Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
v.v.ilic:
Joj, ja sam se zabrinuo. Nestali Fluid i south. Da li ih je neko video? Informacije dostavite na Stadion. Pronalazaču sledi nagrada. :lol:

zauzet sam ...treba da kesiram 3 tiketa sutra :-D
a sto nas trazite :shock:
ono sto smo izgubili 1-0?...pa mi stalno gubimo posle evropskih tekmi,....valjda ste i vi kesirali tiket?

mi dobijemo okser i zzzzzzzzzzzzz u evropi, :lol:
a vi dobijete ove bezanije i hajduke i osvojite titulu :roll:
svima dobro !

ps. a mozda i ne priznamo ovaj poraz,..polako :lol:

Nije potrebno da ih više tražite. :lol: :lol: :lol: Ponosno su se javili sami na odgovornost. Izveštaj je podnešen i ja sam zadovoljan. Nisu se izgubili samo im je Vojvodina dala mali šamar:
d062.gif
Dići će se oni ponovo. :wink: Već su počeli da pričaju.
South, koliko si digao na kladionici? Nisi valjda tipovao na Vojvodinu? :lol: :lol: :lol:

Kanavaro fudbaler godine u Evropi
AFP
AFP

Kapiten italijanske reprezentacije Fabio Kanavaro proglašen je za najboljeg evropskog fudbalera godine. On je u tradicionalnoj anketi bio ispred reprezentativnog saigrača, golmana Đanluiđija Bufona i napadača Arsenala Tijerija Anrija.

"Naravno, ovaj trofej nosiću u Madrid, ali bih voleo i da ga ponesem u Torino. Imao sam fenomenalnu sezonu u italijanskom klubu za koji sam odigrao 37 mečeva prošle sezone i postigao četiri gola, a svi su bili odlučujući", rekao je Kanavaro koji je prošlog leta prešao iz Juventusa u Real.

33-godišnji odbrameni fudbaler, koji je bio kapiten italijanske reprezentacije, najboljeg tima Svetskog kupa u Nemačkoj, dobio je najviše glasova u tradicionalnoj anketi 52 novinara "Frans Futbola".

Kanavaro je prvi Italijan koji je dobio ovaj trofej od 1993. godine kada je najbolji bio Roberto Bađo. On je takođe tek treći odbrameni fudbaler posle Franca Bekenbauera i Matijasa Zamera koji je postao najbolji fudbaler Evrope.

Kanavaro je na čelu nasledio Ronaldinja iz Barselone pošto je dobio ukupni 173 poena. Bufon je dobio 124, a Anri 121.

"Voleo bih da ovaj trofej pokažem i u Napulju. To je grad u kome sam odrastao i gde sam počeo da igram fudbal", kaže Kanavaro.

Najbolji fudbaler Evrope nastupao je za Napoli od 1991. do 1995. godine. Njegov brat Pablo trenutno je član tog tima, koji vodi u Seriji B.

Anri ovaj put treći. Stvarno, taj čovek će otići u penziju, a neće biti proglašen za najboljeg fudbalera, makar Evrope. Svejedno, čekam dodelu za najboljeg igrača sveta. Ako najbolji bude Ronaldinjo, prestajem da pratim fudbal!!!!!

v.v.ilic:
Fluid, čekao sam te da dodješ ali moram na spavanje. Da se nisi zaglavio u pošti? :wink:
Evo me stigao sam. :D
Nisam se zaglavio, otišao sam u jedan uobičajeni obilazak mojih lokacija. :-D Nisam stigao ništa danas, radio neku pripremu za štampu.
A i ti ležeš u 2 sata, kad si već bio budan do malopre možeš i do ujutru. :lol:

FLUID:
Evo me stigao sam. :D
Nisam se zaglavio, otišao sam u jedan uobičajeni obilazak mojih lokacija. :-D Nisam stigao ništa danas, radio neku pripremu za štampu.
A i ti ležeš u 2 sata, kad si već bio budan do malopre možeš i do ujutru. :lol:
A ko će onda ujutru da radi?:wink:Isto ja? :? :? :?

