Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ej Ilke, jesi li skontao da ovo nije onaj lik nenad.vasic, nego vlada_susa. Vasić je iz Ivanjice, a za Vladu se još ne zna.

A što se tiče broja postova, to se ne računa!!! Znaš ja imam obaveze, ja radim(odnosno idem u školu), i nem vremena za Krstaricu svaki dan. Nisam kao neki besposličari :lol: Osim toga ja malo ali mudro zborim :lol: :lol: :lol:

Alex.L:
Ej Ilke, jesi li skontao da ovo nije onaj lik nenad.vasic, nego vlada_susa. Vasić je iz Ivanjice, a za Vladu se još ne zna.

A što se tiče broja postova, to se ne računa!!! Znaš ja imam obaveze, ja radim(odnosno idem u školu), i nem vremena za Krstaricu svaki dan. Nisam kao neki besposličari :lol: Osim toga ja malo ali mudro zborim :lol: :lol: :lol:
E pa jesam u poslednje vreme nepažljiv. :P :P :P :P To sam primetio tek sad kada si me upozorio. Još se čudim, šta se "pravi mutav", kao ne zna o čemu ja pričam. :P :P :P :P :P :P

vlada_susa:
Ti bas imas problem danas sa porazom Partizana ili si tako mali i pakostan covek da se radujes tudjoj nesreci?
Stvarno Ilke! Sram nas bilo! Evo već se stidimo!
g062.gif
g062.gif
a055.gif

south:
stvarno ilicu,sta ti je :shock:
ja sam tako nesto uradio,...ali bilo je rano ujutru..i jos sam bio pospan :lol:
a ti? vece...opusteno :shock:
Ama u žurbi. Još nisam poradio sve poslove a sednem za komp. Pa udri da što brže završim "diskusiju" a ono se oteglo. Meni ništa nije jasno a njemu najmanje. :P :P :P :P :P :P

vlada_susa:
Ja imam 21 godinu dovoljno da se ponasam zrelije od jednog zrelog coveka koji treba da ima porodicu umesto sto gubi vreme sa decicom za njega! Mozda smo ipak vec dosegli tvoj intelektualni nivo!

Tvoje "sale" i "viceve", koje koriste u glavnom osnovci samo i iskljucivo ti razumes, ali bar je tebi lepo!
Razumije li tebe neko tebi blizak - sine?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back