Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@68Charger440+6
Groningen u Holandiji zauzima 6 mjesto sa osvojena 24 boda iz 16 tekmi i zaostaje za prvoplasiranim 22 boda!
Maribor se takođe riješio sekiracije u vezi sa titulom prvaka Slovenije pošto nakon samo odigranih 20 kola zaostaje čak 14 bodova za vodećim Domžalama!
Poređenja radi Liberec je u Češkoj trenutno treći sa osvojenih 33 boda iz 17 tekmi što je za samo jedan bod manje od Slavije i 3 boda od Sparte iz Praga!

68Charger440+6:
Ako pricas o kvalifikacijama za Ligu Kupa UEFA, onda Slovan sigurno nije bio slabiji od mnogih timova (ukljucujuci i Partizan).
kazem ti za kvalifikacije za ligu sampiona

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Ne postoje reči kojima bi se opisala naša mržnja prema gamadi koja je uzurpirala NAŠ klub!
Stoko marš iz Partizana!

FLUID:
I dalje stara pesma, sve što je vezano za Zvezdu je ekstra. Pobede su uvek preuveličane time da je pobeđena ekstra-turbo ekipa, a porazi se pravdaju time da su igrali protiv ekstra-turbo ekipe pa nisu mogli više. E, sad nema veze koje su to ekipe. Važno je da ovu pesmu slušamo svake godine. A opet sve što je vezano za Partizan biva suprotno. Pitam se da li vas plaćaju da toliko pevate u falšu uvek istu pesmu?
Samo overavate ovo što sam napisao. Bolest ili šta drugo? :roll:

Ne, nego smatram da je rađeno sa igračima koji su trenutno u klubu na pravi način bilo bi sve drugačije. Pisao sam i o tome, ponaosob o igračima koji igraju trenutno u Partizanu. Ima tu kvaliteta. Razlika od 14 bodova u odnosu na Zvezdu nije odraz kvaliteta, tj. nekvaliteta, već nestručnost u radu sa igračima.

68Charger440+6:
Meni (kao i vecini navijaca Zvezde) situacija ovakva kakva jeste potpuno odgovara.
Ma super. Ovde ćete da se kurčite time kako imate veliku bodovnu prednost, a onda dođu kvalifikacije u evropskim okvirima i eto nam nove demagogije tipa "pa mi smo izvukli teže protivnike".

68Charger440+6:
Ne brini, i dalje cemo se radovati i posle Augusta. Jer ce Partizan da gubi od svakog protivnika.
Ako je tebi veca radost da Partizan ispadne, nego da Zvezda prodje dalje, onda nemamo o cemu da pricamo. To pokazuje kakve navijace ima Zvezda.

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Ne postoje reči kojima bi se opisala naša mržnja prema gamadi koja je uzurpirala NAŠ klub!
Stoko marš iz Partizana!

Oladite Grobari. Danas više ne igrate ni kući ni u Evropi. Služite svakome za sprdnju. Puni vas ko god stigne.
g090.gif

36_12_6.gif

68Charger440+6:
Da si rekao da imam kompleks prema nekom jakom timu, ajde, mozda bi i imalo smisla. Ali imati kompleks prema Partizanu? Pa to nemaju ni navijaci Zemuna.
Izvini molim te, ali kod tebe je kompleks vidljiv samim tim šta si napisao. I vrlo je diskutabilno to što tvrdiš ovde.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back