- Poruka
- 23.504
E, ali na Forumu se brže raste. Pogledaj i uporedi naš broj postova. :wink:Alex.L:Da, forumski za mene Ilić je klinac, duplo je mlađi od mene![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, ali na Forumu se brže raste. Pogledaj i uporedi naš broj postova. :wink:Alex.L:Da, forumski za mene Ilić je klinac, duplo je mlađi od mene![]()
![]()
Da, ukoliko nisi pročitao ono što sam ti rekao pre nego što si počeo da kakiš. Šta još tražiš u Ivanjici sa 21.om godinom?vlada_susa:To je sve sto imas da kazes?
Osim toga ja malo ali mudro zborim

E pa jesam u poslednje vreme nepažljiv.Alex.L:Ej Ilke, jesi li skontao da ovo nije onaj lik nenad.vasic, nego vlada_susa. Vasić je iz Ivanjice, a za Vladu se još ne zna.
A što se tiče broja postova, to se ne računa!!! Znaš ja imam obaveze, ja radim(odnosno idem u školu), i nem vremena za Krstaricu svaki dan. Nisam kao neki besposličariOsim toga ja malo ali mudro zborim
![]()
![]()
![]()
To sam primetio tek sad kada si me upozorio. Još se čudim, šta se "pravi mutav", kao ne zna o čemu ja pričam.

E, pa ne mogu da se zaustavim od smeha. Ja sam video Nenada Vasića i gotovo. Sve vreme se sa njim prepirem. Upišaću se od smeha

v.v.ilic:E pa jesam u poslednje vreme nepažljiv.![]()
![]()
![]()
To sam primetio tek sad kada si me upozorio. Još se čudim, šta se "pravi mutav", kao ne zna o čemu ja pričam.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stvarno Ilke! Sram nas bilo! Evo već se stidimo!vlada_susa:Ti bas imas problem danas sa porazom Partizana ili si tako mali i pakostan covek da se radujes tudjoj nesreci?
E, yebi ga. Zamena ličnosti. Ja sam njega odavno čekao pa nalete ti.vlada_susa:Ovo ti je oprosteno, ja se prvo mislim sta sad, kakav Javor kakve Ivanjice...
Zaboravi, nije tebi bilo namenjeno. :wink:Moraću malo da prekinem. Jesi li video šta sam radio?Rainbow Six:Stvarno Ilke! Sram nas bilo! Evo već se stidimo!
![]()
![]()
![]()

Tebe sada na tabeli ye.u i te tamo tvoje komšije sa Karaburme!Alex.L:Da, da, ti beše onaj Grobar Romantičar![]()
v.v.ilic:E, yebi ga. Zamena ličnosti. Ja sam njega odavno čekao pa nalete ti.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zaboravi, nije tebi bilo namenjeno. :wink:
Jesam, al ništa ozbiljno! Znaš! Još sam pod utiskom sinoćnjeg "evropskog fudbala"!v.v.ilic:Moraću malo da prekinem. Jesi li video šta sam radio?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ama u žurbi. Još nisam poradio sve poslove a sednem za komp. Pa udri da što brže završim "diskusiju" a ono se oteglo. Meni ništa nije jasno a njemu najmanje.south:stvarno ilicu,sta ti je :shock:
ja sam tako nesto uradio,...ali bilo je rano ujutru..i jos sam bio pospan![]()
a ti? vece...opusteno :shock:

Na Groblju? Biće sahrane. Neko mora da crkne. Ili neko njihov od jada ili neki naš od smeha. :wink:Rainbow Six:Teško je zadržati racio nakon onakve "romantike" na JNA!

Razumije li tebe neko tebi blizak - sine?vlada_susa:Ja imam 21 godinu dovoljno da se ponasam zrelije od jednog zrelog coveka koji treba da ima porodicu umesto sto gubi vreme sa decicom za njega! Mozda smo ipak vec dosegli tvoj intelektualni nivo!
Tvoje "sale" i "viceve", koje koriste u glavnom osnovci samo i iskljucivo ti razumes, ali bar je tebi lepo!
A evo i usranih motki:v.v.ilic:Rainbow Six, daj neku sliku sa motkama. :wink:
Ja imam samo ovu:![]()
Uh, pa to je onda problem!vlada_susa: