RainbowSix
Veoma poznat
- Poruka
- 10.717
Pa, dobro onda! Šta je red, red je!!! Dakle, nek ti se i to ispuni al' na Championship Manager 2007 by Eidos Interactive!FLUID:...IMA DA ŽELIM ŠTA GOD POŽELIM!![]()
![]()
![]()
"Eidos snove pretvara u stvarnost!"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa, dobro onda! Šta je red, red je!!! Dakle, nek ti se i to ispuni al' na Championship Manager 2007 by Eidos Interactive!FLUID:...IMA DA ŽELIM ŠTA GOD POŽELIM!![]()
![]()
![]()

Pogledaj mu u javni profil. To je tajna. Mator je k'o Isus. :wink: Ne treba otkrivati javno.cvidza:fluid srecan rodjendan,sve najbolje!!!!!
koliko si napunio godina?????

Hvala, dečače!cvidza:fluid srecan rodjendan,sve najbolje!!!!!
koliko si napunio godina?????
Iliću, momče, ti to nešto na moj račun!? :xv.v.ilic:Pogledaj mu u javni profil. To je tajna. Mator je k'o Isus. :wink: Ne treba otkrivati javno.![]()
![]()
![]()

Može pivo. Ja sam vam to obećao kada dodjete na medjunarodnu utakmicu ovde. {A da si mator jesi. :wink:}FLUID:Iliću, momče, ti to nešto na moj račun!? :x
Ako je tako može neko pivo, i to češko!![]()
Posle će da da izveštaj. Nadam se da će da ponese fotoaparat. :wink:Nije!!! Ma znao sam ja, čim je on grobar....cvidza:detesunca..
PA TEBE FLUID NIJE ZVAO NA RODJENDAN???
8-)Objasni mi to u valuti koju razumem, kod nas preko Drine su marke, reci mi u Evrima, da se ne zeznem i ne dam mnogocvidza:srecom!!!!!!!nas zvezdasa ima skoro u celoj Srbiji,polovina sveta,pa cak i svemirci navijaju za zvezdu!!!
neka svako da po 50 para, 1 dinar je mnogo!!!svako po 50 para i eto fluidu poklon!!!

Ko je rekao bez tebe? Kada dodješ zna se. Prvo u pivnicu. Ja sam mislio da ćeš ti biti moj prvi posetilac. Medjutim, jedan već dolazi u Decembru. Jeste da ne pije,ali Gambrinus će morati. Bez njega se ne igra ovde fudbal.DeteSunca:Yebote odkad nisam bio na stadionu!!!!
Zdravo raja. Iliću, kakvo se to pivo deli bez mene![]()
??

Gde si bre Iliću legendo?! Ma planiram ja da dođem u Prag, ali trenutno ništa, ima se puno posla. Još ja tebe držim za reč kad je pivo u pitanjuv.v.ilic:Ko je rekao bez tebe? Kada dodješ zna se. Prvo u pivnicu. Ja sam mislio da ćeš ti biti moj prvi posetilac. Medjutim, jedan već dolazi u Decembru. Jeste da ne pije,ali Gambrinus će morati. Bez njega se ne igra ovde fudbal.![]()
Okrenut sam već na pravu stranu kad odem na Jug gledam prema severu. I skandiram nešto.DeteSunca:Nije!!! Ma znao sam ja, čim je on grobar....![]()
Šalim se, nisam navraćao neko vreme ovde, ali sad sam tu. Kad je najžustrijem grobaru na krstarici rođendan. Imam predlog za poklon, CD zvezdinih navijačkih pesama, da okrenemo čoveka u pravu stranu..![]()
8-)
A može da posluži i kao podmetač za bokal.

Kako misliš skoro? Čini mi se da se mnogi nebi složili sa tobom.cvidza:srecom!!!!!!!nas zvezdasa ima skoro u celoj Srbiji,polovina sveta,pa cak i svemirci navijaju za zvezdu!!!
neka svako da po 50 para, 1 dinar je mnogo!!!svako po 50 para i eto fluidu poklon!!!

Pa ti si neupućeni fudbalski navijač. Kada dodješ ovde pokazaću ti podmetače na pivo. Ako mi daš adresu poslaću ti kolekciju. Taj Zvezdin CD ide na takmičenje za najbolji CD u Evropi ove godine.FLUID:Okrenut sam već na pravu stranu kad odem na Jug gledam prema severu. I skandiram nešto.![]()
A CD sa tim vašim pesmama može. Još da kupim mehanizam za sat i eto sata npr. za podrum.![]()
![]()
A može da posluži i kao podmetač za bokal.
![]()
![]()
![]()
FLUID:Evo npr. onaj Ailton je pravi podgojeni svemirac.![]()
![]()
![]()
Vi ste ispali iz Evrope pa sad gurate CD.v.v.ilic:Pa ti si neupućeni fudbalski navijač. Kada dodješ ovde pokazaću ti podmetače na pivo. Ako mi daš adresu poslaću ti kolekciju. Taj Zvezdin CD ide na takmičenje za najbolji CD u Evropi ove godine.![]()
CD sa novokomponovanim Ciganskim pesmama. Neće Evropa to da proguta.

Aha... Bio i zemljotres. Epicentar je bio 10-ak kilometra od mene.cvidza:opasan ovaj fluid!!!!!
Ma Fluid je legenda, svi cigani (a i ja sam jedan od njih) mu ne mogu ništa. Bori se kao lav.cvidza:opasan ovaj fluid!!!!!