Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja se nadao da ce casovi biti odlozeni danas. Ma jok.
Koju su kreteni ovi u mojoj skoli. Zimus je palo toliko snega da je bilo nemoguce izaci iz dvorista i sve ostale skole u gradu su bile zatvorene ... osim moje.

68Mustang428CJ:
Ja se nadao da ce casovi biti odlozeni danas. Ma jok.
Koju su kreteni ovi u mojoj skoli. Zimus je palo toliko snega da je bilo nemoguce izaci iz dvorista i sve ostale skole u gradu su bile zatvorene ... osim moje.
Kreteni u tvojoj školi??? Sve zatvorene osim tvoje??? Sad me već prilično brineš!!!
Polako, polako Nevidljivi!!! Smiri se!!! Trebaš nam ovdje!!
Sve nešto kontam, tako se možda sekirao i ovaj današnji Gunman pa je odlučio da sam ''zatvori školu''!!! Ako je to bilo u pitanju, onda ju je lik baš i zatvorio i to samo tako!!! :roll: Drži se po strani! Ima već ko da odradi takav posao!!! Pancir na prsa, knjigu u šake i u školu!!! :lol: :lol:

Kako CNN javlja, imao je samo 2 pistolja, ali je imao municije mnogo.

Ne gledam vise sta se desava jer uvek ponavljaju jedno te isto. Uvek isti snimci i uvek iste informacije. Treba sacekati dan-dva, on ce se detalji znati.

Alex.L:
Kako su javili imao je pištolj i automatsku pušku, i više rezervnih okvira za oba oružja.
Ti Bokca!!! Kak je samo dečec tak bil krasno opremljen!!! Strojnica sa full opremom pa još i samokres??? Sjajno!!! Maestralno!!! Takve rekvizite tamo dijele i u bankama, čim otvoriš tekući račun!!! Za tekući dobiješ pušku, a za žiro račun sljeduje ti ručni bacač, minobacač, zolja ili neka njima slična spravica!!!
Tako naoružan mora da je samom svojom pojavom okupio mnogo zavidnih posmatrača koji su ubrzo požalili što su bili i previše zavidni posmatrači!!!! :lol: :lol: :lol:

68Mustang428CJ:
Kako CNN javlja, imao je samo 2 pistolja, ali je imao municije mnogo.

Ne gledam vise sta se desava jer uvek ponavljaju jedno te isto. Uvek isti snimci i uvek iste informacije. Treba sacekati dan-dva, on ce se detalji znati.
hitman_contracts_small_8.jpg

Učenik sa ''SAMO dva pištolja''

Inače sreća da je bio ludi Kinez!!! Japanci su mnogo pedantniji i ne ostavljaju nedovršene poslove!!! Da je kojim slučajem bio ludi Japanac, još uvijek bi se po stepenicama škole kotrljale glave!!!

68Mustang428CJ:
:lol:

A ja i FLUID sinoc pricamo na MSN i pricamo sta bi trebao da uradim da me izbace iz skole. :lol: I FLUID kaze kako bi treba da dodjem sa pistoljem u skolu...
Ne mogu ti ništa ako si vlasnik računa u nekoj mičigenskoj banci!!! :lol: :lol: :lol:
Sigurnije je da pustiš vehabijsku bradu i staviš čalmu preko glave! Čim se pojaviš ovakav biće vam prisilni raspust u trajanju od barem sedam dana (radnih)!!!
Yale_taliban.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back