28. novembar 2006.
INTERVJU: Milan Pršo
BIĆU KAO DADO
Rođak bivšeg hrvatskog reprezentativca kaže da bi voleo da napravi karijeru poput bratovljeve, ali da će igrati samo za Srbiju ako postane reprezentativac

Mladi fudbaler Crvene zvezde i kadetski reprezentativac Srbije Milan Pršo (16) u intervjuu za Kurir kaže da ga u budućnosti interesuju jedino crveno-beli i srpski dres. Vezni igrač pred kojim je svetla budućnost poručuje da ne razmišlja o igranju za Hrvatsku, iz koje je izbegao 1995. godine, posle ratne operacije "Oluja". Njegov životni san je da napravi karijeru poput svog brata od strica Miladina - Dada Prša i zaigra za Barselonu.
...
http://www.kurir-info.co.yu/dnevne-vesti/SP-07-28112006.shtml

Нисам знао да је и Дадо Пршо Србин.Занимљиво...

v.v.ilic:
South, koliko si digao na kladionici? Nisi valjda tipovao na Vojvodinu? :lol: :lol: :lol:

prosle nedelje sam pravio samo minuse...ono kao pixetova blagajna :lol:
ali ove nedelje sam imao engleze 5-5... i posle neke argentince 4-4.. :lol:
i na kraju NFL :lol:
.. od 18 tekmi sto sam igrao na par tiketa, imam 16 :lol:
..a vide li kako mi ode onaj tiket na uefine tekme prosle srede.. 3-4 :evil:

ps. nema slaninara gde ja igram :roll:
samo evropski klubovi partizan,arsenal,barsa..... :lol:

south:
prosle nedelje sam pravio samo minuse...ono kao pixetova blagajna :lol:
ali ove nedelje sam imao engleze 5-5... i posle neke argentince 4-4.. :lol:
i na kraju NFL :lol:
.. od 18 tekmi sto sam igrao na par tiketa, imam 16 :lol:
..a vide li kako mi ode onaj tiket na uefine tekme prosle srede.. 3-4 :evil:

ps. nema slaninara gde ja igram :roll:
samo evropski klubovi partizan,arsenal,barsa..... :lol:
Svake godine Evropa nekoga uzima za punjenje. Ove godine ste to vi. :lol: :lol: :lol:

Al se Delije uhvatile za -12 bodova kao pijan plota. Ne toliko davno bilo je i -19 u vašem dvorištu. A ne, sigurno je bilo namešteno, da je bilo pravde vi biste bili prvaci. Stoji da je bilo -19 bodova na kraju celog prvenstva, ali suština je da se tada veliki Zvezdaši nisu javljali:|:x:shock::!:

Alex.L:
Al se Delije uhvatile za -12 bodova kao pijan plota. Ne toliko davno bilo je i -19 u vašem dvorištu. A ne, sigurno je bilo namešteno, da je bilo pravde vi biste bili prvaci. Stoji da je bilo -19 bodova na kraju celog prvenstva, ali suština je da se tada veliki Zvezdaši nisu javljali:|:x:shock::!:
A šta misliš kolika će sada razlika biti kad još nije polovina a razlika je 12. A što se ti vraćaš u prošlost a nama stalno prebacujete 91. :wink: :lol: :lol: :lol:

Alex.L:
Rođak, sjetio sam se tebe lika dok sam maločas gledao članove ribovačkog udruženja FK Partizan kako forsiraju slavu srpskog fudbala u očima Evrope.
Sada više nisam u dilemi da će ti do kraja prvenstva prisjesti ova priča sa ondašnjih -19, nego je vrlo moguće da vas ovakve kakvi ste i OFK-a ostavi s dvocifrenom razlikom.
Zato odmori malo! Imaš dosta vremena do iduće sezone!
PS. Čuvajte svoj stadion - jedino je on ostao od onog starog Partizana.
Za sve ostalo ste
blowjob.gif
!!!

Rainbow Six. Alex L je mali. On ima samo 16 godina. Daj takve prigovore onim ogrezlim Grobarima. Ja ću ti reći koji se više ne pojavljuju na ovom Forumu. Tek ponekad sa nekim prilogom nade za igranje u Evropi. :wink:

Hademo Grobari. Svi u red i idemo na Groblje da ga srušimo. Šta ste se posakrivali. Idemo i mi da vam pomognemo. Nistre nam vi makar ko. Mnogo puta je dobar komšija bolji od lošeg brata. Mi smo uz vas. :lol: :lol: :lol:

v.v.ilic:
Rainbow Six. Alex L je mali. On ima samo 16 godina. Daj takve prigovore onim ogrezlim Grobarima. Ja ću ti reći koji se više ne pojavljuju na ovom Forumu. Tek ponekad sa nekim prilogom nade za igranje u Evropi. :wink:

Ti bas imas problem danas sa porazom Partizana ili si tako mali i pakostan covek da se radujes tudjoj nesreci?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back