali ovakvi pozivi na bitku samo izazivaju neprimerene policijske reakcije koje nas ponovo iritiraju. Ja bih zandare potpuno ignorisao!!! Kao da ne postoje. To je mnogo bolja metoda nego se sa njima upustati u "diskusiju" Uvek navijaci izvuku deblji kraj. :evil:

Bullitt13:
А не постављате питање како је свуда успевао нешто да направи само са нашим јајарама није могао да се договори! Па зашто и један стручњак као што је Антић не жели да се лати посла у Партизану!?!?!?!?!
Svejedno!!! Kad je već počeo da jede govna sa našim dramoserima trebao je dostojanstveno i da okonča taj svoj rad u Zvezdi!!! To da je i igrački kadar zaslužan za pad nakon zimske pauze niko ne dovodi u pitanje, ali onaj odlazak sa klupe u sred Derbija dovoljno govori o Dušanovoj profesionalnoj etici i odnosu prema poslu!!! Rijedak je slučaj da se negdje dogodi takva situacija!!! Usput, to Princu nije bilo prvi put da se ponaša kao penzioner u šahu kojem je neko sa table drpio topa!!!
Na šta bi to ličilo da i igrači (koji su isto kao i on vezani ugovorom) nezadovoljni njegovim rješenjima (ili bilo čim drugim) dignu nos na terenu i na sred tekme napuste igralište!!!
Bajević je ipak vjerovatno kvalitetan trener, ali je svojim posljednjim gestom prema Zvezdi, tj. odnosom prema profesiji ispao više nego dječije sujetan i smiješan!!! Kako bi se tek ponašao da je ove godine vodio Partizan???
:roll: :lol: :evil:

Било како било ја њега веома ценим и мислим да је ствар много дубља од оне коју су ишчаврљали новинари и остали блиски управи у клубу! Видите да се више и не помиње Лековићев сукоб са управом и његов одлазак, мислим тај Лековић ме и не занима као човек, али опет ми мој нос говори да се у Звезди одвијају неке мућке!

The Rolling Stones:
[/B]
Ni je ne volim zandare. Ali ovakvi pozivi na bitku samo izazivaju neprimerene policijske reakcije koje nas ponovo iritiraju. Ja bih zandare potpuno ignorisao!!! Kao da ne postoje. To je mnogo bolja metoda nego se sa njima upustati u "diskusiju" Uvek navijaci izvuku deblji kraj. :evil:
Pa jbg...ja sam mnogo puta popio palicu po glavi!Pa zasto njih zovu nindza kornjace!:lol:

Ја сам чуо да их зову и Легионари и Стормтруперси, па шта?!?!!
Кад сам био на текми Звезда - Интер Запрешић (на којој је била 100 пута већи опрез, него на Милану, Роми и др.), лик у колони на улазу прозива пандура како му није вруће у толикој опреми и још што је најцрње клепи га по визиру, а пандур му само рек'о:'' даааааааај брате искуларај није ми лако''!
То је знак да нису сви пандури нервозни идиоти који само чекају повод да испробају пендрек. Ја сам склон мишљењу да само кретени започињу кавгу са њима, јер руку на срце нема се шансе никакве у дуелу са њима!

Једини начин је да их млатиш камењем на потезу од аутокоманде до оног пролаза за воз код Карађорђевог парка, јер тамо има она ограда која одваја траке! Али то само важи кад је дерби, јер они стоје увек на оној страни где има мањи број навијача! А кад се ограда заврши онда сви паметни тутањ, а дилеје добију по ...

За такве ако немам неку бољу солуцију, типа калаш или нешто јаче у рукама, не би ми пало на памет да излазим на улицу!

Bullitt13:
За такве ако немам неку бољу солуцију, типа калаш или нешто јаче у рукама, не би ми пало на памет да излазим на улицу!
Svakako!!! He, he, he... Mada kad su ljudine složne i kad je "dobra volja" i takvi se prisjete kalaša:
hooligans.jpg

hooligansweb.jpg

Q5_A1_1.jpg

4154771852.jpg

Kontaj! He, he, he... :lol: :lol: :lol:

obeležena godišnjica osvajanja titule prvaka evrope
Tanjug - Пре 8 сати

BEOGRAD - Fudbalski klub Crvena zvezda prigodnim programom i koktelom obeležio je šesnaestu godišnjicu osvajanja titule klupskog prvaka Evrope, kada je 29. maja 1991. na stadionu Sveti Nikola u Bariju u finalu Kupa šampiona pobeđen Olimpik iz Marselja.

U prisustvu mnogobrojnih gostiju i igrača iz najslavnije generacije Crvene zvezde, o značaju te utakmice govorio je predsednik kluba Dragan Stojković. Upadljivo je, međutim, bilo da među gostima nije bilo trenera te ekipe Ljupka Petrovića i tadašnjeg generalnog sekretara kluba Vladimira Cvetkovića.

Đukić: "Kralj je nespreman"

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić izjavio je da golmanu ekipe Ivici Kralju ugovor nije produžen zato što su izveštaji lekara pokazali da nekadašnji reprezentativac ni u sledećoj sezoni neće biti potpuno spreman. Đukić je dodao da je iznenađen izjavama Kralja, koji je trenera Partizana optužio za neiskrenost jere mu nije objasnio zašto mu ugovor nije produžen.

"Pre nekih 15 dana rekao sam Kralju da on treba Partizanu, ali ako lekari ocene da će u sledećoj sezoni biti fizički spreman, što nije slučaj", rekao je Đukić novinarima na okupljanju mlade srpske reprezentacije pred početak priprema za Evropsko prvenstvo, "Kralj se na 71 od 105 trenažnih dana od kada sam ja postao trener tima vodio kao povređen. Od 20 utakmica nije mogao da igra na 13... Procenio sam da je u interesu kluba da se Kralju ne produži ugovor što sam i predložio sportskom direktoru Ivanu Tomiću."

Đukić je naglasio da u srpskom fudbalu mnoge stvari treba da se menjaju i istakao da on kao trener ekipe ne mora svakom pojedincu da objašnjava svoje odluke.

"Igrači su profesionalci i ne moram da im objašnjavam sve svoje odluke. Zašto niko od njih nikada ne pita zašto igra, a svi se čude kada nisu u timu", rekao je Đukić.

Trener Partizana je naveo da izjave Ivice Kralja neće uticati na atmosferu u timu i dodao da je taj incident njega samo ojačao u želji da stvori šampionski tim.

Zar taj Kralj koji je toliko dao Partizanu sada treba da se sutne u kanal? Upravo zato sto jos uvek nije potpuno fit! A ko ce ga uzeti takvog, Djukicu govedo jedno od coveka? Zar Partizan nema snage da ovakva govna od ljudi izbaci kroz prozor? Uh ala sam besan, Djukicu, da Bog da, da slomijes nogu, piz,da ti materina pokvarena. Iako je Partizan **** od tima ti nisi ni za taj ****!!!!:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

jao sto je zvezda pre nekoliko dana svirala qrcu kroz grad!AUUUU bila je bruka!Kao ono osvojili titulu pa misle da su uhvatili boga za bradu!Ali niko ne prica sta im se desilo na kalishu oko 1 sat,kada su ih savatali radovci i grobari!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back