Ja nisam dirao. Mozda je drugi moderator (Garwor) nesto radio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
68Mustang428CJ:Ne treba previse kriviti Bajevica. Ipak je on napravio +14.
Nisam ga krivio previše, ali jesam dovoljno da ga naše očo više ne gladaju!!!68Mustang428CJ:Ne treba previse kriviti Bajevica. Ipak je on napravio +14.
ops: 

Rainbow Six:Nisam ga krivio previše, ali jesam dovoljno da ga naše očo više ne gladaju!!!
Sam način njegovog oproštaja od Zvezde sam po sebi govori o tom čovjeku!!!ops:
![]()
tommy gun:ajmo udrimo zandare!ALEALAELALE

Svejedno!!! Kad je već počeo da jede govna sa našim dramoserima trebao je dostojanstveno i da okonča taj svoj rad u Zvezdi!!! To da je i igrački kadar zaslužan za pad nakon zimske pauze niko ne dovodi u pitanje, ali onaj odlazak sa klupe u sred Derbija dovoljno govori o Dušanovoj profesionalnoj etici i odnosu prema poslu!!! Rijedak je slučaj da se negdje dogodi takva situacija!!! Usput, to Princu nije bilo prvi put da se ponaša kao penzioner u šahu kojem je neko sa table drpio topa!!!Bullitt13:А не постављате питање како је свуда успевао нешто да направи само са нашим јајарама није могао да се договори! Па зашто и један стручњак као што је Антић не жели да се лати посла у Партизану!?!?!?!?!

Pa jbg...ja sam mnogo puta popio palicu po glavi!Pa zasto njih zovu nindza kornjace!The Rolling Stones:[/B]
Ni je ne volim zandare. Ali ovakvi pozivi na bitku samo izazivaju neprimerene policijske reakcije koje nas ponovo iritiraju. Ja bih zandare potpuno ignorisao!!! Kao da ne postoje. To je mnogo bolja metoda nego se sa njima upustati u "diskusiju" Uvek navijaci izvuku deblji kraj.![]()

He, he, he...Bullitt13:...јер руку на срце нема се шансе никакве у дуелу са њима!
U pravu si!!!

Svakako!!! He, he, he... Mada kad su ljudine složne i kad je "dobra volja" i takvi se prisjete kalaša:Bullitt13:За такве ако немам неку бољу солуцију, типа калаш или нешто јаче у рукама, не би ми пало на памет да излазим на улицу!